Сурфаце Боок не открива НВИДИА графичку картицу

Surface Book Not Detecting Nvidia Graphics CardКао ИТ стручњак, приметио сам да многи људи имају проблема са Сурфаце Боокс који не откривају њихову НВИДИА графичку картицу. Ово је озбиљан проблем јер је без НВИДИА графичке картице Сурфаце Боок знатно мање моћан. Постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте покушали да решите овај проблем. Прво се уверите да су драјвери за НВИДИА графичку картицу ажурирани. Ако нису, можете преузети најновије драјвере са НВИДИА веб локације. Друго, покушајте да деинсталирате, а затим поново инсталирате НВИДИА графичку картицу. Ово понекад може да реши проблеме са драјверима. Треће, уверите се да је НВИДИА графичка картица правилно постављена у Сурфаце Боок. Понекад се картица може олабавити, а то може изазвати проблеме. Четврто, покушајте да ресетујете Сурфаце Боок. Ово понекад може да реши проблеме са графичком картицом. Ако ниједно од ових решења не функционише, можда ћете морати да контактирате Мицрософт или НВИДИА за даљу помоћ.Многи власници Мицрософта површинска књига су имали проблема са ГПУ-ом у последњих неколико месеци. Из неког чудног разлога, рачунар више не открива ГПУ, а то никада није добар знак. ГПУ унутра Површинска књига 2 долази од Нвидије, али чудно је да ни Мицрософт ни Нвидиа у то вријеме нису имали начина да извуку људе из овог проблема, али ствари су се од тада промијениле.

Сурфаце Боок не открива НВИДИА графичку картицу

Ако наиђете на овај проблем, прво морате Вратите систем. Најновију исправку можете преузети тако што ћете отићи у Подешавања > Ажурирање и безбедност > Виндовс Упдате. На крају, кликните на Провери ажурирања и сачекајте да се све преузме и инсталира. Мораћете поново да покренете рачунар.

Мицрософт каже-„Када су Сурфаце ажурирања доступна преко Виндовс Упдате-а, она се испоручују Сурфаце корисницима у фазама. Као резултат тога, неће сви Сурфацес добити ажурирање у исто време, али ће ажурирање бити испоручено на све уређаје. Ако нисте примили ажурирање, проверите Виндовс Упдате касније.'

Након ажурирања Сурфаце-а, урадите следеће.

1] Промените подешавања напајањаПокрените апликацију Подешавања кликом на икону Виндовс тастер + И , а затим изаберите Систем > Исхрана и спавање . Одавде треба да скролујете до ' На батерије, искључите након ' и ' Приликом повезивања искључите након „И бирај Никада из падајућег менија.

Ово би требало да омогући да Сурфаце Боок ради са врхунским перформансама.

2] Одвојите и поново причврстите Сурфаце Боок.

мрежни дискови се не мапирају

Следећи корак је отварање Управљача уређајима. Урадите то десним кликом Старт дугме , затим бирајући Менаџер уређаја са листе која се појави.

На крају, искључите Сурфаце Боок. Уверите се да је потпуно напуњен јер испуштање батерије до краја није најбоља опција.

Искључите таблет са тастатуре и сачекајте до 15 секунди да систем ажурира повезане уређаје. Током овог времена, екран Менаџера уређаја би требало да трепери неколико пута, па га пазите.

површинска књига не открива нвидиа

Сада поново повежите таблет са тастатуром и сачекајте док се Нвидиа графичка картица не појави у Девице Манагер-у, који би још увек требало да буде на екрану. Следећи корак је нормално искључивање рачунара, али уверите се да се Нвидиа графичка картица још увек приказује у Управљачу уређаја у овом тренутку.

3] Хард ресет

Након што искључите Сурфаце Боок, мораћете ресетујте свој Сурфаце уређај . Имајте на уму да хард ресет потенцијално може да уклони све датотеке са вашег рачунара, тако да би требало да направите резервну копију свих важних садржаја пре него што наставите.

Хард ресет се врши притиском на дугме за појачавање јачине звука и дугме за напајање најмање 20 секунди. Имати на уму; прво морате притиснути дугме за појачавање звука пре него што притиснете дугме за напајање.

Највероватније ћете видети УЕФИ системи . Ако се појави, само се одјавите и пустите да се поново покрене у Виндовс 10.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ово би требало да помогне са проблемом откривања ГПУ-а Сурфаце Боок 2. Сигурни смо да ће бар једна од ових опција помоћи у решавању проблема. Ако није, онда постоји дубљи проблем са ГПУ-ом који није повезан са оним што већина људи доживљава.

Популар Постс