Оутлоок каже да приступите Гмаил-у, пријавите се помоћу веб прегледача.

Outlook Says Please Log Via Your Web BrowserАко сте попут већине људи, вероватно користите низ различитих добављача е-поште. На пример, можда имате радну е-пошту преко Мицрософт Оутлоок-а и личну е-пошту преко Гмаил-а. Ако желите да приступите свом Гмаил налогу преко Оутлоок-а, то можете учинити тако што ћете се пријавити помоћу веб прегледача.Када се пријавите, моћи ћете да приступите свим Гмаил функцијама преко Оутлоок-а. Ово укључује пријемно сандуче, послате ставке, нацрте и тако даље. Такође можете да шаљете и примате поруке баш као и са било којим другим провајдером е-поште.

Једна од сјајних ствари у вези са коришћењем Оутлоок-а за приступ Гмаил-у је то што можете да искористите предности свих Оутлоокових функција. На пример, можете да подесите правила која ће вам помоћи да организујете пријемно сандуче или да користите календар за праћење важних догађаја. Својим Гмаил контактима можете приступити и преко Оутлоок-а, што може бити прави спас ако требате брзо да ступите у контакт са неким.

Све у свему, коришћење Оутлоок-а за приступ Гмаил-у је одличан начин да добијете најбоље од оба света. Можете да искористите све функције које Оутлоок нуди, а да и даље можете да користите свој Гмаил налог. Дакле, ако тражите начин да поједноставите своје искуство е-поште, ово свакако вреди размотрити.увези контакте у апликацију за људе

Ако при покретању Мицрософт Оутлоок или ваш клијент е-поште и видећете следећу поруку, овај пост ће вам дефинитивно помоћи:

Ваш ИМАП сервер жели да вас упозори на следеће: Пријавите се помоћу веб прегледача: хттпс://суппорт.гоогле.цом/маил/ансвер/78754 (неуспешно)Молимо пријавите се са својим веб претраживачем

Такође сам подесио Оутлоок на Виндовс 10 за Хотмаил Гмаил рачуна и све је било у реду док једног дана нисам видео искачући прозор са следећом поруком.

виндовс 10 како поставити мерену везу

Кликните на ОК да бисте затворили оквир за дијалог и отворили прозор за пријаву у Оутлоок са унапред попуњеним акредитивима е-поште. Пресинг Прикључити Дугме није повезало мој Оутлоок са Гмаил-ом и нисам могао да преузмем Гмаил е-пошту.

Вероватно се десило зато што сам користио ВПН софтвер и покренуо Мицрософт Оутлоок. Могуће је да је Гмаил блокирао приступ када је видео нови ИП.

Проверио сам дати УРЛ за Гоогле подршку и он сугерише следеће:

  1. Проверите своју лозинку
  2. Ажурирајте свој клијент е-поште на најновију верзију.
  3. Уверите се да користите исправну лозинку.
  4. Ако сте променили Гмаил лозинку, можда ћете морати поново да унесете своје податке да бисте подесили Гмаил налог.
  5. Ако користите верификацију у 2 корака, покушајте да се пријавите помоћу лозинке за апликацију.
  6. Ако не користите верификацију у 2 корака, можда ћете морати да дозволите мање безбедним апликацијама да приступе вашем налогу.

Ништа од овога се није односило на мене. Оно што ми је помогло је пријавите се на мој гмаил налог користећи прегледач, а затим посетите Гоогле ДисплаиУнлоцкЦаптцха и пратећи упутства на овој страници.

Молимо пријавите се са својим веб претраживачем

Након што сам урадио неопходно, поново сам покренуо Мицрософт Оутлоок и открио да се може повезати са Гмаил-ом.

Ако то не успе, посетите хттпс://гоогле.цом/блоцкед и деблокирајте свој налог ако утврдите да је блокиран из безбедносних разлога.

судоку за виндовс 10
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ће вам овај мали савет помоћи.

Популар Постс