Не могу да се придружим Дисцорд серверу [поправљено]

Ne Mogu Prisoedinit Sa K Serveru Discord IspravlenoАко сте ИТ стручњак, знате да је једна од најфрустрирајућих ствари покушај да се придружите Дисцорд серверу, а не можете то да урадите. Срећом, постоји решење за овај проблем.Прва ствар коју ћете морати да урадите је да отворите своја Дисцорд подешавања. Одавде ћете желети да одете у одељак „Глас и видео“. Када сте у овом одељку, скролујте надоле док не видите картицу „Напредно“. Кликните на ову картицу.

Када се нађете на картици „Напредно“, видећете гомилу различитих опција. Онај који тражите зове се 'Форце Опус'. Желите да се уверите да је ова опција означена. Када то урадите, једноставно поново покрените Дисцорд клијент и покушајте поново да се придружите серверу.

Ако и даље имате проблема са придруживањем серверу, можете испробати још неколико ствари. Један је да обришете своју Дисцорд кеш меморију. То можете да урадите тако што ћете отићи на картицу „Корисничка подешавања“, а затим кликнути на „Глас и видео“. Одавде се померите надоле до картице „Напредно“ и кликните на дугме „Обриши кеш“. Када то урадите, поново покрените Дисцорд и покушајте поново да се придружите серверу.Још једна ствар коју можете покушати је да се придружите серверу користећи други претраживач. Ако користите Гоогле Цхроме, покушајте да се придружите серверу користећи Мозилла Фирефок или Мицрософт Едге. Ако користите Мозилла Фирефок, покушајте да користите Гоогле Цхроме или Мицрософт Едге. А ако користите Мицрософт Едге, покушајте да користите Гоогле Цхроме или Мозилла Фирефок. Једноставно отварање сервера у другом претраживачу може решити проблем.

Ако и даље имате проблема да се придружите серверу, последња ствар коју можете да покушате је да контактирате администратора сервера. Они ће можда моћи да вам помогну да решите проблем или да вам дају додатна упутства о томе шта да радите.

шта су мсп датотекеНе можете да се придружите серверу на Дисцорд-у? Дисцорд је услуга ВоИП и тренутних порука која вам омогућава комуникацију путем говорних позива, видео позива, текстуалних порука и дељења датотека. Омогућава људима да креирају сервере тако да корисници са истим интересовањима могу да комуницирају једни са другима у групама. Корисници се могу придружити Дисцорд серверу користећи везу или позивни код који шаље власник сервера. Али неки корисници су се жалили да једноставно не могу да се придруже Дисцорд серверу чак ни након неколико покушаја. Сада, ако се суочавате са истим проблемом, ево комплетног водича који ће вам помоћи да се решите проблема.

могу

Зашто не могу да се придружим Дисцорд серверу?

Можда постоје разни разлози зашто не можете да се придружите Дисцорд серверу. Ево могућих разлога:

 • Највероватније ће доћи до проблема ако је линк за позив за придруживање серверу неважећи или истекао. Дакле, још једном проверите везу са позивницом и уверите се да је важећа.
 • Ово може бити узроковано тиме што је власник сервера опозвао везу са позивницом.
 • Ако вам је забрањен Дисцорд или одређени Дисцорд сервер, нећете моћи да се придружите Дисцорд серверу. Стога, уверите се да вам није забрањено да се придружите серверу који узрокује проблем.
 • Ако сте достигли максималан број сервера, наићи ћете на проблем. Ако је сценарио применљив, оставите неке сервере да бисте се придружили новим.
 • Ово се такође може догодити због оштећене Дисцорд кеш меморије. Стога покушајте да обришете своје Дисцорд кеш фасцикле и видите да ли је проблем нестао.

На основу горенаведених сценарија, можете применити одговарајућу исправку да бисте решили проблем.

Не могу да се придружим дискорд серверу

Ако не можете да се придружите Дисцорд серверу на рачунару, можете користити следеће исправке да бисте решили проблем:

 1. Још једном проверите везу или позивни код.
 2. Уверите се да вам није забрањено да се придружите серверу.
 3. Покушајте да напустите неке сервере.
 4. Избришите кеш дискорда.
 5. Пробајте ВПН.

1] Поново проверите везу или код за позивницу

Прва ствар коју треба да урадите ако не можете да се придружите Дисцорд серверу је да још једном проверите везу за позив. Веза са позивницом која вам је послата да се придружите серверу је можда истекла. Стога се не можете придружити Дисцорд серверу.

Власници сервера могу прилагодити Дисцорд позивнице када се пошаљу. Они могу подесити да њихов линк за позив истекне. Може бити 30 минута, 1 дан, 1 недеља или никада. Ако власник сервера није подесио везу за позив да истекне, подразумевано ће истећи након 24 сата.

Такође је могуће да је линк за позив који покушавате да отворите премашио максималан број коришћења. Власници сервера такође могу да конфигуришу и подесе максималан број дозвољених употреба за отварање њихове везе за позив. Дакле, ако пратите линк који је прошао максималан број корисника, нећете моћи да се придружите серверу.

Поред тога, власник сервера је можда опозвао вашу везу са позивницом. У подешавањима сервера постоји опција која омогућава власнику сервера да опозове везу са позивницом са листе активних позивница. Због тога би могао постати неважећи и не можете се придружити серверу.

Ако установите да је линк за позив за придруживање Дисцорд серверу истекао или да је неважећи, не можете ништа да урадите да то поправите. Све што можете да урадите је да контактирате власника сервера и замолите га/њу да вам пошаље нову везу за придруживање Дисцорд серверу.

Такође, ако користите позивни код за придруживање серверу, уверите се да сте унели исправан код. Пошто је код позива за придруживање серверу осетљив на велика и мала слова, требало би да проверите код да бисте били сигурни да се користи као што јесте.

Ако је веза са позивом важећа, али још увек не можете да се придружите Дисцорд серверу, пређите на следећу потенцијалну исправку да бисте решили проблем.

Читати: Решите проблеме са Дисцорд везом на Виндовс рачунару.

2] Уверите се да вам није забрањено да се придружите серверу

Ако вам горњи сценарио не одговара, постоји шанса да вам буде забрањен приступ Дисцорд серверу, па се не можете придружити серверу. Сада можете бити забрањени на одређеном серверу или на целом Дисцорд сервису.

Дисцорд вас може забранити из различитих разлога. На пример, генерално можете бити забрањени ако не поштујете Услове коришћења услуге или Смернице заједнице. Други разлози за исто могу укључивати коришћење сумњиве ИП адресе, ширење нежељене поште итд. Ако вам је забрањен приступ једном серверу, то може бити зато што сте прекршили правила која је поставио власник сервера, као што су коришћење псовки, увредљиво понашање. , итд.

Сада када вам је Дисцорд забрањен, ваша ИП адреса заједно са вашим налогом је забрањена. Стога, ако покушавате да се придружите Дисцорд серверу са другог уређаја док сте повезани на исти рутер, нећете моћи да се придружите.

Због тога ћете морати да контактирате администратора вашег сервера и замолите га да вам укине бан. Када се забрана укине, моћи ћете да се придружите Дисцорд серверу преко линка за позив. Можете чак покушати са прокси сервером и видети да ли вам то помаже да се придружите Дисцорд серверу када буде забрањен.

Ако вам није забрањено да се придружите Дисцорд серверу, можете да пређете на следећу потенцијалну исправку да бисте решили проблем.

види: Дисцорд се неће отворити или замрзнути на екрану за повезивање.

3] Покушајте да напустите неке сервере

Можда сте достигли ограничење сервера и стога не можете да се придружите другом Дисцорд серверу. Према Дисцорд политици, постоји одређени број сервера којима се корисник може придружити у исто време. Можете се придружити до 100 Дисцорд сервера у исто време. Ако сте прекорачили ограничење, нећете моћи да се придружите ниједном другом серверу. Ово може бити случај ако примите Позив је неважећи грешка приликом пријављивања на сервер.

Сада, ако је сценарио применљив, можете проверити број сервера на које сте тренутно повезани. Ако је ограничење прекорачено, задржите неке сервере које више не користите или сервере за које је мало вероватно да ћете користити. Да бисте то урадили, можете следити ове кораке:

 1. Прво отворите апликацију Дисцорд.
 2. Сада, са листе сервера, изаберите онај који желите да задржите и кликните на дугме са стрелицом падајућег менија.
 3. Следећи клик на Напусти сервер из опција менија који се појављују.
 4. Након тога, потврдите свој избор у следећем упиту тако што ћете изабрати опцију 'Напусти сервер' и сервер ће бити уклоњен са ваше листе.
 5. Сада можете покушати да се придружите другом Дисцорд серверу и видите да ли је проблем решен.

Ако се и даље суочавате са истим проблемом, можете покушати следеће решење да га решите.

ПОВЕЗАН СА: Не можете да се пријавите на Дисцорд? Поправите проблеме са пријављивањем у Дисцорд .

4] Избришите Дисцорд кеш

Корисници рачунара могу покушати да обришу Дисцорд кеш са својих рачунара да би решили овај проблем. У неким случајевима, ови проблеми могу бити узроковани оштећеним подацима кеша. Стога, ако је сценарио применљив, брисање Дисцорд кеша би требало да вам помогне да решите проблем. Ево како да то урадите:

 1. Прво притисните пречицу на тастатури Виндовс + Р да бисте отворили дијалог Покрени.
 2. Након тога уђите %аппдата%дисцорд у пољу „Отвори“ и притисните дугме „Ентер“ да бисте отворили ову локацију у Филе Екплорер-у.
 3. Следећи проналазак Цацхе , Кеш кода , и ГПУ Цацхе фолдере и изаберите те фасцикле.
 4. Сада притисните дугме 'Делете' на тастатури да обришете горње Дисцорд кеш фасцикле.
 5. Коначно, поново отворите Дисцорд и видите да ли можете да се придружите Дисцорд серверу или не.

Ако проблем и даље постоји, покушајте са следећим могућим решењем.

Читати: Поправите грешке у евиденцији Дисцорд конзоле на Виндовс рачунару.

5] Пробајте ВПН

Ако ниједно од горе наведених решења није успело за вас, покушајте да користите ВПН услугу и видите да ли вам то решава проблем. Ово ће вам помоћи да заобиђете ограничења интернета која могу узроковати проблем.

види: Поправите грешку Дисцорд ограничења брзине на Виндовс рачунару.

Може ли вас Дисцорд спречити да се придружите било ком серверу?

Да, Дисцорд може забранити ваш налог ако прекршите Услове коришћења услуге компаније. Ако сте бановани, нећете моћи да се придружите ниједном Дисцорд серверу.

Како да знам да ли ми је забрањен приступ Дисцорд серверу?

Не постоји директан начин да кажете да вам је забрањен приступ Дисцорд серверу. Међутим, можете контактирати власника сервера и питати га да ли вам је забрањен приступ његовом серверу. Обавестиће вас да ли сте забрањени или не.

Колико дуго траје забрана Дисцорд сервера?

Забрана сервера траје колико модератор/власник жели. У основи постоје две врсте забрана, Кицк и Бан. Када будете избачени са сервера, ваш налог се брише, али се можете придружити касније. Међутим, у Бањи нећете моћи да се придружите серверу све док вас власник не дебана.

могу
Популар Постс