Премештање инсталираних апликација и нових апликација биће сачуване у засивљеним поставкама у оперативном систему Виндовс 10.

Move Installed Apps New Apps Will Save Settings Greyed Out Windows 10Ако је дугме „Нове апликације ће бити сачуване у“ које се појављује када преместите инсталиране апликације на другу локацију засивљено, испробајте ове исправке!

Виндовс 10 ће сачувати инсталиране апликације и нове апликације у сивим поставкама. Ово је одлична функција за ИТ стручњаке и кориснике који желе да одржавају своје апликације организованим.Ако имате много апликација инсталираних на рачунару, покушајте премештајући неке од њих на друго место да направи места. Да бисте то урадили, потребно је да промените подразумевану локацију за инсталацију. Међутим, када то покушате да урадите, можда ћете пронаћи ' Нове апликације ће бити сачуване у „Опција је неактивна. Када дође до проблема, можете да испробате ових неколико решења да бисте решили проблем.Нове апликације ће бити сачуване у засивљеним подешавањима.

Дугме „Нове апликације ће бити сачуване у“ је засивљено

Ако могућност Виндовс 10 да лако преузима апликације из Мицрософт продавнице на локацију која није Виндовс диск не функционише. Испробајте ова решења.  1. Направите симболичку везу
  2. Обришите кеш меморије Мицрософт Сторе-а
  3. Форматирајте СД картицу

Пре него што почнете, треба да будете свесни да вам Мицрософт не дозвољава да промените локацију свих апликација. Неке апликације, које су, по његовом мишљењу, важне за рад ОС, не могу се премештати.

како претворити валуту у екцел

1] Направите симболичку везу

Прво направите тачку за враћање система а затим покрените следећу команду да преузмете власништво над фасциклу ВиндовсАппс -

|_+_|

Копирајте (не премештајте) директоријум на нову циљну локацију. На пример, Д:ВиндовсАппс. Затим покрените командну линију испод!|_+_|

Након тога, очистите изворну фасциклу са диска Ц: следећом командом.

|_+_|

Направите симболичку везу -

|_+_|

Уверите се да решење функционише.

2] Обришите кеш меморије Мицрософт Сторе-а

Ако имате проблема са премештањем инсталираних апликација или нових апликација у Виндовс 10, покушајте да обришете кеш меморију Мицрософт Сторе-а. Сваки пут када преузмете апликацију, Продавница акумулира огромну кеш меморију на вашем рачунару. Као такав, брисање Мицрософт кеша може вам помоћи да решите проблеме у вези са апликацијом.

3] Форматирајте СД картицу

Ако је СД картица недавно инсталирана и на њој има мало апликација, покушајте да форматирате СД картицу и види да ли то решава проблем. То можете учинити тако што ћете отићи на Возач и бирање слова погона за СД картицу, десни клик на њу и одабир Формат опција.

Ако је капацитет ваше СД картице мањи од 64 ГБ, поставите систем датотека на ФАТ32. Ако је 64 ГБ или више, подесите систем датотека на екФАТ и кликните на дугме за почетак да бисте започели.

шта је штампање помоћу системског дијалога
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Јавите нам да ли вам је помогло.

Популар Постс