ВЛЦ не може да отвори МРЛ датотеку

Vlc Is Unable Open Mrl FileАко се суочавате са проблемом где ВЛЦ не може да отвори МРЛ датотеку за не-локалну датотеку, онда ће вам овај пост сигурно помоћи да решите проблем.

ВЛЦ је популаран медијски плејер који може да репродукује различите аудио и видео формате. Међутим, можете наићи на грешку када покушавате да репродукујете одређену врсту датотеке. Порука о грешци може да каже „ВЛЦ не може да отвори МРЛ датотеку.“ Постоји неколико потенцијалних узрока ове грешке. Прво, уверите се да имате најновију верзију ВЛЦ-а. Ако користите старију верзију, покушајте да ажурирате на најновију верзију. Ако то не успе, покушајте да поново инсталирате ВЛЦ. Ако и даље имате проблема, могуће је да је датотека коју покушавате да репродукујете оштећена. Покушајте поново да преузмете датотеку или је конвертујете у други формат. Ако и даље имате проблема, контактирајте тим за подршку за ваш медиа плејер или конвертор датотека. Они могу да вам помогну да решите проблем.ВЛЦ несумњиво најпопуларнији медијски плејер треће стране. Један од главних разлога његове популарности је његова способност да репродукује већину кодека. Међутим, они који користе ВЛЦ знају да он дефинитивно није савршен. Уместо тога, то је добро позната, али нерешена грешка где ВЛЦ не може да се отвори МРЛ фајл .препоручују се радње сигурносног центра за Виндовс Дефендер

ВЛЦ не може да отвори МРЛ датотекуШта је ово МРЛ датотека?

Концепт датотеке МРЛ (Медиа Ресоурце Лоцатор) је специфичан за ВЛЦ софтвер. Као и УРЛ-ови претраживача, МРЛ датотека вам помаже да лоцирате медијски ресурс или део медијског ресурса. Локација МРЛ датотеке може бити у систему, на Интернету или на партнерском систему.

ВЛЦ не може да отвори МРЛ датотеку

ИН ВЛЦ не може да отвори МРЛ датотеку Грешка се јавља када покушавате да репродукујете медијске датотеке које нису ускладиштене локално на систему. Ако наиђете на грешку са локално ускладиштеним датотекама, обавестите нас у коментарима.Грешка је могла бити узрокована проблемима са власништвом, застарелим ВЛЦ клијентом, презаштићеним заштитним зидом и неважећим УРЛ извором.

  1. Проверите да ли оригинални УРЛ ради
  2. Додајте извор на белу листу у подешавањима заштитног зида или привремено онемогућите заштитни зид
  3. Захтевајте власништво над фајлом
  4. Поново инсталирајте ВЛЦ клијент

Да бисте решили овај проблем, испробајте следећа решења у низу:

1] Проверите да ли оригинални УРЛ ради.

Ако покушавате да стримујете медијски садржај са УРЛ извора, а стрим не ради са самим извором, ВЛЦ такође неће моћи да га репродукује.Да бисте изоловали овај узрок, кликните Медији > Отвори мрежни ток .

Отворите мрежни ток

Сада копирајте УРЛ на Унесите УРЛ и налепите га у адресну траку прегледача.

Унесите мрежни УРЛ

Притисните Ентер да покренете УРЛ и проверите да ли медији раде на мрежи. Ако није, проблем је у УРЛ-у, а не у ВЛЦ плејеру.

преузимање гмаил пристигле поште

2] Додајте извор на белу листу у подешавањима заштитног зида или привремено онемогућите заштитни зид.

Познато је да заштитни зид Виндовс Дефендер превише штити многе веб локације и апликације. Ако је ваш извор блокиран заштитним зидом, можда неће радити са ВЛЦ-ом, у ком случају ћете наићи на грешку у дискусији.

У таквом случају можете и једно и друго привремено онемогућите заштитни зид Виндовс Дефендер или прилагодите његова подешавања .

3] Преузмите власништво над датотеком

Ако покушавате да репродукујете датотеку ускладиштену на преносивом диску или екстерном чврстом диску, можда ћете морати преузети власништво над фајлом да се супротстави грешци у дискусији. Да бисте то урадили, следите ове кораке:

Кликните десним тастером миша на датотеку и изаберите Својства .

Иди на Сигурност картицу и кликните Напредно .

искључити реч за компресију слике мац

Притисните + Уреди .

ИН Унесите назив објекта који желите да изаберете поље, врста Администратор и притисните Ентер. хит У реду .

Захтевајте власништво над фајлом

Сада означите поље за потврду повезано са Замените све уносе дозвола подређеног објекта наслеђеним уносима дозвола из овог објекта .

Замените све дозволе подређених објеката

уклонити додати из речи

Кликните на Примени, а затим на ОК.

4] Поново инсталирајте ВЛЦ клијент.

ВЛЦ клијент може бити оштећен, посебно ако сте га преузели са извора треће стране. У том случају уклоните ВЛЦ клијент и поново преузмите са званичног сајта.

Надамо се да ће ваш проблем бити решен до тренутка када исцрпите ова решења.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

САВЕТ : Погледајте овај пост ако ВЛЦ Медиа Плаиер прескаче и замрзава .

Популар Постс