Неважеће име модула Кернелбасе.длл које узрокује пад апликације

Nevernoe Ima Modula Kernelbase Dll Vyzyvausee Sboi Prilozeniaнедефинисан

Неважеће име модула Кернелбасе.длл које узрокује пад апликације Ако имате отказивања у вашим апликацијама, то може бити због неважећег назива модула Кернелбасе.длл. Ово се може догодити ако имате одређене врсте малвера на вашем систему или ако је ваш регистар оштећен. Да бисте решили овај проблем, мораћете да уредите регистар. Прво отворите уређивач регистра притиском на Виндовс+Р, затим откуцајте „регедит“ и притисните Ентер. Затим пронађите кључ „ХКЕИ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕСОФТВАРЕМицрософтВиндовс НТЦуррентВерсионИмаге Филе Екецутион Оптионс“. Ако не постоји, мораћете да га креирате. Када пронађете или креирате кључ, кликните десним тастером миша на њега и изаберите „Ново > Вредност стринга“. Унесите 'кернелбасе.длл' за име нове вредности. Двапут кликните на нову вредност и унесите исправну путању до датотеке Кернелбасе.длл. Путања ће зависити од ваше верзије Виндовс-а. На пример, у оперативном систему Виндовс 10 то би било „Ц:ВиндовсСистем32кернелбасе.длл“. Изађите из уређивача регистра и поново покрените рачунар. Ово би требало да реши проблем и ваше апликације више не би требало да падају.Ако Нетачно име модула Кернелбасе.длл узрокује пад апликације на вашем Виндовс 11/10 рачунару, овај пост би вам могао помоћи. КернелБасе.длл је датотека библиотеке динамичких веза у фасцикли Систем32 оперативног система Виндовс 11/10. Ово проширење апликације садржи неке важне функције кернела које помажу да Виндовс ради несметано. Датотеку Кернелбасе.длл користи више апликација у исто време, што може довести до њеног неправилног функционисања. Срећом, можете пратити неколико једноставних корака да бисте решили ову грешку.Неважеће име модула Кернелбасе.длл које узрокује пад апликације

Поправите назив модула Кернелбасе.длл који је узроковао рушење апликација

Ако погрешно име модула Кернелбасе.длл узрокује пад апликације на рачунару са Виндовс 11/10 када покушате да покренете .еке датотеку, пратите ове савете да бисте решили проблем: 1. Покрените алатку за решавање проблема са компатибилношћу програма
 2. Поново региструјте ДЛЛ датотеку
 3. Покрените Проверу системских датотека
 4. Покрените ДИСМ скенирање
 5. Копирајте исту датотеку са другог рачунара
 6. Преузмите Виндовс ОС датотеке са Мицрософт-а
 7. Поново инсталирајте апликацију

Погледајмо их сада детаљно.

услуга евиденције догађаја

1] Покрените алатку за решавање проблема са компатибилношћу програма

Покрените алатку за решавање проблема са компатибилношћу

Пре него што почнете да радите са различитим методама за решавање проблема, проверите да ли је апликација компатибилна са тренутном верзијом оперативног система Виндовс. ДЛЛ датотека може довести до пада апликације због некомпатибилности са вашом тренутном верзијом.Да бисте покренули алатку за решавање проблема са компатибилношћу програма. Пратите ове кораке:

 1. Кликните десним тастером миша на апликацију или програм и изаберите Карактеристике .
 2. Пребаците на Компатибилност картицу и кликните на Покрените алатку за решавање проблема са компатибилношћу .
 3. Сада кликните на Испробајте препоручена подешавања да бисте покренули апликацију са препорученим подешавањима.
 4. Ако апликација и даље пада, кликните Алат за решавање проблема и проверите да ли то решава проблем.

Алтернативно, можете отворити прозор Покрени, откуцати следећу команду и притиснути Ентер да бисте је отворили:

|_+_|

2] Поново региструјте ДЛЛ датотеку

Ако име модула Кернелбасе.длл узрокује пад апликације, покушајте поново да региструјете ДЛЛ датотеку. Ево како:

 • Притисните тастер Виндовс и пронађите Командна линија .
 • Притисните Покрени као администратор .
 • Унесите следећу команду и кликните Да дођу у :

  |_+_|
 • Сада поново покрените рачунар и проверите.

3] Покрените проверу системских датотека

Апликација се такође може срушити због оштећених или оштећених Виндовс системских датотека. Покретање СФЦ скенирања ће скенирати и поправити ове датотеке. Ево како можете да покренете СФЦ:

масовно претварање аудио датотека
 • Притисните тастер Виндовс и пронађите Командна линија .
 • Притисните Покрени као администратор .
 • Унесите следећу команду и кликните Да дођу у :

  |_+_|
 • Након тога, поново покрените уређај и проверите да ли је грешка Кернелбасе.длл која је узроковала пад апликација исправљена.

4] Покрените ДИСМ скенирање

Такође је познато да оштећење слике система узрокује да Кернелбасе.длл узрокује пад апликација. Извођење ДИСМ скенирања ће поправити било какво оштећење слике на вашем уређају. Ево како да покренете ДИСМ:

 • Притисните тастер Виндовс и пронађите Командна линија .
 • Притисните Покрени као администратор .
 • Унесите следеће команде једну по једну и притисните Да дођу у :

  |_+_|
 • Након тога, поново покрените уређај и проверите да ли је грешка Кернелбасе.длл која је узроковала пад апликација исправљена.

5] Копирајте исту датотеку са другог рачунара

база језгра

Ако је софтвер дизајниран да ради на старијој верзији оперативног система Виндовс, за покретање би била потребна одређена верзија ДЛЛ датотеке. Можете копирати ову ДЛЛ датотеку са било ког другог радног система и заменити је у директоријуму. Ево како то можете учинити:

Датотека КернелБасе.длл се налази на следећој локацији:

 • За 64-битни ОС: Ц:ВиндовсСистем32
 • За 32-битни ОС: Ц:ВиндовсСисВОВ64

Идите до путање наведене на другом систему и копирајте .длл датотеку са рачунара донатора.

Сада налепите .длл датотеку на свој уређај.

Након тога отворите цмд, унесите следећу команду и притисните Ентер.

|_+_|

Сада поново покрените уређај да бисте проверили да ли је проблем решен.

6] Преузмите Виндовс ОС датотеке од Мицрософта.

Виндовс ОС ДЛЛ датотека се може преузети са Мицрософт-а. Ово је сигурна опција.

Када се преузме, морате је поставити у одговарајућу фасциклу и поново регистровати ову ДЛЛ датотеку.

грешке у пакету инсталационог програма Виндовс

7] Поново инсталирајте апликацију

Ако вам ниједан од ових корака није помогао, размислите о поновној инсталацији програма или апликације која узрокује проблеме. Познато је да помаже већини играча да се отарасе ове грешке.

Читати: Како да поправите грешке „Недостајуће ДЛЛ датотеке“ у Виндовс-у

Како поправити пад библиотеке Кернелбасе?

Кернелбасе.длл грешке су обично узроковане оштећењем системске датотеке. Међутим, то такође може указивати на проблем са регистратором или чак на хардверске кварове. Приликом отварања било ког програма или системског услужног програма може се појавити порука о грешци. Да бисте ово поправили, најчешће решење које можете да покушате је да поново инсталирате апликацију.

Шта је длл датотека и чему служи?

ДЛЛ датотека, позната и као датотека библиотеке динамичких веза, може се сматрати збирком различитих малих програма. Ову малу колекцију затим користе већи програми за обављање одређених задатака. ДЛЛ датотека такође може да садржи упутства која помажу већем програму да изврши различите основне функције оперативног система Виндовс.

Шта се дешава ако уклоните Нтдл ДЛЛ?

Датотека нтдл.длл је саставни део оперативног система Виндовс. У ДЛЛ-у је доступно више од две и по хиљаде функција и променљивих. Укључује сопствени АПИ, ЦСР услужне програме, праћење догађаја, функције учитавања, иницијализацију учитавача и библиотеку времена извршавања. Ову датотеку користе различити програми и процеси за обављање различитих задатака. Међутим, ако је датотека избрисана или оштећена, то може довести до тога да ваш оперативни систем престане да се учитава или да не реагује.

Исправити: Грешка приликом пада Нтдлл.длл на Виндовс-у

Како поправити Кернелбасе ДЛЛ?

Датотеку Кернелбасе.длл можете вратити тако што ћете је исправно регистровати помоћу командне линије. Споменули смо како можете поправити ДЛЛ датотеку у другом кораку изнад.

Кернелбасе.длл узрокује пад апликације
Популар Постс