Како преузети Виндовс 8.1 ИСО користећи Виндовс 8 кључ производа

How Download Windows 8Ако користите Виндовс 8 и желите да надоградите на Виндовс 8.1, не морате да идете кроз Виндовс продавницу. Мицрософт сада нуди директно преузимање за Виндовс 8.1 ИСО датотеку, а можете је добити помоћу кључа производа за Виндовс 8. Ево како да преузмете Виндовс 8.1 ИСО датотеку директно од Мицрософта. Прво идите на Мицрософт локацију за подршку и преузмите Виндовс 8.1 алатку за креирање медија. Када се алатка инсталира, покрените је и прихватите услове лиценце. На 'Који тип инсталације желите?' на екрану изаберите „Надогради овај рачунар одмах“ и кликните на „Даље“. На екрану „Прочитајте услове лиценцирања“, ако прихватате услове лиценцирања, изаберите „Прихватам услове лиценцирања“ и кликните на „Даље“. На екрану „Спремно за инсталацију“ кликните на „Инсталирај“. Виндовс 8.1 ће се сада сам инсталирати и активирати. Када се то заврши, користићете Виндовс 8.1 са нетакнутим свим старим датотекама, подешавањима и програмима.Мицрософтова одлука да не мења језгро Виндовс 8, остављајући га углавном непромењеним, помогла је компанијидовестиПостоји на десетине важних побољшања и побољшан екосистем апликација у коначној верзији оперативног система Виндовс 8.1. Међутим, није понудио опције преузимања ИСО-а, ограничавајући корисникепреузимањеажурирати само преко Виндовс продавнице.

ИСО датотека помаже у случајевима када желите да 'рестартујете' свој рачунар и желите да га вратите да се покрене без да наиђете на проблеме као што је неинсталација.

Виндовс 8.1 ИСО преузимање

Корисник Реддита по имену ТОМ објавио је мали трик који омогућава кориснику Виндовс-а да преузме Виндовс 8.1 ИСО користећи легитимни Виндовс 8 кључ производа. Виндовс регистар. Стога, у било ком тренутку, потрошач може да користи 8.1 Инсталлатион Ассистант да преузме ИСО са најновијом верзијом Мицрософт ОС-а.таскенг еке искачуће

За почетак посетите Ево и преузмите инсталационе програме за Виндовс 8 и Виндовс 8.1. Када завршите, покрените Виндовс 8 инсталациони програм и унесите кључ производа када се то од вас затражи.

Кључни производ

Када преузимање почне, одмах паузирајте преузимање за 1%. Не затварајте инсталатер на екрану Процењено време. Након паузирања преузимања за 1%, изађите из инсталационог програма.кбокацхиевемент

Виндовс 8 преузимање исо

Затим покрените Виндовс 8.1 инсталациони програм и требало би да пронађете обавештење које каже „Преузимање није успешно завршено“ и да је дошло до грешке „Ставка није пронађена“. Занемарите обавештење. Сада затворите инсталатер и поново покрените исти Виндовс 8.1 инсталатер. Видећете да ћете на крају преузети Виндовс 8.1 ИСО!

Када се преузимање заврши, можете га сачувати као ИСО или креирати УСБ медиј.

Метода ради! Спремни сте да инсталирате Виндовс 8.1 користећи ИСО, или чак да га нарежете на ДВД или направите флеш диск за покретање са медијима.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Извор: Реддит.

Популар Постс