Шта је исправка инсталације Виндовс-а? Могу ли да га уклоним?

What Is Windows Setup RemediationВиндовс алатка за поправку инсталације инсталира процес Виндовс сервиса за поправке седсвц.еке. Ово је ажурирање сервисног стека које омогућава несметано одвијање процеса Виндовс Упдате.

Шта је исправка инсталације Виндовс-а? Исправка за инсталацију оперативног система Виндовс је мали део софтвера који помаже у поправљању или решавању проблема са инсталацијом Виндовс-а. У већини случајева, поправка ће помоћи у решавању проблема са инсталацијом Виндовс-а која је оштећена или оштећена. Могу ли да уклоним исправку инсталације Виндовс-а? У већини случајева није потребно уклонити поправку након што је инсталирана. Међутим, ако имате проблема са инсталацијом оперативног система Виндовс, можда ћете желети да деинсталирате исправку, а затим је поново инсталирате.Ако сте заиста видели Поправка инсталације Виндовс-а инсталиран на вашем рачунару са Виндовс 10, морате имати оштро око. Да будемо јасни у једној ствари: ово није тројанац или вирус који је управо инсталиран на вашем Виндовс рачунару. Пошто овај програм такође нема име добављача, изазива већу збрку заједно са датумом недавне инсталације. У овом водичу делим неке информације о Виндовс Инсталл Рецовери-у и да ли можете да га деинсталирате са свог рачунара.Исправке инсталације Виндовс-а

Шта је исправка инсталације Виндовс-а

Познато као КБ4023057, ово Ажурирање Виндовс сервисног стека што осигурава да процес ажурирања Виндовс-а тече глатко. Програм укључује датотеке и ресурсе за процес ажурирања у оперативном систему Виндовс 10. Исправка долази из алатке за поправку, што значи да је као лек да се осигура да процес ажурирања не залута.Виндовс 10 услуге се не покрећу

Имајте на уму да без поправљања инсталације оперативног система Виндовс ваша надоградња можда неће ићи тако глатко. Обезбеђује да рачунар не спава дуже како би преузео програм за ажурирање, води рачуна о покретању програма за поправити оштећене ВУ системске датотеке, креирајте тачку враћања, ослободите простор и још много тога како бисте осигурали да се Виндовс Упдате неће зауставити.

Ако сте такође приметили да је овај програм недавно инсталиран, у праву сте. Пре било каквог ажурирања, програм се ажурира како би укључио нова упутства и датотеке за будућа ажурирања.

читати : Шта се десило РЕМПЛ фолдер у Виндовс 10 ?Виндовс Рецовери Сервице

Инсталира се алатка Виндовс Сетуп Ремедиатион седсвц.еке процес. Ово је ажурирање сервисног стека које омогућава несметано одвијање процеса Виндовс Упдате.

овај графички управљачки програм није могао да пронађе компатибилни графички хардвер

Ако отворите Таск Манагер, можете видети да је покренута услуга Виндовс Ресторе. Овај процес је извршни седсвц.еке који се налази у фасцикли Ц:Програм Филесремпл.

Остале тачке које треба напоменути:

  • Ово ажурирање може захтевати да уређај дуже остане будан да би инсталирао ажурирања.
  • Подешавање ће узети у обзир све конфигурације спавања које је конфигурисао корисник, као и ваше „активне сате“ када најчешће користите уређај.
  • Ово ажурирање може покушати да ресетује мрежне поставке ако се пронађу проблеми, а такође ће очистити кључеве регистратора који можда спречавају да се ажурирања успешно инсталирају.
  • Ово ажурирање може да поправи онемогућене или оштећене компоненте оперативног система Виндовс које одређују применљивост ажурирања на вашу верзију оперативног система Виндовс 10.
  • Ово ажурирање може да компримује датотеке у директоријуму вашег корисничког профила да ослободи довољно простора на диску за инсталирање важних ажурирања.
  • Ова исправка може да ресетује базу података Виндовс Упдате да би решила проблеме који могу спречити успешну инсталацију ажурирања. Тако можете видети да је ваша историја Виндовс Упдате обрисана.

Могу ли да деинсталирам Виндовс Ремедиатион

Да, можете га деинсталирати као и сваки други програм. Међутим, ово се не препоручује. Чак и ако га избришете, он ће се поново појавити када ОС затреба да се датотека ажурира. Осим тога, обично се инсталира пре било каквог већег ажурирања Виндовс функција, тако да можете да га оставите тамо.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ово чисти ваздух!

Популар Постс