Други називи корисничких налога се не појављују на екрану за пријаву у Виндовс 10

Other User Account Names Not Displaying Windows 10 Login ScreenКао ИТ стручњак, видео сам много питања о томе зашто се имена других корисничких налога не појављују на екрану за пријаву у Виндовс 10. Ево неколико потенцијалних разлога зашто би се то могло догодити: 1. Налог је можда скривен. Да бисте проверили да ли је то случај, идите на Контролна табла > Кориснички налози > Управљање налозима. Ако је налог наведен овде, али се не појављује на екрану за пријаву, онда је вероватно сакривен. Да бисте открили налог, једноставно га изаберите и кликните на дугме „Промени тип налога“. 2. Друга могућност је да налог нема лозинку. Виндовс 10 захтева да сви налози имају лозинку да би били видљиви на екрану за пријављивање. Да бисте поставили лозинку за налог, идите на Контролна табла > Кориснички налози > Управљање налозима. Изаберите налог и кликните на дугме „Постави лозинку“. 3. На крају, могуће је да је налог онемогућен. Да бисте проверили да ли је то случај, идите на Контролна табла > Кориснички налози > Управљање налозима. Ако је налог овде наведен са прецртаним, онда је онемогућен. Да бисте омогућили налог, једноставно га изаберите и кликните на дугме „Омогући овај налог“. Ако и даље имате проблема да видите имена других корисничких налога на екрану за пријављивање у Виндовс 10, слободно поставите питање у заједници ИТ стручњака.Захваљујући функцији за више корисника, можемо креирати више корисничких налога у Виндовс 10/8 . У ствари, видео сам случајеве када су корисници, ако су наишли на било какав проблем у систему, прво покушали да провере да ли је до проблема дошло након креирања новог корисничког налога или не. Затим примењујемо исправку према пронађеним резултатима. Али постоји и могућност да Виндовс једноставно не може да прикаже друге кориснике на вашем рачунару када се пријавите и падајући мени Старт Сцреен који се једном појавио. Као резултат тога, не можете се пребацити на друге кориснике на истом рачунару.

мац адресер Виндовс 10

Па како решити овај проблем? Сазнао сам да је овај проблем повезан са недостатком корисничких налога у одељку „Група“ прозора „Локални корисници и групе“. Такође постоји могућност да је погрешна група наведена у одељцима „Промени кориснике“ и „Екран за пријаву“. Постоји много таквих могућности, па ћемо вам у овом чланку рећи како да то поправите. Пре него што почнете, прво направите тачку за враћање система.

Други корисници се не појављују у Виндовс-у

Ако недостају имена других корисничких налога за екран за пријаву на Виндовс 10/8, мени Старт или почетни екран, онда ће овај пост за решавање проблема решити проблем уместо вас.1. Коришћење командне линије

1. Отворите административни Командна линија и унесите следећу команду:

|_+_|

ФИКС-Отхер-Усер-Нот-Листед-Ин-Виндовс-8-12. хит Да дођу у , поново покрените рачунар.

Слика 2: Прозор „Коришћење локалних корисника и група“.

1. Кликните Виндовс тастер + Р , тип лусрмгр.мсц кликните У реду .

2. Сада кликните Група одељак, кликните десним тастером миша на Администратор и бирај Додај у групу .

Други називи корисничких налога се не појављују на екрану за пријаву у Виндовс 10

слика задатка је оштећена или промењена у Виндовс 7

3. Затим у следећем прозору кликните Додати .

ФИКС-Отхер-Усер-Нот-Листед-В-Виндовс-8-5

Четири. Затим у Изаберите Корисници прозор, кликните на Типови објеката.

ФИКС-Отхер-Усер-Нот-Листед-Ин-Виндовс-8-6

5. Сада у следећем прозору изаберите Корисници и опозовите избор друге опције овде. Кликните У реду .

стари гр кључ

ФИКС-Отхер-Усер-Нот-Листед-Ин-Виндовс-8-7

6. Након притиска У реду , вратили смо се у Изаберите Корисници прозор. Сада кликните на Напредно ето тако да добијете ово:

ФИКС-Отхер-Усер-Нот-Листед-Ин-Виндовс-8-8

7. У овом прозору кликните Финд Нов . Од резултата претраживања , потражите корисничко име које се не појављује на екрану за пријаву/у падајућем менију корисничког имена почетног менија. Кликните У реду . Кликните поново У реду у следећем прозору:

родитељска контрола хром продужетак

ФИКС-Отхер-Усер-Нот-Листед-Ин-Виндовс-8-9

То је то!

Сада поново покрените систем и ваш проблем би требало да буде решен!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да помаже!

Популар Постс