Шта је Седлаунцхер.еке? Треба ли га уклонити?

What Is Sedlauncher ExeДатотека Седлаунцхер.еке помаже да се убрза ажурирање оперативног система Виндовс. Међутим, понекад може да заузме много простора на диску или ЦПУ-у. Прочитајте дозволу овде.

Седлаунцхер.еке је процес који обично покреће малвер. Користи се за покретање разних злонамерних садржаја, укључујући вирусе, шпијунски софтвер и рансомваре. Важно је напоменути да Седлаунцхер.еке није сам вирус, већ алатка коју користе вируси и други злонамерни софтвер да инфицирају ваш рачунар. Ако пронађете Седлаунцхер.еке на свом рачунару, вероватно је ваш рачунар заражен малвером.Дакле, треба ли уклонити Седлаунцхер.еке? Апсолутно! Ако откријете да је овај процес покренут на вашем рачунару, требало би да користите алатку за уклањање малвера да бисте га уклонили и било који други злонамерни софтвер који може бити присутан на вашем систему. Не ризикујте са Седлаунцхер.еке – уклоните га што је пре могуће да бисте заштитили рачунар од даљег оштећења.Укратко, Седлаунцхер.еке је процес који злонамерни софтвер користи за покретање злонамерног корисног оптерећења. Ако га пронађете на рачунару, одмах га уклоните. Користите реномирани алат за уклањање злонамерног софтвера да бисте скенирали свој систем и уклонили Седлаунцхер.еке и било који други злонамерни софтвер који може бити присутан.Кад год се рачунар успори или замрзне, прва ствар коју треба да урадите је да проверите Менаџер задатака да користи диск и програме који га позивају. Ако Седлаунцхер.еке узрокује велику употребу диска на вашем систему, прочитајте овај чланак.

Шта је Седлаунцхер.еке?

Датотека Седлаунцхер.еке се преузима у систем заједно са Виндовс Упдате КБ4023057 и њена сврха је да оптимизује брзину компоненти услуге Виндовс Упдате у оперативном систему. Међутим, многи корисници су пријавили да процес повезан са датотеком уместо тога изазива велику употребу диска.

Да ли је седлаунцхер.еке вирус?

Седлаунцхер.екеОригинални Седлаунцхер.еке није вирус; то је Виндовс системска датотека. Али сајбер криминалци обично именују вирусе на такав начин да њихова имена подсећају на имена правих програма или процеса како би избегли откривање. Оригинална локација датотеке је у следећој фасцикли:

Ц: Програмске датотеке ремпл

Да бисте проверили да ли је процес који узрокује велику употребу диска у оперативном систему Виндовс 10 вирус, кликните десним тастером миша на њега и изаберите отворите локацију датотеке . Ако је локација датотеке иста као за датотеку Седлаунцхер.еке, добро. У супротном покрените пуном антивирусно скенирање на вашем систему.

Да ли треба да избришем Седлаунцхер.еке или да прекинем процес у Таск Манагер-у?

Док је датотека Седлаунцхер.еке корисна за ажурирања оперативног система Виндовс, ако се процес повезан са датотеком позива висока употреба диска и успорава ваш рачунар, покушајте да ажурирате Виндовс на најновију верзију у случају да је Мицрософт направио исправку.

Можете да онемогућите Седлаунцхер.еке у прозору Таск Манагер или Сервицес Манагер.

Процедура је следећа:

пицаса алтернативе 2016

1] Коришћење менаџера задатака

Можете убити процес повезан са Седлаунцхер.еке датотеку помоћу менаџера задатака.

Притисните ЦТРЛ + АЛТ + ДЕЛ да отворите Безбедносне опције прозор. Изабери Менаџер задатака да бисте отворили прозор Менаџера задатака.

Десни клик Виндовс Рецовери Сервице задатак и изаберите Заврши задатак .

Завршите задатак услуге Виндовс Фик Сервице

Ово ће зауставити процес на неко време, међутим проблем се може поново појавити касније након поновног покретања система.

2] Коришћење менаџера услуга

Ако Виндовс Рецовери Сервице треба трајно онемогућити, то треба урадити преко Сервице Манагер-а. Да бисте то урадили, следите ове кораке:

Међутим, треба да имате на уму да без ремедијације Виндовс подешавања ваша ажурирања можда неће радити глатко, тако да не препоручујемо да трајно онемогућите ову услугу.

Притисните Вин + Р да отворите прозор Рун и унесите команду услуге.мсц . Притисните Ентер да отворите Сервице Манагер прозор.

Дођите до Виндовс Рецовери Сервице , кликните десним тастером миша и изаберите Својства .

Виндовс Рецовери Сервице

+ Уреди Тип покретања До Онемогућено .

Завршите задатак услуге Виндовс Фик Сервице

хит Применити и онда У реду .

Сачувајте подешавања и поново покрените систем. Проблем се мора решити.

Искључити

Надам се да ово помаже!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Опширније : Шта је Виндовс Упдате Медиц Сервице (ВааСМедицСВЦ) ?

Популар Постс