Нека екран за пријаву на Виндовс 10 буде једнобојан

Make Windows 10 Logon Screen Display Solid ColorКао ИТ стручњак, често ме питају како да екран за пријаву на Виндовс 10 буде једнобојан. Постоји неколико различитих начина да се то уради, али најчешћи метод је коришћење уређивача регистратора. Да бисте то урадили, отворите уређивач регистра притиском на тастер Виндовс + Р, а затим откуцајте регедит. Када је уређивач регистра отворен, идите до следећег кључа: ХКЕИ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕСОФТВАРЕПолициесМицрософтВиндовсСистем У десном окну креирајте нову ДВОРД (32-битну) вредност са именом ЕнаблеЛогонБацкгроундИмаге. Подесите вредност на 0 да бисте онемогућили позадину екрана за пријаву или на 1 да бисте је омогућили. Затим отворите Старт мени и откуцајте Ц:ВиндовсСистем32ообеинфобацкгроундс и притисните Ентер. Ово ће отворити фасциклу позадине у којој се чувају позадинске слике екрана за пријаву. Избришите датотеку бацкгроунд.јпг из ове фасцикле. Ако желите да вратите подразумевану позадину у било ком тренутку, можете само да копирате и налепите датотеку бацкгроунд.јпг са другог Виндовс 10 рачунара у ову фасциклу. То је све! Када извршите ове промене, екран за пријаву ће бити једнобојан.процес извршавања клијентског сервера

Уобичајено, Виндовс 10 ће приказати позадину радне површине као позадина екрана за пријаву . Ако желите да приказ једнобојне боје као позадину за екран за пријаву на Виндовс 10, онда ћете морати да уредите регистар. Корисник Виндовс 10 може да промени позадину радне површине путем Подешавања персонализације . Ово ће такође променити екран за пријаву. Али ако желите да уклоните позадину екрана за пријаву и поставите је на једнобојну боју, читајте даље.

Поставите чврсту боју као позадину екрана за пријаву на Виндовс 10

Нека екран за пријаву на Виндовс 10 буде једнобојан

Имајте на уму да је то због уређивања Виндовс регистра. Нетачно уређивање регистра може довести до престанка рада рачунара. Ако нисте сигурни или вам не одговара уређивање регистра, препоручујемо вам да се држите подразумеваног екрана за пријаву на Виндовс 10. Ако не, креирајте тачку за враћање система и крени даље.Тип регедит у траци задатака и кликните на резултат да бисте отворили уређивач регистра.

Идите до следећег кључа регистратора:

апликације за дизајн дома за Виндовс

ХКЕИ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ Мицрософт Виндовс Полици Софтваре СистемСада на десној страни, кликните десним тастером миша на празан простор и из контекстног менија изаберите Ново > ДВОРД (32-битни) назив ДисаблеЛогонБацкгроундИмаге и дати му вредност 1 .

Поставите чврсту боју као позадину екрана за пријаву на Виндовс 10

Ово ће уклонити подразумевану слику екрана за пријаву и приморати Виндовс 10 да користи једнобојну боју као главну боју позадине радне површине.

Ако желите да изаберете сопствену боју, отворите Подешавања > Персонализација > Боје и окрените клизач на Искључено. За Аутоматски изабери боју акцента на мојој радној површини .

виндовс-10-логин-сцреен-смелл

Поново покрените рачунар и проверите.

гмаил нешто није у реду

Да бисте поништили промене, потребно је само да избришете креирани ДВОРД или промените његову вредност на 0.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Верујте да ради за вас! Успело ми је на мом 64-битном Виндовс 10 Про рачунару.

Популар Постс