Уклоните икону Виндовс Дефендер-а у оперативном систему Виндовс 10

Remove Windows Defender Icon Windows 10Научите како да сакријете, онемогућите и уклоните икону Виндовс Дефендер-а са траке задатака. Ако се икона приказује чак и ако имате инсталиран антивирусни софтвер треће стране, овај пост ће вам помоћи.

Као ИТ стручњак, једна од првих ствари коју ћете желети да урадите је да уклоните икону Виндовс Дефендер-а са радне површине оперативног система Виндовс 10. Ово је једноставан процес који се може урадити у само неколико корака.1. Кликните десним тастером миша на радну површину и изаберите „Персонализуј“ из менија.2. Кликните на везу „Промени иконе на радној површини“ на левој бочној траци.

3. Поништите избор опције „Прикажи икону Виндовс заштитника на радној површини“ и кликните на „У реду“.коди аддонс за виндовс 10

То је све! Када завршите ове кораке, икона Виндовс заштитника више неће бити видљива на радној површини.

Виндовс 10 Анниверсари Упдате в1607 и новије верзије ће сада приказати икону Виндовс Дефендер-а у системској траци послова. У овом посту ћемо видети како сакрити, онемогућити или уклоните икону Виндовс заштитника са траке задатака када сте омогућили Виндовс заштитник и у ситуацијама када је икона обавештења о Виндовс заштитнику и даље приказана чак и ако имате инсталиран антивирусни софтвер треће стране.Уклоните икону Виндовс Дефендер-а

Икона Виндовс заштитника

Раније у оперативном систему Виндовс 10, Виндовс Дефендер је радио у позадини без приказивања иконе на траци задатака, а могли сте да видите икону и добијете информације само када је нешто захтевало вашу пажњу. Али сада се то стално појављује.

иоутубе преко целог екрана

Ако отворите траку задатака на картици Процес, видећете икону процеса обавештења у програму Виндовс Дефендер – МСАСЦуиЛ.еке. Можете да кликнете десним тастером миша на њега да бисте завршили процес, али када поново покренете рачунар, може се поново појавити.

завршити Виндовс Дефендер Таск Манагер

Оно што треба да урадите је да отворите картицу Стартуп и онемогућите икону обавештења Виндовс Дефендер-а. Да бисте то урадили, изаберите унос и кликните на дугме Онемогући.

Уклоните икону Виндовс Дефендер-а

Икона Виндовс заштитника ће бити уклоњена.

читати : Виндовс Дефендер се неће искључити чак и ако је инсталиран антивирус треће стране. .

Икона обавештења Виндовс Дефендер-а се појављује чак и када је инсталиран антивирус треће стране

Ево једног инцидента који ми се догодио. Имам инсталиран безбедносни пакет треће стране, али раније се икона Виндовс заштитника увек појављивала у системској траци послова.

уклоните икону Виндовс заштитника

Виндовс Дефендер је онемогућен и Периодично скенирање карактеристика - али икона није нестала.

Виндовс заштитник је онемогућен

Могао сам да видим процес иконе обавештења у програму Виндовс Дефендер у Таск Манагер-у као покренут процес, али се није појавио у трцати картица менаџер задатака.

онемогући икону Виндовс заштитника мој случај2

цмд боја

Па како могу да онемогућим икону? Шта сам могао?

Па, ако се суочавате са овим проблемом, у ВинКс менију отворите Подешавања > Персонализација и изаберите траку задатака у левом окну. Померите се надоле и кликните Одаберите које се иконе појављују на траци задатака везу за отварање следећег прозора.

онемогућите икону Виндовс заштитника

Овде ћете видети Икона обавештења у Виндовс заштитнику . Поставите прекидач на Искључен позицију и видећете да икона Виндовс заштитника нестаје са траке задатака.

Икона Виндовс заштитника је уклоњена

Ово је оно што је мени помогло, надам се да ће помоћи и вама.

Ако то не успије, отворите Уредник регистра и идите на следећи кључ:

ицонцацхе дб

ХКЕИ_ЦУРРЕНТ_УСЕР СОФТВЕР Мицрософт Виндовс ЦуррентВерсион Покрени

Направите нову вредност стринга, дајте јој име Виндовс Дефендер и поставите његову вредност овако:

«% ПрограмФилес% Виндовс Дефендер МСАСЦуиЛ.еке» -рункеи

Поново покрените рачунар.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Икона је требало да буде онемогућена.

Популар Постс