Ажурирање функције Виндовс 10 није успело са кодом грешке 0к8007000е

Windows 10 Feature Update Failed With Error Code 0x8007000e

Код грешке 0к8007000е обично се јавља када ажурирање Виндовс 10 функције не успе. Вјероватни узрок је недостатак меморије или простора на диску или проблеми у механизму Виндовс Упдате.

Ако сте ИТ професионалац, велике су шансе да сте раније видели код грешке 0к8007000е. Овај код је повезан са процесом ажурирања функција оперативног система Виндовс 10 и обично се појављује када постоји проблем са датотекама за ажурирање. Постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте решили проблем и вратили процес ажурирања на прави пут. Прво проверите да ли је проблем у самим датотекама за ажурирање. Ако су датотеке оштећене, можете покушати поново да их преузмете. Ако се проблем настави, можда ћете морати да предузмете драстичније мере и извршите чисту инсталацију оперативног система Виндовс 10. Ово ће обрисати све ваше датотеке, па обавезно направите резервну копију било чега важног пре него што наставите. Када имате чисту инсталацију оперативног система Виндовс 10, требало би да будете у могућности да инсталирате ажурирање функција без икаквих проблема. Ако наиђете на било какве проблеме, обавезно потражите додатну помоћ на Мицрософт-овој страници за подршку.Виндовс 10 има бројне грешке на које може наићи када обавља више задатака. Једна таква грешка је код грешке. 0к8007000е за Виндовс ажурирања. Извештава се да се ова исправка често јавља приликом преузимања и инсталирања ажурирања функција помоћу Виндовс ажурирања.изглед жути троугао

Ажурирање функције Виндовс 10 није успело са кодом грешке 0к8007000е

Недавно је пријављено да се ово догодило више пута за ажурирање за Виндовс 10 1903 маја 2019. Главни разлог за ову грешку је недостатак меморије или простора на диску или проблеми у механизму Виндовс Упдате. Решавање овог кода грешке је прилично једноставно и једноставно. У овом чланку ћемо разговарати о могућим методама за решавање проблема.Код грешке ажурирања за Виндовс 10 0к8007000е

До ове грешке може доћи ако је процесу надоградње понестало меморије или простора на диску, али могу постојати и други разлози. Ево неколико метода рада за решавање кода грешке 0к8007000е за Виндовс Упдате:

  1. Очистите простор на диску
  2. Ресетујте фасцикле везане за Виндовс Упдате
  3. Користите алатку за решавање проблема Виндовс Упдате.
  4. Користите алатку за креирање медија.

1] Ослободите простор на диску

Као што је горе поменуто, недостатак простора на диску такође може бити главни фактор који доприноси овој грешци. Можете покушати да користите Чишћење диска или комуналне услуге треће стране као што су ЦЦлеанер да бисте ослободили простор на диску за обраду ажурирања.2] Ресетујте фасцикле везане за Виндовс Упдате.

Садржај СофтвареДистрибутион фолдер & ресетујте фасциклу цатроот2 морају бити уклоњене како би механизам Виндовс Упдате могао поново да креира све ове свеже датотеке без грешака.

3] Користите алатку за решавање проблема Виндовс Упдате

Постоје две алатке за решавање проблема у Виндовс Упдате-у. Први је уграђен у систем, док је други алат за решавање проблема на мрежи за Виндовс Упдате. Требало би да покушате да покренете оба.

како променити мрежни опсег

За покретање уграђеног Виндовс Упдате Троублесхоотер , отворите апликацију Подешавања и идите до следеће локације - Ажурирање и безбедност > Решавање проблема.

На десној бочној траци изаберите Виндовс Упдате. Притисните Покрените алатку за решавање проблема.

Да бисте покренули онлајн верзију, прочитајте наш пост на Мрежни алат за решавање проблема Виндовс Упдате. Након што то урадите, проверите да ли је проблем решен.

4] Користите алатку за креирање медија

Ако горе наведени кораци не помогну, користите офлајн инсталациони програм за редовна ажурирања или Алат за креирање медија. Алатка за креирање медија користи најновију верзију преузете ИСО датотеке за ажурирање на најновије ажурирање функција.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све најбоље!

Популар Постс