Најбољи бесплатни алати за тестирање брзине и перформанси интернет претраживача

Best Free Browser Speed Performance Online Test ToolsАко сте ИТ стручњак, знате да су брзина и перформансе претраживача важни. Зато би требало да користите најбоље бесплатне алатке за тестирање брзине и перформанси прегледача на мрежи. Ево најбољих бесплатних алата за тестирање брзине и перформанси прегледача на мрежи: 1. Гоогле ПагеСпеед Инсигхтс 2. Пингдом Тоолс 3. ГТметрик 4. ВебПагеТест 5. ИСлов Ови алати ће вам помоћи да тестирате брзину и перформансе вашег претраживача и побољшате своје искуство прегледања.Споро прегледање може отежати довршавање задатака, посебно ако користите веб локације које покрећу апликације. А сада када се већина апликација сели на платформу рачунарства у облаку, неопходно је имати добро искуство прегледања. Поред Интернет Екплорер-а, Фирефок-а, Цхроме-а и Опера-а, постоји још неколико алтернативни претраживачи доступно за Виндовс 10/8/7.

Док већина корисника бира претраживаче на основу личног искуства, понуђених функција или старих навика, играчи ће можда желети да тестирају колико добро ваш прегледач заиста ради на вебу. Да бисте то постигли можете користити бесплатни алати за тестирање претраживача и брзине да упоредите перформансе различитих претраживача. Алати за тестирање перформанси покрећу више тестова у претраживачима као што су Јавасцрипт, ХТМЛ5 и други тестови. Хајде да погледамо неколико референтних вредности прегледача који се нуде на вебу.

Алати за тестирање брзине прегледача на мрежи

Ево неких од најбољих тестова брзине прегледача који ће вам рећи како ваш претраживач ради: 1. миротворац
 2. Лите Брите
 3. Оцтане
 4. Дромаео
 5. брзина борбе
 6. ХТМЛ 5 ТЕСТ
 7. Киселина 3
 8. Бренд претраживача
 9. СунСпидер.

1] Миротворац

Алати за тестирање брзине прегледача на мрежи

Пеацекеепер је један од најчешће коришћених алата за тестирање претраживача. Није изненађујуће да долази од Футуремарк-а, произвођача алата за тестирање као што су 3ДМарк и ПЦМарк. Поред покретања ЈаваСцрипт теста, миротворац тестови користећи ХТМЛ 5 платно и видео. Пеацекеепер даје општу представу о брзини одређеног претраживача; Покреће тест око 5 минута и, када се заврши, издаје контролни број за сваки резултат.

2] Лите Брите

Тест перформанси претраживачаЛите Брите је референтни алат из Мицрософт . Дизајниран је да мери перформансе вашег претраживача осветљавањем екрана са десетинама ХТМЛ, ЦСС и ЈаваСцрипт функција. Када покренете тест, видећете играчку Лите-Брите која осветљава лого претраживача. Овај најсавременији метод осветљења мери перформансе вашег претраживача.

3] Октан

октанска опера

услуге прозора

Оцтане 2.0 је најновија верзија Оцтанеа, Гоогле-овог бенцхмарк претраживача. Бенцхмарк мери перформансе ЈаваСцрипт механизма. За тестирање перформанси, бенцхмарк покреће скуп тестова који су погодни за најновије и најсложеније веб апликације. Оцтане углавном мери перформансе ЈаваСцрипт кода који се може наћи у правим веб апликацијама огромне величине и који ради у модерним десктоп и мобилним претраживачима.

уређивање нтусер.дат

4] Дромаео

дромаео фирефок

Дромаео је Мозилла-ин бенцхмарк пакет заснован на мерилима СунСпидер. СунСпидер је такође тестни пакет који мери перформансе ЈаваСцрипт-а за задатке који се обављају помоћу ЈаваСцрипт-а. Ови задаци обухватају тренутну, као и блиску будућу релевантну употребу ЈаваСцрипт-а, као што су обрада текста и шифровање. Дромаео може потрајати доста времена за мерење. Међутим, приказује веома детаљне информације о сваком тестном задатку.

5] Борба за брзину

тест перформанси претраживача

Спеед-баттле је бесплатан онлајн тест за мерење брзине прегледача и перформанси рачунара. Он одговара на следећа питања.

 • Који је најбржи претраживач на мом рачунару за довршавање тестних задатака СПЕЕД-БАТТЛЕ?
 • Који оперативни систем је бржи када користите исту верзију рачунара и претраживача?
 • Који рачунар ради брже када користи исти оперативни систем и прегледач?

резултат теста брзина борбе пружа референтне вредности за перформансе хардвера и софтвера.

6] ХТМЛ 5 ТЕСТ

тест перформанси претраживача

ХТМЛ 5 тест показује колико добро ваш претраживач подржава предстојећи ХТМЛ5 стандард и сродне спецификације. Резултат ХТМЛ 5 теста се израчунава тестирањем многих нових ХТМЛ5 функција. Свака карактеристика вреди један или више поена. Поред ХТМЛ5 основне спецификације и других спецификација које је креирала В3Ц ХТМЛ радна група, овај тест такође даје резултате за подршку сродним пројектима и спецификацијама.

ИН ХТМЛ 5 тест се ажурира сваки пут када се ажурира спецификација. Ако се неке функције уклоне, оне се такође уклањају из теста и креирају се нови тестови. Максимални резултат који претраживач може да постигне је 555.

7] Киселина 3

тест перформанси претраживача

ацид3 тест је апликација за тестирање претраживача коју је развио Тхе Веб Стандардс Пројецт. Тест потврђује да је веб претраживач усклађен са ДОМ (Доцумент Објецт Модел), ЈаваСцрипт-ом и разним другим веб стандардима. Типична идентификација киселине 3 је резултат који се приказује након покретања теста.

Остали резултати су приказани као бројач који се постепено повећава, представљен обојеним правоугаоницима. Сваки правоугаоник је означавао завршетак одређеног теста. Коначно, када су сви тестови обављени, графикон приказује резултате 100/100; Наравно, ако је све у реду.

8] Ознака претраживача

тест перформанси претраживача

Бровсермарк 2.1 је следећа и побољшана верзија истоименог теста претраживача, тј. Бренд претраживача . Ову апликацију за тестирање развила је финска компанија за развој софтвера Ригхтваре. Апликација је фокусирана на мерење перформанси у стварном животу за различите тест групе као што су ЦСС, ДОМ, Грапхицс, ЈаваСцрипт и ЈаваСцрипт фрамеворк.

Бровсермарк 2.1 тестира усклађеност прегледача тако што показује колико је прегледач добро прошао на тестовима подршке за ЦСС3 и ХТМЛ5. Он проверава друге факторе као што су промена величине екрана, могућност учитавања страница, могућност подршке модерним праксама веб развоја и укупне перформансе претраживача.

9] Сунчев паук

Тест перформанси претраживача 5

СунСпидер је такође популарна апликација за тестирање перформанси ЈаваСцрипт-а. Међутим, СунСпидер тестира само основни ЈаваСцрипт језик и не тестира ДОМ или АПИ-је других претраживача. То је зато што је дизајниран да упореди различите претраживаче међусобно и са различитим верзијама истог претраживача. СунСпидер врши прави тест који се фокусира на проблеме које програмери треба да реше када раде са ЈаваСцрипт-ом.

Перформансе претраживача ће се вероватно разликовати у различитим алатима за тестирање перформанси јер зависе не само од оперативног система већ и од хардверских додатака.

Други бесплатни алати за тестирање брзине прегледача на мрежи:

 • Спеед-Баттле ово је бесплатни тест брзине прегледача на мрежи
 • ЈетСтреам је ЈаваСцрипт тестни пакет намењен најнапреднијим веб апликацијама.
 • Дромаео је Мозилла ЈаваСцрипт бенцхмарк пакет.

Тестирајте свој претраживач данас и обавестите нас који тест перформанси прегледача сте изабрали и какав је у поређењу са конкуренцијом.

прозори центра за синхронизацију 10
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Бесплатан софтвер за тестирање стреса на рачунару а они бесплатни онлајн тестови заштитног зида такође може да вас занима.

Популар Постс