Ова апликација се не отвара док је Филе Екплорер покренут са администраторским привилегијама.

This App Can T Open While File Explorer Is Running With Administrator PrivilegesКао ИТ стручњак, могу вам рећи да се ова апликација не отвара док је Филе Екплорер покренут са администраторским привилегијама.То значи да нећете моћи да приступите апликацији осим ако немате администраторске привилегије на рачунару.

Постоји неколико начина да се заобиђе овај проблем, али најједноставнији начин је да једноставно покренете Филе Екплорер као други корисник са администраторским привилегијама.

Ако и даље имате проблема са приступом апликацији, слободно ме контактирајте и радо ћу вам помоћи.Још једна чудна порука о грешци коју сам добио када сам отворио апликацију Виндовс продавница - Ова апликација се не отвара док је Филе Екплорер покренут са администраторским привилегијама. Поново покрените Филе Екплорер и покушајте поново. . Нисам намерно покренуо екплорер као администратор, па зашто се то догодило и шта сам могао да урадим?

како приступити датотекама из другог корисничког налога Виндовс 10

Ова апликација може

читати : Зашто Виндовс Екплорер не ради као администратор .увезите лозинке од хрома до ивице

Ова апликација се неће отворити - истраживач

Апликације Виндовс продавнице наслеђују токене административног приступа процеса Екплорер који их покреће. Ако Екплорер заиста ради као узвишени процес, то ће прекинути сандбок који обезбеђује ниво интегритета АппЦонтаинер-а.

Ево неколико тачака које бисте могли да узмете у обзир:

  1. Проверите да ли се то дешава за одређену апликацију или за све ваше апликације.
  2. Поново покрените истраживач. Кликните Цтрл + Схифт + Есц Да бисте отворили Таск Манагер, пронађите процес Виндовс Екплорер, кликните десним тастером миша и изаберите Поново покренути Да видимо да ли ово помаже.
  3. Поново покрените Виндовс рачунар и погледајте да ли овај проблем нестаје. Поновно покретање обично поправља много ових насумичних проблема.
  4. Трцати Алат за решавање проблема са апликацијама и нека реши проблеме ако се нађу.
  5. Ако користите локални налог, пријавите се са својим Мицрософт налогом и погледајте шта се дешава. Промените свој кориснички налог и проверите
  6. Ако користите прокси везу, отворите Интернет опције > Везе > ЛАН подешавања > поништите избор опције „Користи прокси сервер за ЛАН“ > „Изабери подешавања за аутоматско откривање“.

оне. ЛАН подешавања

Надам се да ће вам нешто овде помоћи.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Сличне грешке „Ова апликација се неће отворити“ за:

Популар Постс