Контролер брзине видео записа за Мозилла Фирефок и Гоогле Цхроме

Video Speed ControllerКонтролер брзине видеа​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Предња дела Фирефок и Цхроме Додатак прегледача омогућавају вам да убрзате, успорите, брзо напред и премотајте уназад било који ХТМЛ5 видео помоћу брзих пречица. Помоћи ће вам да прилагодите ХТМЛ5 видео репродукцију и оптимизујете своје видео искуство омогућавајући вам да брзо прилагодите брзину репродукције и још много тога! помоћи корисницима.

Ако сте ИТ стручњак, знате да је брзина видео записа важна. Зато вам је потребан контролер брзине видео записа за Мозилла Фирефок и Гоогле Цхроме. Помоћу овог проширења можете да контролишете брзину репродукције ХТМЛ5 видео записа на ИоуТубе-у, Вимео-у и другим сајтовима. Такође можете да контролишете брзину уграђених видео записа. Контролер брзине видео записа је доступан и за Мозилла Фирефок и за Гоогле Цхроме. Да бисте га инсталирали, једноставно кликните на линк испод. Када инсталирате контролер брзине видеа, видећете нову икону на траци са алаткама вашег претраживача. Да бисте га користили, једноставно кликните на икону, а затим подесите брзину репродукције помоћу клизача. Дакле, ако тражите начин да контролишете брзину репродукције ХТМЛ5 видео записа, обавезно погледајте проширење контролера брзине видео записа за Мозилла Фирефок и Гоогле Цхроме.Многи од нас имају навику да стримују много видео садржаја на Интернету. Тражимо документарне филмове, туторијале, смешне садржаје или друга објашњења. Видео индустрија је одувек била моћан извор ширења информација. Свет је био сведок како су видео снимци постали важан део утицаја на људе и ширења те поруке.Развојни тим је позвао Бике Цоде пала ми је на памет идеја. Изградили су ово проширење тзв Видео контролер брзине за Мозилла Фирефок и Гоогле Цхроме претраживачи. Користећи ову апликацију, корисник сада може прецизније да контролише видео репродукцију у подржаним претраживачима. Са пречицама које се лако користе, можете да контролишете темпо репродукције видео записа у свом претраживачу.

додатак крах хром

Контролер брзине видеа​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Предња дела Фирефок и Цхроме Додатак прегледача омогућавају вам да убрзате, успорите, брзо напред и премотајте уназад било који ХТМЛ5 видео помоћу брзих пречица. Помоћи ће вам да прилагодите ХТМЛ5 видео репродукцију и оптимизујете своје видео искуство омогућавајући вам да брзо прилагодите брзину репродукције и још много тога! помоћи корисницима.Ово проширење је компатибилно само са Видео клип ХТМЛ5 . Ако не видите контроле, највероватније гледате Фласх видео.

Видео Спеед Цонтроллер за Фирефок

Ако користите Мозилла Фирефок, морате пратити овај линк . Веза ће вас одвести директно на страницу проширења Мозилла ФиреФок-а.

спречите да се рачунар буди из сна

Сада ће бити дугме означено плавом бојом које каже Додај у Фирефок. Кликните овде. Кликом на њу преузима се веома мала екстензија на ваш рачунар и Мозилла Фирефок ће се појавити. притисните на Додати дугме и инсталираће проширење прегледача Мозилла Фирефок.Након што га инсталирате, можете ручно доделити тастер на тастатури који ће обављати коју функцију.

Да бисте то урадили, кликните на икону проширења у горњем десном углу претраживача. Ово дугме је поред дугмета за хамбургер.

Када кликнете на њега, видећете искачући прозор са различитим опцијама. На листи кликните Подешавања. Ово ће вас преусмерити на нову страницу са свим доступним опцијама.

Екстензија за контролер брзине видеа за Фирефок

Овде можете доделите пречице да премотате уназад, унапред, успорите, успорите, убрзате, омиљену брзину, прикажете/сакријете контролер или сакријете подразумевани контролер. Можете подесити различита времена за различите функције. Можете да премотате време уназад, унапред, брзину промене корака, омиљену брзину, па чак и да добијете проширење „Задржи брзину репродукције“ за следећу репродукцију видео записа.

Видео Спеед Цонтроллер за Цхроме

Ектенсиа Цхроме контролер брзине видео записа

Да бисте инсталирали контролер видео плејера у Гоогле Цхроме, прво идите на овај линк . После тога је ударио Додајте екстензију дугме. Ово ће учитати веома малу датотеку екстензије у Цхроме. А сада ће Цхроме тражити да инсталирате ово проширење. Након што одговорите са „Да“ на овај упит, биће инсталирано проширење за ваш Гоогле Цхроме претраживач.

Сада, да бисте подесили подешавања, потражите икону проширења у горњем десном углу поред дугмета за хамбургер. Затим кликните на Подешавања. Ово ће вас одвести на нову страницу. Ова страница ће бити слична оној коју смо видели у Мозилла Фирефок-у и пружаће потпуно исту функционалност.

видеопад трим видео

Једина дозвола која је потребна овом проширењу је Приступ подешавањима и ставкама за репродукцију. То значи да ће једноставно моћи да провери да ли је видео који се репродукује уграђен у ХТМЛ5 видео или користи Адобе Фласх. Међутим, ово неће радити са Фласх видео додатком.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Јавите нам како волите да користите ово проширење прегледача.

Популар Постс