Не постоји програм повезан са овом датотеком за обављање ове радње.

This File Does Not Have Program Associated With ItИТ стручњак овде. Разложићу шта ова порука о грешци значи у нетехничком смислу, тако да свако може да је разуме. Ова порука о грешци вам говори да на вашем рачунару није инсталиран програм који може да отвори датотеку коју покушавате да отворите. Да бисте отворили датотеку, потребно је да инсталирате програм који може да отвори ту врсту датотеке. Постоји много различитих типова датотека, а сваком типу је потребан другачији програм за отварање. На пример, потребан вам је програм за обраду текста да бисте отворили .доц или .доцк датотеку, а потребан вам је други програм да бисте отворили .пдф датотеку. Понекад можете бесплатно преузети програм који вам је потребан, а други пут га морате платити. Када на рачунару буде инсталиран одговарајући програм, требало би да будете у могућности да отворите датотеку коју покушавате да отворите.На Виндовс 10 то је могуће отворите различите странице панела са подешавањима са различитим командама . Ако добијете грешку у вези са програмом када отворите страницу са таквим подешавањима, овај чланак би вам могао бити од помоћи. Исти проблем се може појавити када отворите датотеку треће стране на вашем Виндовс рачунару. Потпуна порука о грешци у таквим случајевима је:

Не постоји програм повезан са овом датотеком за обављање ове радње. Инсталирајте програм или, ако је већ инсталиран, креирајте асоцијацију на контролној табли „Подразумевани програми“.

Виндовс 10 фонтови преузимање

датотека нема програм повезан са њомАко је ово проблем или порука о грешци, ево неколико ствари које треба да урадите да бисте решили проблем. А

Према неким људима, ова конкретна порука о грешци може се појавити и ако је ваш рачунар заражен Спора. рансомваре . Зато будите опрезни у овом случају.

Не постоји програм повезан са овом датотеком за обављање ове радње.

Пре него што направите било какве промене у уређивачу регистра, запамтите да прављење резервних копија датотека регистра и креирајте тачку за враћање система .Морате да се уверите да поставке регистра оперативног система Виндовс нису оштећене. Да бисте то урадили, трчите регедит да отворите уређивач регистра и идите на ову путању -

|_+_|

На десној страни би требало да пронађете вредност низа под називом ИсСхортцут .

Виндовс 10 се неће аутоматски повезати на ВиФи

Не постоји програм повезан са овом датотеком за обављање ове радње.

Ако га нисте пронашли, морате га креирати. Да бисте то урадили, кликните десним тастером миша на размакницу са десне стране, изаберите Нова > стринг вредност . назови то као ИсСхортцут . Нема потребе да постављате било какву вредност.

Морате да проверите другу вредност. Па сада идите овим путем -

|_+_|

На десној страни треба да нађете Уобичајено стринг вредност. Уверите се да је следеће подешено подразумевано:

|_+_|

Не постоји програм повезан са овом датотеком за обављање ове радње.

У случају да не нађете тим кључ; морате да креирате ово под Пословни менаџер кључ. Међутим, можда ће вам требати Да преузме одговорност први.

Сада, нетачна или недостајућа путања слике може створити такав проблем у Виндовс-у. Скоро свака апликација има одређену путању слике и потребно је да проверите да ли је тренутно присутна или не. Да бисте то урадили, пратите овај пут -

|_+_|

На десној страни би требало да пронађете вредност низа под називом ИмагеПатх .

поставке штампача за Виндовс 10

Не постоји програм повезан са овом датотеком за обављање ове радње.

Уверите се да је то важећа вредност. Требало би да указује на еке датотеку за тај програм који узрокује ову грешку.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Коначно, можда желите да отворите Контролна табла и поставите подразумеване програме . У оперативном систему Виндовс 10 такође можете да притиснете Вин + И да бисте отворили Подешавања апликацију и изаберите Систем. Следећи, померите се надоле до Подразумеване апликације у левом окну и поставите подразумеване вредности овде.

Популар Постс