Виндовс Онлине Троублесхоотер је онемогућен

Windows Online Troubleshooting Service Is Disabled

Ако добијате грешку Виндовс Онлине Троублесхоотер је онемогућен, Виндовс Онлине Троублесхоотер није омогућен за ову верзију оперативног система Виндовс 10, погледајте ову исправку.

Виндовс Онлине Троублесхоотер је онемогућен. Ово је проблем јер значи да не можете да користите алатку за решавање проблема да бисте решили проблеме са рачунаром. Алат за решавање проблема је алатка која вам може помоћи да решите многе различите врсте проблема са рачунаром. Ако имате проблема са рачунаром, покушајте да користите алатку за решавање проблема. Да бисте то урадили, морате бити у могућности да приступите алатки за решавање проблема. Ако је алатка за решавање проблема онемогућена, нећете моћи да је користите. Постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте покушали да решите овај проблем. Прво, можете покушати да омогућите алатку за решавање проблема. Да бисте то урадили, потребно је да одете на контролну таблу. Када сте у контролној табли, потребно је да пронађете алатку за решавање проблема. Када пронађете алатку за решавање проблема, потребно је да кликнете на дугме „Омогући“. Ако и даље имате проблема, можете покушати да ресетујете алатку за решавање проблема. Да бисте то урадили, потребно је да одете на контролну таблу. Када сте у контролној табли, потребно је да пронађете алатку за решавање проблема. Када пронађете алатку за решавање проблема, потребно је да кликнете на дугме „Ресетуј“. Ако и даље имате проблема, можете покушати да деинсталирате алатку за решавање проблема. Да бисте то урадили, потребно је да одете на контролну таблу. Када сте у контролној табли, потребно је да пронађете алатку за решавање проблема. Када пронађете алатку за решавање проблема, потребно је да кликнете на дугме „Деинсталирај“.Ако добијете грешку Виндовс Онлине Троублесхоотер је онемогућен, Виндовс Онлине Троублесхоотер није омогућен за ову верзију Виндовс-а. , када покренете алатку за решавање проблема, овај пост ће вам моћи помоћи. Недавно сам видео ову поруку о грешци на свом Виндовс 10 Про в1909.Виндовс Онлине Троублесхоотер је онемогућен

Виндовс Онлине Троублесхоотер је онемогућен

Постоји неколико начина за решавање овог проблема. Хајде да их погледамо:  1. Проверите да ли се ово односи на вашу верзију оперативног система Виндовс
  2. Омогући Скриптовану дијагностичку политику
  3. Подесите вредност статуса објављивања софтвера помоћу уређивача регистра
  4. Покрените алатку СФЦ & ДИСМ

Виндовс Онлине Троублесхоотер креира сопствени скуп скрипти за решавање проблема. Ова функција је додата у једном од ажурирања функција и слична је ' Препоручено решавање проблема . '

тест прегледача мировњака

На основу дијагностичких података и алгоритма, може аутоматски да реши проблеме на рачунару ако желите или да вас обавести о томе.

1] Проверите да ли се ово односи на вашу верзију оперативног система Виндовс.Ако сте преузели алатку за решавање проблема са Мицрософт-а и примили ову поруку након што сте је покренули, потребно је да проверите да ли се примењује на вашу верзију оперативног система Виндовс. Неки алати за решавање проблема и исправке су дизајнирани да раде само на Виндовс 7 и можда неће радити обрнуто. Ово се такође може применити и обрнуто.

2] Омогућите Скриптовану дијагностичку политику

Виндовс Онлине Троублесхоотер је онемогућен

Тип гпедит.мсц на линији „Покрени“, а затим притисните тастер Ентер да бисте отворени уредник групних политика .

У ГП Едитору идите на Конфигурација рачунара > Административни предлошци > Систем > Решавање проблема и дијагностика > Скриптована дијагностика.

Омогућите политику која каже -

Решавање проблема: Дозволите корисницима да приступе онлајн материјалима за решавање проблема за Мицрософт сервере са контролне табле за решавање проблема (преко Виндовс сервиса за решавање проблема на мрежи - ВОТС)

Када се једном омогући, када покренете било који од метода за решавање проблема, грешка се више неће приказивати.

3] Подесите вредност статуса објављивања софтвера помоћу уређивача регистра.

извуци текст из ПоверПоинта

Виндовс Онлине Троублесхоотер је онемогућен

Отворите уређивач регистра

Пребаците на:

|_+_|

Проверите вредност држава (ДВОРД) постављено као 23ц00

Ако није, измените и унесите вредност. Кликните на ОК и затворите регистар.

Затим, ако покренете алатку за решавање проблема, грешка се више неће појављивати и можете покренути алатку за решавање проблема.

4] Покрените ДИСМ

трцати ДИСМ , урадите следеће:

ДИСМ алат за поправку оштећених датотека слике система

На командној линији и покрените ДИСМ команду:

|_+_|

Поново покрените алатку за решавање проблема да бисте проверили да ли је проблем решен.

плави иети драјвери Виндовс 10
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да је овај водич било лако пратити и да сте успели да омогућите Виндовс услугу за решавање проблема на мрежи.

Популар Постс