ОнеЦлицкФиревалл вам омогућава да блокирате или дозволите приступ Интернету преко контекстног менија

Oneclickfirewall Lets You BlockОнеЦлицкФиревалл је одличан алат за блокирање или омогућавање приступа Интернету. Преко контекстног менија можете лако блокирати или дозволити приступ Интернету. Ово је одличан алат за ИТ стручњаке који желе да контролишу приступ Интернету у свом окружењу.ОнеЦлицкФиревалл је веома једноставан за коришћење и одличан је за блокирање или омогућавање приступа Интернету. Можете користити контекстни мени да блокирате или дозволите приступ Интернету. Ово је одличан алат за ИТ стручњаке и за људе који желе да контролишу приступ Интернету у свом окружењу.

ОнеЦлицкФиревалл је одличан алат за блокирање или омогућавање приступа Интернету. Веома је једноставан за коришћење - само користите контекстни мени. Ово је савршено за ИТ стручњаке који желе да имају потпуну контролу над приступом Интернету у свом окружењу.

програм за уређивање регистра 10

ОнеЦлицкФиревалл је савршен алат за ИТ стручњаке који желе да контролишу приступ Интернету у свом окружењу. Веома је једноставан за коришћење и блокира или дозвољава приступ Интернету са само неколико кликова. Пробајте - нећете бити разочарани!Разумевање заштитних зидова је било изазовно. А Ватрени зид то је софтвер који делује као зид између вас и Интернета и регулише дозволе приступа Интернету за друге апликације. Виндовс долази са уграђеним заштитним зидом који може да вас заштити од сумњивих програма. Поред тога, можете ручно додати неке апликације у изузетке заштитног зида или трајно блокирати приступ мрежи неким апликацијама. Овај пост говори о малом услужном програму под називом ОнеЦлицкФиревалл за ПЦ са Виндовс-ом што вам омогућава да тренутно блокирате и деблокирате апликације са мреже.

ОнеЦлицкФиревалл за Виндовс 10

ОнеЦлицкФиревалл је мали алат који се може бесплатно преузети. алат суштински нема корисничког интерфејса и ради само на садржај . Када преузмете и инсталирате апликацију, приметићете два нова уноса сваки пут када кликнете десним тастером миша на извршну датотеку.Две нове ставке су додате у контекстни мени десним кликом: Блокирајте приступ интернету ' и ' Вратите приступ интернету '. Можете једноставно да кликнете десним тастером миша на 'еке' датотеку и изаберете одговарајућу опцију да дозволите или блокирате приступ апликацији Интернету.

Амазон имамо проблем са репродукцијом овог видеа

Мала апликација чини ствари много лакшим. Увек сте желели да неке апликације немају приступ интернету. Сада све што треба да урадите је да пронађете еке датотеку апликације (обично у фасцикли програма), кликнете десним тастером миша на њу и изаберете „Блокирај приступ Интернету“ и готови сте. Враћање приступа је једноставно као и блокирање.

Блокирајте или дозволите приступ интернету преко контекстног менија

У сврху тестирања, покушао сам да опозовем веб дозволе у ​​Гоогле Цхроме-у. Управо сам пронашао датотеку 'цхроме.еке' у програмским датотекама и блокирао јој приступ интернету. И резултати су били очекивани. Све друге апликације осим Цхроме-а су могле да приступе интернету као и обично и Цхроме је показивао грешку.

Како програм функционише

Можда мислите да је ово посебан заштитни зид који ради на врху Заштитни зид Виндовс . Да будемо јасни, ОнеЦлицкФиревалл није самостални програм заштитног зида. Радије користи уграђени Виндовс заштитни зид да блокира приступ апликацијама Интернету.

Програм у суштини ради шта ствара ново одлазно правило у Виндовс заштитном зиду . Правило садржи путању до закључане датотеке и друге важне детаље који олакшавају извршавање правила.

Ово правило можете ручно тестирати пратећи ове једноставне кораке:

  1. Идите на Старт и потражите „Виндовс заштитни зид“.
  2. Отворите подешавања заштитног зида и идите на „Напредна подешавања“.
  3. Сада отворите „Правила за излаз“ у левом менију и пронађите правило које је креирао ОнеЦлицкФиревалл.

односно 32 бита

ОнеЦлицкФиревалл је одличан мали алат. Заиста штеди време и добро обавља посао. Више бисмо волели овај алат ако бисмо могли да обезбедимо једноставан кориснички интерфејс. Кориснички интерфејс би олакшао додавање и уклањање програма на црну листу уместо тражења 'еке' датотека. Поред тога, будућа ажурирања (ако их има) треба да размотре привремено онемогућавање програма или чување профила. Остатак алата ради беспрекорно и ради оно што каже.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Кликните Ево да преузмете ОнеЦлицкФиревалл.

Популар Постс