Ксбок Скилл вам омогућава да контролишете свој Ксбок Оне помоћу Амазон Алека и Цортане

Xbox Skill Lets You Control Xbox One Using Amazon AlexaАпликација Ксбок Скилл вам омогућава да контролишете свој Ксбок Оне без употребе руку. Интегрише се са вашом Цортаном и уређајем који подржава Алека, као што је рачунар са оперативним системом Виндовс 10.

Као ИТ стручњак, заинтригирала ме је недавна најава Ксбок Скилл-а. Ова нова функција вам омогућава да контролишете свој Ксбок Оне помоћу Амазон Алека и Цортана. Био сам радознао да видим како то функционише и да ли је вредно употребе.Морам да кажем да сам био импресиониран Ксбок вештином. Било је веома лако поставити и користити. Могао сам да контролишем свој Ксбок Оне помоћу гласовних команди, па чак и да користим Цортану за тражење игара и информација. Ксбок Скилл је одличан додатак Ксбок Оне и топло бих га препоручио свима.Постоји неколико ствари које треба имати на уму када користите Ксбок Скилл. Прво, морате имати Ксбок Оне конзолу. Друго, морате бити пријављени на свој Мицрософт налог. Коначно, потребно је да имате уређај који подржава Амазон Ецхо или Цортана. Када имате све ове ствари, спремни сте да почнете да користите Ксбок вештину.

Ксбок Скилл је одличан начин да контролишете свој Ксбок Оне. Једноставан је за коришћење и подешавање. Топло бих га препоручио свима који имају Ксбок Оне конзолу.Алека, Амазон-ова гласовна услуга заснована на облаку, моћи ће да контролише Мицрософт-ов Ксбок Оне. Као што знате, уређај за игре већ подржава Цортана. Иста функционалност ће бити проширена на Алека са различитим Ецхо уређајима као што су Амазон Ецхо и Ксбок Скилл апликација. Ово је Ксбок вештина која пружа подршку за гласовну контролу за уређаје на којима је омогућена Алека, омогућавајући вам да се крећете и комуницирате са својим Ксбок Оне користећи гласовне команде преко Цортана и Алека уређаја.

програм за уређивање регистра 10

Ксбок Скилл вам омогућава да контролишете Амазон Алека помоћу вашег Ксбок ОнеКсбок Скилл алл вам омогућава да контролишете свој Ксбок

Корисници могу испробати Ксбок Скилл са Цортаном или Алека. Ево како да почнете:

Контролишите свој Ксбок Оне помоћу Амазон Алека

1] Пријавите се на свој Ксбок налог и посетите амазон.цом.

2] Затим се пријавите на свој Амазон налог и пратите упутства на екрану.

3] Укључите свој Ецхо у утичницу. Након отприлике једног минута, када се боја индикатора промени из плаве у наранџасту, кликните на Настави.

зашто повезати телефон са Виндовс 10

Амазон

4] Повежите рачунар са Ецхо тако што ћете отићи на Ви-Фи подешавања на том рачунару и изабрати мрежу у формату Амазон-КСКСКС. Приказ може потрајати до једног минута. Након повезивања на Амазон-КСКСКС, можете наставити са подешавањем.

5], а затим се пријавите са својим Мицрософт налогом да бисте повезали вештину.

6] Сачекајте неколико минута да Алека открије вашу конзолу, а затим пратите упутства на екрану да бисте упарили своју конзолу са Алека.

7] Испробајте своју прву команду - 'Алека, старт Роцкет Леагуе'.

Контролишите свој Ксбок Оне помоћу Цортане

1] Пријавите се на своју Ксбок играћу конзолу коју желите да контролишете.

2] Затим идите на свој Виндовс 10 ПЦ, кликните на мицрософт.цом да бисте се пријавили са својим Мицрософт налогом да бисте повезали вештину.

3] Дајте команду попут: 'Хеј Кортана, реци Ксбок-у да отвори Нетфлик'.

Сада би требало да будеш добро!

Поред једноставног укључивања конзоле, Алека може да ради гомилу различитих ствари са вашим Ксбок Оне - покреће игре, паузира епизоду, па чак и прави снимке екрана усред игре.

дривер боостер3

Пре такође Ксбок имао је могућност гласовне контроле, али је захтевао Кинецт периферију. Такође, тада није наишао на велики одзив, пошто је висока цена за конзолу и Кинецт периферију у комбинацији одбила потенцијалне купце.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Као такав, Мицрософт је тихо сакрио већину гласовних функција. Међутим, недавно је дошло до наглог пораста популарности уређаја са омогућеним гласом као што су Амазон Ецхо, Аппле ХомеПод и Гоогле Хоме. Стога, видећи ово као прилику за повратак, Мицрософт је одлучио да дода већину функција Амазон Ецхо-у.

Популар Постс