Како онемогућити враћање сесије након пада у прегледачу Фирефок

How Disable Session Restore Crash Recovery Feature Firefox BrowserФункција опоравка од пада сесије у поставкама конфигурације Фирефок-а омогућава вам да онемогућите поновно учитавање веб странице или проблем с рушењем. Морате ручно да подесите целобројну вредност за унос бровсер.сессионсторе.мак_ресумед_црасхес на 0 да бисте га омогућили.

Као ИТ стручњак, показаћу вам како да онемогућите враћање у паду сесије у претраживачу Фирефок. Ово је одличан начин да побољшате своје искуство прегледања и убрзате рачунар. 1. Отворите Фирефок и унесите абоут:цонфиг у адресну траку. 2. Померите се надоле до подешавања бровсер.сессионсторе.ресторе_он_деманд и подесите је на нетачно. 3. То је то! Успешно сте онемогућили враћање сесије након пада у Фирефок-у. Ако икада пожелите да је поново омогућите, једноставно следите исте кораке и подесите опцију на труе.Корисници Фирефок претраживача могу онемогућити поновно учитавање веб страница при покретању након поновног покретања. Постоји подешавање за подешавање и уклањање досадне функције. У сваком случају, Сессион Рецовери Фаиловер функција је подразумевано омогућена. Мораћете да га онемогућите ручно. Хајде да видимо како то учинити.подразумевани мрежни пролаз није доступан за Виндовс 10 етхернет

Онемогућите враћање сесије након пада у Фирефок-у

Онемогућите враћање сесије након пада у Фирефок-у

Понекад када отворите тешку или сложену веб страницу, она се добро учитава, али се замрзава након неколико секунди. Да бисте ово поправили, затворићете прегледач и поново га покренути. Када се поново покрене, претраживач поново учитава све што је претходно било отворено, поново замрзавајући рачунар.На пример, када имате отворених неколико картица за репродукцију видео записа, прегледач ће се срушити, а када поново покушате да покренете прегледач, отвориће се све старе картице и прозори. Дакле, сви ови видео снимци ће почети да се репродукују одједном, што ће довести до пада прегледача.

Иако већина проналази ову функцију поновног учитавања картице – пошто не губите веб странице које сте читали – ако вас нервира, можете да онемогућите ову функцију.

Поставка у претраживачу спречава враћање претходне сесије када се Фирефок отвори након неочекиваног гашења или пада софтвера.  1. Ако имате Фирефок претраживач инсталиран на рачунару, отворите га и откуцајте абоут: цонфиг у адресној траци и притисните Ентер.
  2. Акција потврде ће се отворити Уређивач конфигурације (абоут:цонфиг паге) и дају вам приступ листи подешавања Фирефок-а познатих као преференце. Ово вам омогућава да промените понашање претраживача.
  3. Ако видите „Ово може поништити вашу гаранцију!“ на страници упозорења, кликните на дугме „Бићу опрезан, обећавам“ да бисте отишли ​​на страницу абоут:цонфиг.
  4. Затим у поље за претрагу на врху откуцајте ' бровсер.сессионсторе.мак_ресумед_црасхес „И сачекајте неколико секунди.
  5. У резултујућој мрежи двапут кликните на опцију и подесите опцију Интегер преф бровсер.сессионсторе.мак_ресумед_црасхес на 0 на страницу абоут: цонфиг.
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Убудуће, нећете приметити да се веб странице поново учитавају при покретању након поновног покретања или пада. ИН Опоравак сесије од пада функција ће бити потпуно онемогућена.

формат усб.цмд
Популар Постс