Додатак за Гоогле Цхроме Схоцкваве, Фласх Видео Црасх

Google Chrome Shockwave Plugin Flash Video Crash ProblemХеј тамо, Ако сте попут већине људи, вероватно користите Гоогле Цхроме као примарни веб прегледач. А ако сте попут већине људи, вероватно сте наишли на повремено рушење или замрзавање док сте користили Цхроме. Један од најчешћих узрока ових кварова је Схоцкваве Фласх додатак. Овај додатак користе многе веб локације за приказивање Фласх садржаја, и он је ноторно нестабилан. Постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте покушали да решите проблем. Прво покушајте да онемогућите додатак и видите да ли то помаже. Ако не, покушајте да га поново инсталирате. Ако и даље имате проблема, можете испробати још неколико ствари, на пример брисање кеша или ресетовање подешавања прегледача. Надамо се да ће вам једно од ових решења помоћи да решите проблем како бисте се могли вратити прегледавању веба без икаквих проблема.Гоогле Цхроме један од најпопуларнијих претраживача. Има брзину, функције и много додатака за побољшање употребљивости. Управо овај плус претраживача га чини рањивим на најчешћи проблем - плугин црасх . Познато је да један од његових додатака, Схоцкваве Плугин, руши Цхроме много пута.

Схоцкваве Фласх додатак не реагује

Можда сте повремено приметили да Цхроме не може да репродукује одређене медијске датотеке због озбиљног кашњења у прегледачу, приказујући следећу поруку: „Схоцкваве Фласх Плугин не реагује“. Шта узрокује тако озбиљно заостајање прегледача? Па, као и други претраживачи, Цхроме не захтева додатну инсталацију Фласх-а. Већ има своју интерну флеш меморију, која се ажурира са сваком новом верзијом.

Стога, ако Цхроме не може да разликује два Фласх система (своју интерну Фласх инсталацију и другу), он се збуни и покушава да користи обе инсталације, па долази до сукоба.Виндовс ми говори да се активирам

Ако се и ви суочите са истим потешкоћама, саветујем вам да прочитате чланак.

Отказивање додатка за Гоогле Цхроме Схоцкваве

Покрените Гоогле Цхроме. Унесите у адресну траку вашег претраживача о: додацима и притисните Ентер.Видећете листу инсталираних додатака.Проверите листу за Фласх унос. Ако приказује 2 датотеке, додатак се руши због сукоба између две Фласх инсталације.

Да бисте ово поправили, кликните на прекидач [+] поред везе „Детаљи“ у горњем десном углу прозора прегледача.

виндовс 10 дпц_ватцхдог_виолатион

Ово ће проширити уносе за додатак. Погледајте снимак екрана испод.

мрежна подешавања Виндовс 10

Ако пажљиво погледате снимак екрана, можете видети да је од два уноса за додатак, један за инсталирање Гоогле Цхроме флеша, а други за инсталирање оперативног система домаћина.

Онемогућите интерну инсталацију Фласх Цхроме-а, која се налази у фолдеру Цхроме АппДата.

Након прекида везе, затворите претраживач. Затим га поново покрените и наставите нормално прегледање.

Надам се да ово помаже!

Ако вам је потребна додатна помоћ за поправљање отказивања Цхроме-а, можете прочитати овај пост - Замрзавање или рушење Гоогле Цхроме-а на рачунару са оперативним системом Виндовс 7 .

Поправите замрзавања или отказивања помоћу ових ресурса из Виндовс клуба:

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Виндовс се замрзава | Виндовс Екплорер се руши | Интернет Екплорер се замрзава | Гоогле Цхроме прегледач се руши | Замрзавање претраживача Мозилла Фирефок | Виндовс Медиа Плаис се замрзава | Рачунарски хардвер се замрзава . Потребно више? Покушати ФикВин , докторе Виндовс!

нема довољно простора за обраду ове наредбе
Популар Постс