Поправљено: 32-битна верзија Интернет Екплорер-а се не отвара, али 64-битна верзија ИЕ-а се отвара.

Fix Internet Explorer 32 Bit Will Not OpenРешавање проблема – Интернет Екплорер 64-битни се отвара, али 32-битни Интернет Екплорер се неће отворити у 64-битном оперативном систему Виндовс 7. Чак се и Интернет Екплорер Без додатака неће отворити.

Као ИТ стручњак, могу вам рећи да се 32-битна верзија Интернет Екплорер-а не отвара, али 64-битна верзија ИЕ-а. Ово је уобичајен проблем који се може решити једноставним отварањем дијалога Интернет опције и одабиром картице Напредно. Одатле ћете желети да проверите опцију „Омогући 64-битне процесе за побољшану заштиту“, а затим кликните на ОК.Ово ми се десило након што сам деинсталирао неки програм. 64-битна верзија Интернет Екплорер-а би се отворила, али 32-битна верзија ИЕ једноставно се не би отворила у 64-битној верзији Виндовса 7. И неће Интернет Екплорер без надоградње отворен. Када сам кликнуо на иконе ове две, ништа се није догодило; али када сам кликнуо на 64-битну ИЕ икону, она је оживела.Можда нисам приметио ово јер имам 64-битну ИЕ икону закачену на траку задатака, али када сам покушао да кликнем на везе у својим Твиттер клијентима, подразумевани претраживач, тј. 32-битни Интернет Екплорер, није се отворио. . Везе се нису отварале када сам кликнуо на њих у подразумеваном Виндовс Ливе Маил клијенту е-поште. Добио бих поруку:Не постоји програм повезан са овом датотеком за обављање ове радње. Инсталирајте програм или, ако је већ инсталиран, креирајте асоцијацију на контролној табли „Подразумевани програми“.

Отишао сам на Цонтрол Панел Алл Цонтрол Панел Итемс Дефаулт Програмс и отворио Сет Дефаулт Програмс. Открио сам да овде недостаје Интернет Екплорер!

обриши колачиће тј

Ако се и ви суочавате са овим проблемом, можете испробати неке од ових корака за решавање проблема.1. Отвори Подесите приступ програму и подразумеване поставке рачунара и поставите Интернет Екплорер као подразумевани веб претраживач.

Сада погледајте да ли се унос Интернет Екплорер-а појављује у оквиру Подразумевани програми. Ако је тако, кликните на Постави овај програм као подразумевани и изаберите све подразумеване вредности за ИЕ. Ако то не успе, покушајте са следећим предлогом/и.

2. Трчи Провера системских датотека . Поново покрените и након поновног покретања погледајте да ли се отвара 32-битни ИЕ.

3. Поново региструјте релевантне длл и оцк датотеке и види да ли то помаже. можете користити Поправи ИЕ или ИЕ Ресторер .

Четири. Покрените враћање система и вратити се на претходну добру тачку. Можете покушати да покренете Систем Ресторе на безбедни режим ако обичан не ради.

пречице на виртуелној радној површини

5. Брзо направите резервну копију свог омиљеног ИЕ и других подешавања помоћу ФавБацкуп или МаилБровсерБацкуп и онда Ресетујте подешавања Интернет Екплорер-а .

5. Уклоните и затим Поново инсталирајте Интернет Екплорер . Морате да поништите избор у пољу за потврду и кликните на ОК да бисте то урадили.

Сигуран сам да ће вам један од ових предлога помоћи. Када се проблем реши, можете да посетите Подразумевани програми и проверите да ли је ИЕ заиста приказан, као и да поставите Интернет Екплорер као подразумевани и изаберете све подразумеване вредности ИЕ.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ће вам нешто овде помоћи!

Популар Постс