Решавање проблема са надоградњом оперативног система Виндовс у било које време у оперативном систему Виндовс 7

Troubleshooting Windows Anytime Upgrade Windows 7Ако имате проблема са надоградњом Виндовс 7, не брините – нисте сами. Многи корисници су пријавили потешкоће са функцијом Виндовс Анитиме Упграде, и то може бити фрустрирајуће искуство. Срећом, постоји неколико ствари које можете покушати да натерате ствари да поново функционишу. У овом чланку ћемо проћи кроз неколико корака за решавање проблема који ће вам помоћи да покренете надоградњу. Прво, уверите се да имате инсталиран најновији сервисни пакет и исправке за Виндовс 7. Ово је важно, јер процес надоградње можда неће исправно функционисати ако користите старију верзију оперативног система. Затим покушајте да поново покренете рачунар, а затим поново покренете надоградњу. Понекад ово може да разјасни све проблеме који могу да спречавају завршетак процеса. Ако и даље имате проблема, можете покушати да користите Мицрософт Фикит алат. Овај алат може аутоматски да дијагностикује и поправи многе уобичајене проблеме који могу изазвати проблеме са процесом Виндовс Анитиме Упграде. Коначно, ако све друго не успе, увек можете да контактирате Мицрософт подршку за помоћ. Они би требали бити у могућности да вам помогну у успјешном завршетку процеса надоградње.Виндовс Анитиме Упграде је метод који се нуди у Виндовс 7 и Виста за надоградњу са једне верзије оперативног система Виндовс на новију. Иако је ВАУ процедура у оперативном систему Виндовс Виста укључена сетуп.еке , процес је другачији у оперативном систему Виндовс 7 јер користи Виндовс сервисни оквир за његово покретање. Проблеми са драјвером, подацима и миграцијом апликација су потпуно елиминисани.

виндовс 7

Виндовс Анитиме Упграде

Ако желите да надоградите са Висте на Виндовс 7, Виндовс Анитиме Упграде ће вам заиста олакшати посао! Да бисте направили ВАУ, потребно је да отворите Виндовс Упдате у било које време модула преко контролне табле, унесите нови кључ и на крају поново активирајте Виндовс.Виндовс 7 ће се аутоматски надоградити на новију верзију ако је тренутна. Путања за надоградњу .

Све датотеке и компоненте потребне за надоградњу на новију верзију оперативног система Виндовс 7 су већ инсталиране на вашем рачунару када инсталирате Виндовс 7 и налазе се у фасцикли Виндовс Винскс & Виндовс пакети за одржавање фасцикли.

наслеђени кернел позивалац

Сада, у ретким случајевима, ваша Виндовс Анитиме Упграде можда неће ићи глатко и можете добити следеће поруке о грешци:Виндовс Анитиме Упграде није успела

Ажурирање није било успешно. Покушајте поново да ажурирате

Ево неколико корака за решавање проблема које можете да покушате:

1. Поново покрените рачунар да бисте завршили операције на чекању, ако их има.

2. Погледајте следеће датотеке евиденције. записи у дневнику могу вам дати представу о томе зашто ВАУ није успео.

  • % усерпрофиле% АппДата Локални Мицрософт Виндовс Виндовс Анитиме Упграде упграде.лог
  • % усерпрофиле% АппДата Локални Мицрософт Виндовс Виндовс Анитиме Упграде упграде_дисм.лог
  • % системроот% Записује ЦБС ЦБС.лог датотеку
  • % системроот% Записује ЦБС ЦБС.персист.лог фајл

3. Трчи Цхкдск и види да ли то помаже.

како онемогућити видео уживо на Фацебоок-у

4. Покрените Мемори Диагностицс да бисте проверили да ли постоје проблеми са хардвером вашег система. Откуцајте Меморија на почетку претраге и притисните Ентер да бисте отворили Опен. Алат за дијагностику меморије . Кликните на Рестарт Нов и проверите проблеме. Ваш рачунар ће се поново покренути и дијагностички програм ће се покренути. Обратите пажњу на све поруке о грешци.

4. Трчи ЦхецкСУР за решавање проблема са складиштем компоненти.

5. Ако је ваш кључ неважећи и морате да промените кључеве, можда ћете морати да отворите регедит и избришете Кључни производ прва вредност у следећем кључу регистратора:

|_+_|

6. До овог проблема може доћи и ако је Виндовс 7 СП1 (КБ976932) преузео Виндовс Упдате, али још није инсталиран. Ако јесте, можете да пратите кораке у КБ2660811 да бисте решили овај проблем.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ће нешто помоћи.

Популар Постс