Најбоље бесплатне Судоку игре за Виндовс 10

Best Free Sudoku Games Play Windows 10Ако тражите листу најбољих Судоку игара за Виндовс 10 у Мицрософт Сторе-у, ова листа ће вам бити од велике помоћи.

Најбоље бесплатне Судоку игре за Виндовс 10 су: 1. Судоку од Браиниум Студиос 2. Судоку бесплатно од Судоку.цом 3. Судоку 10'000 од Рандом Логиц Гамес 4. Судоку Епиц од Г Софт Теам 5. Судоку од Иоуда Гамес 6. Судоку од Тетсуиа Тсуцхикава 7. Судоку од Симпле Логиц 8. Судоку од Ђузепеа 9. Судоку од Петера 10. Судоку од ПатрикаСудоку то није само још један облик забаве осим ако нисте геније. То је као Рубикова коцка, али са бројевима. Има људи који воле овај изазов. Има људи који се плаше потешкоћа. Али са вежбом можете успети и биће забавно. Ова игра захтева стрпљење и активно размишљање. Ово је невероватна вежба за мозак.Бесплатне судоку игре за Виндовс 10

Шта ако имате одличну судоку апликацију на телефону или рачунару? Добро потрошено време. Забавно је и продуктивно. Зато смо саставили ову листу невероватних Судоку игара за Виндовс 10. Ево десет најбољих Судоку игара доступних у Мицрософт Сторе-у.

  1. Судоку Мицрософт
  2. Судоку Про
  3. Судоку класик
  4. Судоку бесплатно
  5. Цлассиц Судоку Мастер
  6. Централ Судоку
  7. Судоку епиц
  8. Судоку + ХД
  9. Судоку Унити
  10. Судоку Гридс.

Хајде да их погледамо.1] Судоку Мицрософт

Судоку Мицрософт

Мицрософт Судоку је буквално најпопуларнија Судоку апликација коју можете пронаћи у Мицрософт Сторе-у. Апликација је бесплатна и можете је преузети са Мицрософт веб локације. задржати директно. Сваког дана ћете добијати нове узбудљиве задатке. Можете да упоредите своје резултате преко листе и да сачувате свој напредак у облаку. Можете га повезати и са својим Ксбок-ом. Бирајте између пет нивоа тежине јер је ова апликација савршена за све старосне групе.2] Судоку Про

Судоку Про

Ова Рандом Салад Гамес продукција је објављена почетком 2018. Судоку Про има пет начина игре. Нивои тежине су одабрани тако да људи свих старосних група могу да уживају у игри. Апликација је бесплатна; чак је и ХиперСудоку режим бесплатан. Посетите Мицрософт задржати да преузмете ову смешну игру. Уживајте у неограниченим опцијама отказивања и рефундирања. Добијте савете и прилагодите позадину онако како желите.

3] Класични судоку

Судоку класик

Као што име говори, ова апликација је класичан облик Судокуа. Интерфејс ове игре је апсорбовао суштину традиционалног Судокуа. Чини да се осећате као да играте игру на правој оловци и папиру. Ову апликацију можете пронаћи бесплатно. Преузмите га од Мицрософт-а задржати . Играјте ову игру да бисте изоштрили свој интелект или убили време радећи нешто продуктивно.

4] Судоку бесплатно

Судоку бесплатно

Ова игра нуди стандардни режим мреже 9*9. Постоје три нивоа. Можете одабрати ниво тежине у зависности од ваших способности. Стога је ова игра идеална за све старосне категорије. Пронађите ову апликацију Ево . Уживајте у интерфејсу прилагођеном кориснику и изаберите ниво тежине који вас одушевљава. Најбоља ствар у овој игри су наговештаји, понављање, поништавање, као и режим тајмера који ствари чини још узбудљивијим.

5] Цлассиц Судоку Мастер

Најбоље бесплатне Судоку игре за Виндовс 10

Цлассиц Судоку Мастер је дизајниран и за почетнике и за професионалце. Можете се опустити док играте ову игру или прихватити прави изазов. Такође има функцију аутоматске провере тако да не будете фрустрирани чак и ако сте почетник. Наравно, можете искључити помоћ и играти на тежем нивоу ако је то оно што желите. Преузмите ову игру са Мицрософт веб локације задржати бесплатно.

6] Централ Судоку

Централ Судоку

Судоку Централ нуди шест опција. Ову игру можете преузети са Мицрософт веб локације задржати бесплатно. Откључајте све модове укључујући Јигсав, Киллер и Виндоку. УСП ове игре? Добићете дуго очекивану промену броја. Можете користити светле симболе. Можете да сачувате било коју игру да бисте наставили касније.

7] Судоку Епиц

Судоку епиц

Судоку Епиц је савршен избор за људе који желе да играју Вордоку за промену. Постоје верзије 6 * 6 и 9 * 9. Пронађите ову апликацију исправно Ево и играјте свих пет верзија бесплатно. Апликација је компатибилна са рачунаром, мобилним телефонима, а такође и са Хуб-ом. Добићете хиљаде загонетки у пет режима игре. Поред тога, добићете ексклузивне дневне загонетке. Уживати!

8] Судоку + ХД

процес мировања система велика употреба диска

Судоку Плус ХД

Ова апликација има веома једноставан интерфејс. Следи традиционална правила Судокуа. Игра има преко 10.000 загонетки у четири различита нивоа тежине. Ову апликацију можете преузети са Мицрософт веб локације задржати и играјте на различитим платформама. Најбоља ствар у вези са овом апликацијом је што ХД верзија чини игру светлијом и занимљивијом него икад. Међутим, суштина игре лежи у традиционалној игри Судоку.

9] Судоку Унити

Судоку Унити

Ова апликација Терабитес Гаме доступна је на ХолоЛенс-у, ПЦ-у, паметним телефонима и Хуб-у. Игра је објављена негде средином 2018. Заузима око 70% простора на диску. Ова игра је доступна на званичном сајту Мицрософт-а. задржати бесплатно. Преузмите га и уживајте у побољшању своје интелигенције. Ова игра није за људе који је не схватају озбиљно. На крају крајева, изазов је забаван и добар за ваш мозак.

10] Судоку Гридс

Судоку Гридс

Ова игра за једног играча доступна је и на ПЦ-у и на Хуб-у. Судоку мреже се крећу од 4*4 до 16*16. Ова игра је развијена 2017. Оцените апликацију Ево да разуме колико је то забавно и естетско.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ово је 10 најбољих Судоку игара за Виндовс 10. Као што видите, многе од њих су доступне и на Хуб-у. Не губите време. Дајте свом мозгу неку преко потребну вежбу. Преузмите неке од ових апликација и изаберите оне које вам се највише допадају.

Популар Постс