Монитор ресурса не ради у оперативном систему Виндовс 10

Resource Monitor Not Working Windows 10Ако сте ИТ стручњак, знате да је Ресоурце Монитор драгоцена алатка за праћење перформанси вашег система. Али шта да радите када Ресоурце Монитор престане да ради у оперативном систему Виндовс 10?Постоји неколико ствари које можете покушати да поново покренете Монитор ресурса. Прво покушајте да поново покренете рачунар. Ако то не успе, покушајте да отворите Монитор ресурса из командне линије. Ако то не успе, можда ћете морати да поправите инсталацију оперативног система Виндовс 10.

Ако и даље имате проблема, постоји неколико других ствари које можете да покушате, на пример, да покренете проверу системских датотека или користите алатку за сервисирање и управљање сликама за примену. Али ако све друго не успе, можда ћете морати да поново инсталирате Виндовс 10.

Надамо се да ће једно од ових решења поново покренути Ресоурце Монитор да ради како бисте могли да пратите перформансе вашег система.Како апликације постају све интензивније, ових дана је уобичајено да се рачунари кваре и успоравају. Да би решио све ове проблеме и надгледао хардверске ресурсе, Виндовс долази са одличним уграђеним алатом под називом ' Ресоурце Монитор '.

како пронаћи преференције за огласе на Фацебоок-у

Ако сте користили Ресоурце Монитор тада можете сазнати које функције нуди и како вам може помоћи да ефикасно контролишете хардверске ресурсе вашег рачунара. Али неки корисници су пријавили неке проблеме са Ресоурце Монитор-ом. Ако Ресмон или Ресоурце Монитор не ради на вашем Виндовс 10/8/7 рачунару, онда ће вам овај пост помоћи да решите проблем. Можда ћете открити да монитор ресурса не реагује или да је његов прозор празан, празан или провидан.Монитор ресурса не ради

Монитор ресурса не ради у оперативном систему Виндовс 10/8/7

Корак 1: Ако установите да не можете да приступите Монитору ресурса на свом рачунару, онда је први корак да то поправите да ручно покренете Ресоурце Монитор. Притисните 'Вин + Р' и откуцајте ' ресмон.еке „Да бисте покренули монитор ресурса. Алтернативно, можете отићи у фасциклу „Ц:Виндовс Систем32“ и пронаћи извршну датотеку под називом „ресмон.еке“. Кликните овде.

Корак 2 О: Ако вам ово није успело, можете наставити са овим корацима да бисте поправили Ресоурце Монитор. Ако користите Виндовс 7 и користите било коју тему осим теме Виндовс 7 Аеро, вратите се на Аеро тема и проверите Ресоурце Монитор. Ако је ово решило ваш проблем, можда ћете морати да мењате теме сваки пут када желите да користите Ресоурце Монитор.

Корак 3 : Следећи корак на листи је промена вашег ДПИ подешавања . Кликните десним тастером миша на радну површину и изаберите Дисплаи Оптионс.

Виндовс послати у директоријум

У подешавањима 'Сцале анд Лаиоут', покушајте да подесите проценат и проверите да ли је проблем монитора ресурса решен или не.

Корак 4 О: Ако се и даље суочавате са овим проблемом. Можда ћете морати да решите проблем у Чисто стање покретања . нет боот ово је стање система када је Виндовс учитан са минималним скупом драјвера и услуга. Ако можете да покренете Ресоурце Монитор у овом стању, онда нека услуга или управљачки програм омета Ресоурце Монитор.

Корак 5 : Ако ништа друго не успе, покушајте креирање новог налога локалног администратора на вашем Виндовс-у и проверите да ли Ресоурце Монитор ради са новим корисничким налогом. Ако је тако, онда постоји шанса да је проблем повезан са профилом вашег налога. Направите резервну копију података, избришите постојећи налог и пријавите се нови кориснички налог користећи своје Мицрософт акредитиве.

Корак 6: Ако сте недавно открили овај проблем на свом рачунару и сумњате да је до проблема дошло након недавне исправке, можете да деинсталирате најновије исправке са свог рачунара.

отвори ' подешавања ' а затим идите на „Ажурирање и безбедност“ . У овом одељку кликните на ' Прикажи историју инсталираних ажурирања » . Сада притисните ' Избриши ажурирање

Популар Постс