Алатке за решавање проблема са активацијом Мицрософт Оффице-а за Оффице 2019 и Оффице 365

Microsoft Office Activation TroubleshootersМицрософт помоћник за подршку и опоравак за Оффице 365, Оффице 2019 и алатку за решавање проблема са активацијом Оффице 2016 и алатку за поправку лиценце за Оффице Еаси Фик помоћи ће вам да исправите грешке при активацији система Оффице.

Ако имате проблема са активацијом Мицрософт Оффице-а, можете испробати неколико ствари. Прво се уверите да имате важећи кључ производа. Ако користите Оффице 365, кључ производа можете пронаћи у Мицрософт 365 центру за администрацију. Ако користите Оффице 2019, кључ производа можете пронаћи на порталу Мицрософт налога. Ако имате важећи кључ производа, следећа ствар коју треба проверити је ваша интернетска веза. Оффице мора да буде у могућности да се повеже са Мицрософт-овим серверима за активацију да би верификовао кључ производа. Ако ваша интернет веза ради, али Оффице и даље не може да се активира, можете покушати да решите проблем са инсталацијом Оффице-а. Ако и даље имате проблема, можете контактирати Мицрософт подршку. Они вам могу помоћи да решите проблем са активацијом и покренете Оффице.Као и Виндовс, Мицрософт Оффице производи се такође активирају да би се уверили да су оригинални. Често се дешава да чак и са важећом лиценцом производ наставља да захтева активацију. У таквим тренуцима можете користити Мицрософт помоћник за подршку и опоравак за Оффице 365 , Решавање проблема са активацијом система Оффице 2019 и Оффице 2016 или Алат за поправку лиценци за Оффице Еаси Фик . Ове Алати за решавање проблема са активацијом Мицрософт Оффице-а помоћи вам да решите проблеме са лиценцом. Ради са Оффице 365, Оффице 2019, Оффице 2106 и Оффице 2013.1] Мицрософт помоћник за подршку и опоравак за Оффице 365

Алат за решавање проблема при активацији Мицрософт Оффице-а

приказује пуњење, али проценат батерије се не повећава

ИН Мицрософт помоћник за подршку и опоравак Апликација ради на Виндовс рачунару и може вам помоћи да идентификујете и решите проблеме са активацијом са Оффице 365.Преузимање инсталатер за Оффице 365 алат за решавање проблема са активацијом. Кликните двапут да бисте покренули и преузеће алатку за решавање проблема при активацији Мицрософт Оффице-а за Оффице 365.

По завршетку преузимања и инсталације, слажете се са условима уговора о услузи.

Онда нека изврши промене у ДЛЛ-у. Добићете обавештење о томе. Пошто је то Мицрософт, можете му веровати.Екран добродошлице ће од вас затражити да се пријавите са Оффице или Мицрософт налогом повезаним са доменом.

обновити бцд

Након верификације вашег идентитета, решиће проблем са активацијом ако имате важећи кључ, у супротном ће вас питати како да поступите. Такође ће вам помоћи да решите друге проблеме са производом, укључујући Оутлоок, Динамиц 365, ОнеДриве фор Бусинесс, Скипе фор Бусинесс.

Ако радите са Мицрософтовим особљем за подршку на овом питању, обавезно означите поље за потврду.

2] Решавање проблема са активацијом система Оффице 2019 и Оффице 2016

Алат за решавање проблема при активацији Мицрософт Оффице-а

Ако користите Оффице 2019 или Оффице 2016, што значи Оффице производе који нису претплаћени, мораћете да преузмете другу алатку за решавање проблема са активацијом.

Преузмите одавде и покрените га. Немојте да вас збуни ако видите да се помиње Оффице 365. Ради.

грешка штампача 0к00000709

Кликните на опцију Напредно и изаберите Аутоматски примените поправке .

Ако пронађе проблем, решиће га након што потврдите захтевом за опције поправке. Алат за решавање проблема је упознат са другим алаткама за решавање проблема доступним у оперативном систему Виндовс. Кликните на Даље, добијте одговоре и предлоге и готови сте.

3] Алат за поправку канцеларијских лиценци Једноставан поправак

Да бисте решили проблем са лиценцирањем, потребно је да уклоните шифру производа из инсталације система Оффице 2013. Након уклањања, можете се пријавити са истим налогом и активирати свој производ.

Преузмите и покрените да бисте уклонили кључ производа у систему Оффице 2013.

Отворите било коју Оффице апликацију као што је Ворд или Екцел

предности Мицрософт налога

Пријавите се помоћу адресе е-поште и лозинке повезане са вашим Оффице налогом.

Ако је то исти налог, ваша канцеларија ће бити активирана.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Обавестите нас да ли вам нека од алатки за решавање проблема са активацијом Мицрософт Оффице-а може помоћи да решите проблеме са активацијом система Оффице.

Популар Постс