Грешка на Нетфлик сајту – нисмо могли да обрадимо ваш захтев

Netflix Site Error We Were Unable Process Your RequestАко имате грешку на Нетфлик сајту, нисмо могли да обрадимо ваш захтев, онда ће вам један од ових 5 предлога за решавање проблема сигурно помоћи.

Здраво, извињавамо се због непријатности. Наша веб страница тренутно није доступна због одржавања. Поново ћемо се покренути што је пре могуће. Хвала на стрпљењу.Нетфлик је тржишни лидер у онлајн стримингу у САД. Многи корисници користе ову апликацију за гледање филмова и серија. Иако је апликација углавном савршена, многи корисници су то пријавили Грешка на Нетфлик сајту – нисмо могли да обрадимо ваш захтев често са Нетфликсом.Грешка на Нетфлик веб локацији

Грешка на Нетфлик сајту – нисмо могли да обрадимо ваш захтев

Ова грешка се обично јавља приликом учитавања странице за гледање Нетфлик-а или одређеног филма/емисије. Грешка тражи од вас да се вратите на Нетфлик почетну страницу. ИН Грешка на Нетфлик веб локацији, нисмо могли да обрадимо ваш захтев узроковано оштећеним колачићима, проблемима са прегледачем и проблемима са сервером. Пробајте редом следеће кораке за решавање проблема да бисте решили проблем:  1. Покушајте да се пријавите на другом уређају
  2. Избришите Нетфлик колачиће из вашег веб претраживача
  3. Поново учитајте / промените / освежите претраживач
  4. Промените уређај
  5. Искључите и поново укључите мрежу.

1] Покушајте да се пријавите на другом уређају

Један од главних разлога за ову грешку може бити привремени проблем са сервером. У овом случају, Нетфлик или неколико његових веб страница биће недоступни свима. Да бисте изоловали овај узрок, покушајте да отворите Нетфлик на другом уређају који је повезан на исту мрежу. Ако све ради у реду, пређите на следеће кораке. Ако не ради на другом уређају, сачекајте неко време.

2] Избришите Нетфлик колачиће из вашег веб претраживача.

Обришите Нетфлик колачиће

Већина веб локација инсистира на чувању колачића на вашем систему, а Нетфлик није изузетак. Ови колачићи се чувају као датотеке ван мреже и помажу у препознавању сесије и веб странице када се поново отвори. Дакле, свака сесија се учитава брже од прве. Међутим, ако се колачићи повезани са Нетфлик-ом покваре, може доћи до грешке у дискусији.У овом случају, можете да обришете своје колачиће тако што ћете пратити везу - нетфлик.цом/цлеарцоокиес . Ово ће вас такође одјавити са Нетфлик-а.

3] Поново покрените / промените / освежите претраживач

Освежите Гоогле Цхроме

Понекад може бити корисно једноставно изаћи из претраживача и поново га покренути. Ако ово не помогне, покушајте неко време да користите други претраживач. Такође можете размотрити ажурирање вашег претраживача на најновију верзију.

4] Промени уређај

Нетфлик подржани уређаји

Нису сви уређаји компатибилни са Нетфлик-ом. Ако ваш уређај није компатибилан са Нетфлик-ом, можда ћете наићи на грешку на Нетфлик веб локацији. Ево листа Уређаји који подржавају Нетфлик.

5] Искључите и поново укључите мрежу

Понекад Нетфлик не може да препозна мрежу и из тог разлога морате да искључите и поново укључите систем. Да бисте то урадили, следите ове кораке:

  • Свитцх ВАН модем, рутер и рачунар.
  • Свитцх ТО само модем и сачекајте 30 секунди.
  • Свитцх ТО рутер и сачекајте 30 секунди.
  • Сада пребаците ТО система.
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ово решава проблем.

Популар Постс