Дошло је до грешке при покушају повезивања са ВСУС сервером

Proizosla Osibka Pri Popytke Podklucenia K Serveru Wsusнедефинисан

Дошло је до грешке у вези при покушају повезивања са ВСУС сервером. Ово може бити због бројних разлога, укључујући проблем са заштитним зидом или проблем са сервером. Ако не можете да се повежете са ВСУС сервером, проверите подешавања заштитног зида и уверите се да је сервер онлајн и доступан.Виндовс Сервер Упдате Сервице (ВСУС) дистрибуира исправке које издаје Мицрософт Упдатес рачунарима на мрежи. Ово је Виндовс услуга која ће управљати и имплементирати ажурирања, закрпе и закрпе на Виндовс сервер и клијентски оперативни систем. Међутим, неки корисници су се жалили да је дошло до грешке приликом покушаја повезивања са ВСУС сервером. Ово се може догодити из неколико разлога. У овом чланку ћете научити како да решите овај проблем. Испод је тачна порука о грешци коју корисници виде.Дошло је до грешке при покушају повезивања са ВСУС сервером. Ова грешка може настати из више разлога. Проверите везу са сервером. Обратите се администратору мреже ако се проблем настави.

Дошло је до грешке при покушају повезивања са ВСУС серверомПоправи Дошло је до грешке при покушају повезивања са ВСУС сервером.

Постоји много разлога за ову грешку и ову грешку можемо да решимо различитим методама. Ако дође до грешке при покушају да се повежете са ВСУС сервером, користите следећа препоручена решења да бисте решили проблем.

 1. Избришите ВСУС датотеке
 2. Повећајте простор за складиштење
 3. Поново покрените чвор у конзоли
 4. Поново покрените услугу
 5. Повећајте ограничење приватне меморије
 6. Обратите се администратору мреже

Хајде да покушамо да решимо вашу грешку користећи ове методе.

1] Избришите ВСУС датотеке

ВСУС база података ће се повећати ако преузмете и инсталирате закрпе за различите оперативне системе и различите Мицрософт производе, а ако избришете ВСУС датотеке које су истекле, ослободићете више простора, што ће решити ваш проблем. Пратите упутства да бисте уклонили сувишне ВСУС датотеке. 1. Пишите %апп дата% у траци за претрагу (траку за претрагу можете пронаћи на дну) и кликните на „Отвори“.
 2. Идите до директоријума Мицрософт > ММЦ у Филе Екплорер-у.
 3. Кликните десним тастером миша на ВСУС датотеку и изаберите опцију „Избриши“ са падајуће листе.

Након коришћења ове методе, грешка коју сте споменули биће отклоњена.

2] Повећајте простор за складиштење

Простор за складиштење на Виндовс рачунару

покрените екплорер као администратор

ВСУС-у је потребно довољно простора за складиштење, а ако ваш рачунар нема довољно простора за складиштење, његова администраторска конзола неће моћи да складишти податке са сервера, па ће бити тешко преузети информације са ВСУС сервера. а услуга не може да ради. Да бисте сазнали шта једе ваше складиште, требало би да користите следеће упутство.

 • Кликните на дугме Старт.
 • Овде кликните на Подешавања > Систем .
 • Кликните на „Складиштење“.
 • Идите до жељене диск јединице и кликните на Прикажи још категорија.
 • Сачекајте неколико секунди када се употреба складишта учита, овде можете видети који типови датотека користе коју количину простора на диску.
 • Ако желите да сазнате више информација о коришћењу складишта за одређени тип датотеке, кликните на његову опцију.

Када сазнате количину простора на чврстом диску, избришите све непотребне датотеке да бисте ослободили више простора, а по потреби можете повећати и више простора за складиштење. Надајмо се да ће грешка бити исправљена додавањем више простора за складиштење.

3] Поново покрените чвор у конзоли.

Поновно покретање чвора у конзоли омогућиће вашем рачунару да поново покрене мрежу и друге услуге које раде поред њега. Пратите прописане кораке да урадите исто.

 1. Кликните на икону Старт на ВСУС серверу > Сви програми.
 2. Иди на Алатке за администрацију > Мицрософт Виндовс Сервер Упдате Сервице да бисте приступили ВСУС административној конзоли.
 3. Идите на страницу Статус система, а затим идите на страницу Сајтови.
 4. Изаберите одређени чвор ППМ сервера, овде кликните на дугме 'Рестарт'.
  дугме.

Постоје додатне функције као што је поновно распоређивање фасцикле са садржајем, можете је изабрати и кликнути на ОК да бисте поново покренули чвор. Након коришћења ове методе, ваша грешка ће бити решена.

4] Поново покрените услугу

Да бисте исправили поменуту грешку, можете поново покренути Интернет Информатион Сервице. ИИС је неопходан за хостовање веб локације на вашем рачунару и за друге сврхе умрежавања. Пратите доле наведене кораке да бисте поново покренули повезане услуге.

 1. Притисните тастер Виндовс + С, потражите Цонтрол Панел и отворите га.
 2. Кликните на Програми, а затим на Програми и функције.
 3. На левој страни прозора кликните на опцију Укључи или искључи функције оперативног система Виндовс.
 4. Изаберите функцију Интернет Информатион Сервице, проширите, изаберите све опције у ИИС-у, опозовите их и кликните на ОК.

Када се услуга заустави, наставите и поново их покрените. Поновно покретање услуге ће решити овај проблем.

5] Повећајте ограничење приватне меморије

Ограничење приватне меморије контролише коришћење меморије веб апликације. Ако сте ручно конфигурисали ово подешавање, врло је вероватно да постоји нека врста грешке у конфигурацији због које сте наишли на дотични код грешке.

Проблем са ВСУС везом може се решити повећањем ограничења приватне меморије на 4-8 ГБ. Ако нисте сигурни шта да наведете у опцији, можете ставити '0'. Ово ће омогућити програму да одлучи колико му је меморије потребно. Да поправимо поменуту грешку, покушајмо да подесимо нашу услугу тако да ради добро.

 1. Отворите ИИС Манагер користећи траку за претрагу.
 2. Идите на Скупови апликација на листи веза.
 3. Изаберите ВсусПоол и изаберите Напредне опције.
 4. Овде треба да пронађете поставку која се зове Привате Мемори Лимит (КБ), подразумевана вредност ће бити овде, али морате да повећате ову вредност.
 5. Затим морате повећати Ограничење приватне меморије и смањити Регуларни временски интервал.
 6. Кликните на ОК и поново покрените скуп да бисте применили нову вредност.

Надамо се да ће након повећања ограничења приватне меморије ВсусПоол-а грешка коју сте споменули бити отклоњена.

6] Обратите се администратору мреже.

Ако све друго не успије, а ви сте на клијентском рачунару, не брините ни о чему и контактирајте свог администратора. Можда су извршили нека подешавања на свом крају и реконфигурисање ће решити проблем уместо вас.

Како натерати Виндовс 10 да се ажурира преко ВСУС-а?

Ако желите да примените ажурирања Виндовс клијента помоћу сервера, све што треба да урадите је да отворите ВСУС администраторску конзолу и идите на Услуге ажурирањаИме сервераАжурирањаСва ажурирања за Виндовс 10. Кликните десним тастером миша на жељено ажурирање и изаберите „Одобри“ из контекстног менија.

Читати: Решавање проблема Виндовс Сервер Упдате Сервицес (ВСУС) .

Дошло је до грешке при покушају повезивања са ВСУС сервером
Популар Постс