Поставите Гоогле претрагу као подразумевану претрагу у Виндовс 10 Таскбар Сеарцх

Set Google Search Default Search Windows 10 Taskbar SearchКористећи Дефлектор за претрагу или Бинг2Гоогле, можете да подесите Гоогле као подразумевану претрагу у оквиру за претрагу на траци задатака Виндовс 10 уместо Бинг-а.

Као ИТ стручњак, често ме питају како да поставим Гоогле као подразумевани претраживач у оперативном систему Виндовс 10. Процес је заправо прилично једноставан и траје само неколико корака. Прво отворите апликацију Виндовс 10 Сеттингс притиском на тастер Виндовс + И на тастатури. Затим кликните на категорију Систем. Затим кликните на картицу Подразумеване апликације. Видећете листу различитих типова апликација са њиховим тренутним подразумеваним вредностима наведеним поред њих. Померите се надоле док не видите одељак веб претраживача. Кликните на икону Мицрософт Едге да бисте отворили подразумеване поставке прегледача Едге. Затим кликните на дугме Промени испод одељка „Претражи у адресној траци помоћу“. Отвориће се нови прозор са листом различитих претраживача. Изаберите Гоогле са листе, а затим кликните на дугме Постави као подразумевано. Коначно, затворите апликацију Подешавања и све је спремно! Гоогле ће сада бити ваш подразумевани претраживач у Виндовс 10 траци задатака.Виндовс 10 садржи многа побољшања и побољшања. Чак вам омогућава да претражујете Виндовс, веб и нови Цортана интерфејс. Али проблем је у томе што ова опција претраживања користи Бинг Претражујте подразумевано и не можете је променити ако желите. У оперативном систему Виндовс 10 не постоји опција да се уместо Бинг-а користи Гоогле, Иахоо, Иандек или било која друга претрага као подразумевана претрага за веб претраге. У овом посту ћемо видети како да Гоогле поставимо као подразумевану претрагу оквира за претрагу на траци задатака у оперативном систему Виндовс 10.Поставите Гоогле као подразумевану претрагу у Виндовс 10 Таскбар Сеарцх

Поставите Гоогле као подразумевану претрагу у претрази на траци задатака Виндовс 10

Виндовс 10 лоше информације о конфигурацији система

Ако користите Гоогле претрагу и желите да претражујете Веб директно са траке задатака или почнете да користите Гоогле уместо Бинг-а као претраживача, следите ове кораке да бисте омогућили да трака задатака или покретач претраге у оперативном систему Виндовс 10 приказују веб резултате са Гоогле претрагом. Најбоља опција је употреба дефлектор претраживања оруђе.  1. Преузмите и инсталирајте алатку СеарцхДефлецтор са Гитхуб
  2. Алат „Старт Сеарцх Дефлецтор“.
  3. Изаберите претраживач који желите да отворите
  4. Можете инсталирати било који од инсталираних претраживача
  5. Изаберите подразумевани завршетак претраге који желите да поставите
  6. Можете одабрати Гоогле, Стартпаге, Википедиа, Гитхуб.
  7. Кликните на Примени.

Сада када тражите нешто користећи траку за претрагу, бићете упитани - Како желите да га отворите? ? Изабери Дефлектор и такође проверити Увек користите ову апликацију опција. Кликните ОК.

Ви сте спремни!

Имате другу опцију - користите Бинг2Гоогле проширење за Цхроме.чист боот виндовс 10

Преузмите и инсталирајте прегледач Гоогле Цхроме на своју верзију Виндовс 10. Након тога, поставите Цхроме као подразумевани веб прегледач.

Да бисте то урадили, отворите апликацију Подешавања у оперативном систему Виндовс 10 и идите до одељка Систем. Померите се надоле да бисте пронашли опцију Подразумеване апликације. Изаберите Едге да бисте отворили друге опције (Гоогле Цхроме) у овом случају и поставили је као подразумевану.

Сада отворите Цхроме претраживач. Идите у Цхроме веб продавницу и потражите Бинг2Гоогле екстензија . Када га пронађете, инсталирајте га. Бинг2Гоогле је проширење које преусмерава упите за претрагу са Бинг Десктоп-а на Гоогле. Ово функционише само ако је Цхроме ваш подразумевани претраживач.

Дакле, сада када претражујете помоћу траке задатака, отвориће се ваш подразумевани Цхроме претраживач и Бинг упит за претрагу ће бити преусмерен на Гоогле.

како зауставити гоогле цхроме из аутоматског попуњавања траке за адресу

АЖУРИРАЊЕ : Тхе Бинг2Гоогле проширење више не ради.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

САВЕТ : Можете извршите претрагу за Цортана користећи Гоогле, Иахоо или ДуцкДуцкГо на Виндовс 10 користећи Цхрометана Цхроме екстензију.

Популар Постс