Дошло је до проблема при репродукцији овог видеа - Амазон Приме Видео Еррор

We Re Experiencing Problem Playing This Video Amazon Prime Video ErrorАко видите да имамо проблем са пуштањем ове поруке о грешци у видеу на Приме Видео, проверите своју интернет везу, онемогућите ВПН итд. и погледајте.

Дошло је до проблема при репродукцији овог видеа - Амазон Приме Видео Еррор

Ако видите ову грешку када покушавате да стримујете видео записе са Амазон Приме Видео, то обично указује на проблем са мрежним повезивањем који спречава ваш уређај да дође до услуге Амазон Приме Видео. Пратите доленаведене кораке за решавање проблема да бисте решили проблем.

Кораци за решавање проблема

 1. Проверите своју интернет везу. Уверите се да сте повезани на интернет и да је ваша веза стабилна.
 2. Поново покрените уређај. Понекад једноставно поновно покретање уређаја за стриминг може да реши све проблеме и омогући вам да поново почнете да стримујете.
 3. Обришите кеш апликације Амазон Приме Видео. Временом се кеш апликације може напунити и изазвати проблеме. Брисање кеша може помоћи у решавању ових проблема.
 4. Ажурирајте апликацију Амазон Приме Видео. Застареле верзије апликације понекад могу изазвати проблеме. Ажурирање на најновију верзију може помоћи у решавању ових проблема.
 5. Поново инсталирајте апликацију Амазон Приме Видео. У неким случајевима, једноставно поновно инсталирање апликације може решити проблеме. Ово је посебно тачно ако видите грешку „престао је да ради“.

Ако и даље видите грешку Амазон Приме Видео након што сте испробали ове кораке за решавање проблема, могуће је да постоји проблем са вашим Амазон Приме Видео налогом или са самом услугом Амазон Приме Видео. Контактирајте Амазон корисничку подршку за додатну помоћ.Играм Амазон Приме видео ако добијете Дошло је до проблема при репродукцији овог видеа поруку о грешци, пратите ове савете и трикове за решавање проблема. Ово су неки од радних водича које можете пратити да бисте се решили ове грешке Амазон Приме Видео. Иако је ово углавном проблем везан за интернет везу, неки други разлози такође могу изазвати овај проблем.Ми

Видео није доступан. Дошло је до проблема при репродукцији овог видеа. За помоћ посетите ввв.примевидео.цом/хелп.

како сачувати снимке екрана за онедриве

Дошло је до проблема при репродукцији овог видеа

Да бисте поправили Имамо проблема са пуштањем ове видео грешке на Амазон Приме, следите ове кораке: 1. Проверите своју интернет везу
 2. Поново покрените апликацију Амазон Приме
 3. Онемогућите ВПН и прокси
 4. Проверите да ли сајт Амазон Приме не ради
 5. Промените квалитет стримовања
 6. Уверите се да је ХДМИ кабл компатибилан са ХДЦП 1.4 или ХДЦП 2.2.
 7. Онемогућите проширења претраживача.

1] Проверите своју интернет везу

Приме Видео приказује ову поруку о грешци када ваша интернетска веза не испуњава њене захтеве. Због тога се препоручује да проверите да ли имате добру интернет везу.

шта је боље нетфлик или Амазон приме

Понекад корисници нису свесни тога док гледају тренутну епизоду и грешка се јавља када покушају да преузму следећу епизоду веб серије. То је зато што Приме Видео учитава садржај док гледате емисију. Ако изгубите интернет везу након што Приме Видео преузме тренутну епизоду, може се приказати грешка када покушате да преузмете следећу епизоду.

Постоји неколико начина да проверите да ли имате исправну интернет везу. Отворите прозор прегледача и покушајте да отворите било коју веб локацију.

Алтернативно, отворите прозор Покрени тако што ћете куцати Вин + Р , откуцајте|_+_| и притисните Да дођу у дугме. Ако доследно показује позитивне резултате, користите друга решења.

2] Поново покрените апликацију Приме Видео.

Ако гледате филм или емисију на Приме Видео апликација за Виндовс 10 , ово је када поново покренете апликацију. Ако интерни проблем узрокује ову грешку, поновно покретање ће одмах решити проблем. С друге стране, ако гледате видео у прегледачу, затворите прегледач и поново га отворите у складу са тим.

3] Онемогућите ВПН и прокси

Ми

Ако користите ВПН и прокси апликацију или услугу, привремено их онемогућите. Понекад ВПН-ови и проксији узрокују ову врсту проблема због проблема при повезивању са сервером. Ако прелазите са ВПН-а или проксија на своју оригиналну интернет везу, постоји опција на веб локацији Приме Видео да заобиђете ову грешку.

Да бисте онемогућили ВПН, отворите инсталирану ВПН апликацију на свом Виндовс 10 рачунару и прекините везу са сервером. Ако користите прокси, притисните Вин + И да бисте отворили подешавања оперативног система Виндовс, идите на Мрежа и Интернет > Заступник . На десној страни, проверите испод Ручна подешавања проксија, и Аутоматски откријте подешавања укључено.

промени моје документе локација прозори 10

4] Проверите да ли сајт не ради

Ако званична веб локација Приме Видео не ради, нећете моћи да приступите ниједном садржају. Зато морате бити сигурни да званични сајт ради. Постоје две методе против два.

Прва посета ДовнФорЕверионеОрЈустМе.цом веб-сајт, унесите примевидео.цом , и кликните или само ја дугме.

Ми

Ако покаже негативан резултат, сачекајте неко време пре него што покушате да преузмете садржај.

Друго, кликните Вин + Р да бисте отворили командну линију Покрени, откуцајте |_+_| и притисните Да дођу у дугме.

како додати музику у гроове музику

Ако стално приказује време пинга без грешака, веб локација је покренута и ради.

5] Промените квалитет стримовања

Ми

Ако имате спору интернет везу и покушавате да стримујете у 'најбољем' квалитету, постоји шанса да ћете добити ову поруку о грешци.

Када Приме Видео не може да учита садржај на захтев корисника, приказује се ова порука о грешци. Зато притисните икону зупчаника за подешавања док се видео репродукује и изаберите У реду уместо тога са листе боље или Најбољи .

6] Проверите да ли је ХДМИ кабл компатибилан са ХДЦП 1.4 или ХДЦП 2.2.

Ако гледате видео на спољном монитору повезаном ХДМИ каблом, морате користити кабл компатибилан са ХДЦП 1.4 или ХДЦП 2.2. Ако имате ХДЦП 1.4 и покушавате да преузмете УХД или ХДР садржај, добићете ову грешку. Једноставно речено, ХДЦП 1.4 је компатибилан са ХД садржајем, док је ХДЦП 2.2 компатибилан са УХД и ХДР садржајем.

7] Онемогућите проширења претраживача

Ако сте инсталирали многа проширења прегледача која се односе на прокси, ВПН и другу интернет везу, Приме Видео се можда неће подударати са свим њима. Стога је једна од најбољих опција за вас да онемогућите све екстензије одједном да бисте проверили да ли можете да репродукујете садржај или не. Ако јесте, омогућите једно по једно проширење и поново учитајте садржај да бисте сазнали зашто.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ево неких од радних решења која можете пратити.

Популар Постс