Враћање система у претходно стање није успело приликом враћања директоријума са тачке враћања.

System Restore Failed While Restoring Directory From Restore PointАко добијате грешку за враћање система када враћате директоријум због грешке тачке враћања у оперативном систему Виндовс 10, погледајте ову исправку.

Враћање система у претходно стање није успело приликом враћања директоријума са тачке враћања. Ово је уобичајена грешка која се може појавити из више разлога. Један од разлога може бити да је директоријум оштећен или оштећен. Други разлог може бити да тачка враћања није важећа. Ако се суочавате са овом грешком, постоји неколико ствари које можете покушати да је решите. Прво, можете покушати да покренете Систем Ресторе из безбедног режима. Ако то не успе, можете покушати да користите другу тачку враћања. На крају, можете покушати да вратите директоријум ручно. Ако и даље имате проблема, можда је време да контактирате ИТ стручњака за помоћ.Често одлучимо да вратимо систем да бисмо решили проблем. У већини случајева, проблем се решава за неколико минута. Међутим, понекад враћање система у претходно стање не успе и можемо видети поруке о грешци.Виндовс 10 Опоравак система

Враћање система у претходно стање није успело приликом враћања директоријума са тачке враћања.

  • Опоравак система није успешно завршен. Системске датотеке и поставке вашег рачунара нису промењене.
  • Детаљи: Враћање система није успело приликом враћања каталога са тачке враћања.
  • Извор: АппкСтагинг
  • Одредиште: %ПрограмФилес%ВиндовсАппс
  • Дошло је до непознате грешке током враћања система. (0к80070091)

Овај чланак ће вам показати како да решите овај проблем.Враћање система није успело

Постоје две различите методе за решавање овог проблема и обе су углавном за Виндовс 10. Иако можете користити исти метод и на Виндовс 8.1/8 са малим варијацијама.

Као што је наведено у поруци о грешци, проблем је вероватно повезан са ВиндовсАппс фолдер који садржи све податке и инсталационе датотеке апликације. Порука укључена Одговори наводи да се проблем може решити преименовањем фасцикле ВиндовсАппс. Али проблем је у томе што га не можете променити као било који други уобичајени фолдер или фајл јер садржи све податке инсталираних апликација. Дакле, следећа два решења ће вам омогућити да преименујете фасциклу ВиндовсАппс како бисте могли да поправите операција враћања система није успела на Виндовс 10.

1] Преименујте фасциклу у безбедном режимуБезбедни режим је одличан за решавање проблема када нешто крене наопако. Тако покрените Виндовс 10 рачунар у безбедном режиму . Да бисте то урадили, отворите панел са подешавањима (Вин + И) у оперативном систему Виндовс 10. Стога идите на

Да бисте то урадили, отворите панел са подешавањима (Вин + И) у оперативном систему Виндовс 10, идите на Ажурирање и безбедност > Опоравак . Испод Напредно покретање опција, видећете Релоад Нов дугме.

фацебоок грешка у приступу хардверу

Враћање система у претходно стање није успело приликом враћања директоријума са тачке враћања.

Кликните на ово дугме и бићете учитани Напредне опције покретања .

подешавања покретања

Да бисте отворили екран приказан изнад, приликом поновног покретања мораћете да кликнете на Решавање проблема > Напредне опције > Опције покретања > Поново покрени, а затим да притиснете 4 да поново покренете свој Виндовс 10 ПЦ у безбедном режиму.

Након што уђете у безбедан режим, отворите командну линију са администраторским правима и унесите једну по једну следеће команде:

|_+_|

Сада поново покрените рачунар и проверите да ли враћање система ради.

Ако ово не ради за вас,

2] Из ВинРЕ (Виндовс Рецовери Енвиронмент)

Можете покренути командну линију у Виндовс окружењу за опоравак и видети да ли то помаже. Да бисте то урадили, идите на Подешавања > Ажурирање и безбедност > Опоравак. притисните на Релоад Нов дугме испод Напредно покретање .

Када поново покренете, бићете пребачени на екран са напредним опцијама покретања. Сада треба да одете у Решавање проблема > Напредна подешавања да бисте прешли на следећи екран.

виндовс-10-боот 7

Притисните Командна линија . Можда ће од вас тражити да унесете администраторску лозинку. Сада покрените следеће команде:

|_+_|

Када завршите, поново покрените рачунар и проверите да ли враћање система ради.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

$ : Постоје и други предлози за помоћ у решавању Враћање система не ради проблеми са Виндовс 10/8/7.

Популар Постс