Како уклонити број слајда из ПоверПоинт слајдова

How Remove Slide Number From Powerpoint SlidesКао ИТ стручњак, можда ћете бити упитани како да уклоните бројеве слајдова са ПоверПоинт слајдова. Ово се може урадити у неколико једноставних корака.Прво отворите своју ПоверПоинт презентацију. Затим кликните на картицу „Приказ“. Затим кликните на „Главни приказ“. Ово ће отворити мастер слајдова, где можете да мењате своје слајдове.

Кликните на слајд са којег желите да уклоните број. Затим кликните на картицу 'Инсерт'. На крају кликните на „Уклони број слајда“. Ово ће уклонити број са изабраног слајда.

Такође можете да уклоните бројеве слајдова са свих слајдова у својој презентацији тако што ћете кликнути на картицу „Приказ“, а затим кликнути на „Нормални приказ“. Ово ће отворити вашу презентацију у нормалном приказу, где можете да мењате своје слајдове.Кликните на картицу 'Слиде Схов'. Затим кликните на „Подеси емисију“. Ово ће отворити оквир за дијалог Сетуп Схов. Изаберите опцију „Прегледао појединац (прозор)“. Затим кликните на дугме 'ОК'.

Ово ће отворити вашу презентацију у новом прозору. Кликните на картицу 'Приказ'. Затим кликните на „Главни приказ“. Ово ће отворити мастер слајдова, где можете да мењате своје слајдове.

Кликните на слајд са којег желите да уклоните број. Затим кликните на картицу 'Инсерт'. На крају кликните на „Уклони број слајда“. Ово ће уклонити број са изабраног слајда.Такође можете да уклоните бројеве слајдова са свих слајдова у својој презентацији тако што ћете кликнути на картицу „Приказ“, а затим кликнути на „Нормални приказ“. Ово ће отворити вашу презентацију у нормалном приказу, где можете да мењате своје слајдове.

Кликните на картицу 'Слиде Схов'. Затим кликните на „Подеси емисију“. Ово ће отворити оквир за дијалог Сетуп Схов. Изаберите опцију „Прегледао појединац (прозор)“. Затим кликните на дугме 'ОК'.

Ово ће отворити вашу презентацију у новом прозору. Кликните на картицу 'Приказ'. Затим кликните на „Нормални приказ“. Ово ће отворити вашу презентацију у нормалном приказу, где можете да мењате своје слајдове.

Кликните на слајд са којег желите да уклоните број. Затим кликните на картицу 'Инсерт'. На крају кликните на „Уклони број слајда“. Ово ће уклонити број са изабраног слајда.

Такође можете да уклоните бројеве слајдова са свих слајдова у својој презентацији тако што ћете кликнути на картицу „Приказ“, а затим кликнути на „Нормални приказ“. Ово ће отворити вашу презентацију у нормалном приказу, где можете да мењате своје слајдове.

Можда сте приметили да када покушате да сачувате ПоверПоинт презентацију као ПДФ датотеку или је одштампате као материјал, бројеви слајдова се појављују испод слајда. Исто се такође приказује у прегледу штампе и ПДФ датотекама. Овај пост ће вам показати како уклоните бројеве слајдова у Поверпоинт брошури . Ово може бити корисно приликом штампања. Такође вам омогућава да без забуне измешате шпил слајдова ППТ презентације.

уклоните број слајда са ПоверПоинт слајдова

Уклоните број слајда из ПоверПоинт-а

шта значи сом у споју

Да бисте уклонили бројеве слајдова из ПоверПоинт материјала:

  1. Покрените Оффице ПоверПоинт који има бројеве слајдова.
  2. Пребаците на ' Уметните »и иди на« Текст '. тамо нађи ' број слајда 'Варијанта.
  3. Кликните да отворите ' Хедер и футер ' прозор дијалога.
  4. Испод њега изаберите ' Горка »Означите поље поред« број слајда 'Варијанта.
  5. Овде, ако желите да уклоните бројеве са појединачног слајда, изаберите слајд у презентацији, а затим изаберите „ Применити '.
  6. Да бисте уклонили бројеве са свих слајдова, изаберите ' Примени на све '.

Такође, можда се питате како да уклоните број слајда само са насловног слајда. Нумерација насловног слајда није важна, као што име каже, ово је почетак презентације и стога би уклањање броја слајда са насловног слајда била најбоља опција.

Дакле, да бисте уклонили број слајда са насловног слајда, идите на ' број слајда 'Приказано под знаком' Група текста »Убаци табове за отварање« Текст 'Група за откривање' Хедер и футер' прозор дијалога.

Овде означите поље поред ' Не приказуј на насловном слајду 'Варијанта.

Опет, ако желите да то урадите за посебан насловни слајд, изаберите „ Применити '. Да бисте принудно променили све насловне слајдове, изаберите ' Примени на све '.

Иако бројеви слајдова нуде једноставан и згодан начин за навигацију до одређеног слајда (ако садржи важне информације) у вашој ПоверПоинт презентацији, бројеви слајдова можда неће бити потребни.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да је ово помогло!

Популар Постс