Не можемо да се пријавимо на поруку вашег налога у оперативном систему Виндовс 10

We Can T Sign Into Your Account Message Windows 10Сви смо већ били тамо – покушавате да се пријавите на свој налог на Виндовс 10 и добијате поруку „Не можемо да се пријавимо на ваш налог“. Ово може бити фрустрирајуће, али не брините – постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте решили овај проблем. Прво се уверите да користите исправну лозинку. Ако нисте сигурни, можете покушати да ресетујете лозинку. Да бисте то урадили, идите на страницу за ресетовање лозинке за Мицрософт налог и пратите упутства. Ако и даље имате проблема са пријављивањем, могуће је да је ваш налог закључан. Ово се може догодити ако превише пута унесете погрешну лозинку. Да бисте откључали свој налог, идите на страницу за пријаву на Мицрософт налог и кликните на везу „Заборавио сам лозинку“. Пратите упутства да бисте откључали налог. Ако и даље имате проблема, могуће је да постоји проблем са вашим Мицрософт налогом. Да бисте проверили да ли је то случај, идите на страницу статуса Мицрософт налога. Ако постоји проблем са вашим налогом, видећете поруку у којој то пише. Надамо се да ће вам једно од ових решења помоћи да се пријавите на свој налог у оперативном систему Виндовс 10. Ако није, увек можете да контактирате Мицрософт подршку за додатну помоћ.Ако видите поруку „Не можемо да се пријавимо на ваш налог“ када се пријавите на свој налог на рачунару са оперативним системом Виндовс 10, ова порука би вам могла помоћи. У оквиру за дијалог поруке видећете следеће објашњење:

Овај проблем се често може решити тако што ћете се одјавити са свог налога, а затим поново пријавити. Ако сада не изађете, све датотеке које сте креирали или промене које сте направили биће изгубљене.

Не можемо да се пријавимо на ваш налог

Ми МожемоАко се суочите са овим проблемом, можете покушати следеће.

1] Поново покрените рачунар и погледајте да ли то решава ваш проблем.

2] Направите нови кориснички налог и погледајте да ли можете да преместите своје податке са проблематичног корисничког профила на овај. Ако то можете да урадите и ако вам нови налог одговара, можете га користити као примарни налог. Опционо, можете му додати своје Мицрософт акредитиве и користити га баш као и свој Мицрософт налог.3] Трчи Алат за решавање проблема са Мицрософт налогом и види да ли то помаже.

4] Употреба Систем Ресторе да вратите свој систем у претходно стање и видите да ли то помаже.

5] Ако сте пријављени са привременим профилом, можда ћете видети следећи искачући прозор.

ти

Пријављени сте са привременим профилом. Не можете приступити својим датотекама, а датотеке креиране у овом профилу биће избрисане када се одјавите. Да бисте ово поправили, одјавите се и покушајте да се пријавите касније. Погледајте дневник догађаја за више информација или се обратите администратору система.

У том случају, овај пост Пријављени сте са привременим профилом сигурно ће вам помоћи.

6] РеПрофилер је бесплатни софтвер за управљање корисничким профилом за Виндовс 10/8/7/Виста/Сервер и користан је ако не можете да приступите корисничким подацима и подешавањима. Овај алат вам може помоћи ако оштећен кориснички профил .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ће нешто помоћи.

Популар Постс