ЛигхтСхот је мултифункционални софтвер за снимање екрана који вам омогућава да своје снимке екрана делите на мрежи.

Lightshot Is Feature Rich Screenshot Software That Allows You Share Screenshots OnlineЛигхтСхот је бесплатни софтвер за снимање екрана све у једном за Виндовс који олакшава дељење снимака екрана на мрежи, посебно на друштвеним мрежама.

ЛигхтСхот је мултифункционални софтвер за снимање екрана који вам омогућава да своје снимке екрана делите на мрежи. Одличан је за ИТ стручњаке који желе да покажу свој рад другима или за људе који само желе да поделе своје снимке екрана са светом. ЛигхтСхот је веома једноставан за коришћење. Све што треба да урадите је да направите снимак екрана, а затим га можете поделити са другима са само неколико кликова. Такође можете да уредите своје снимке екрана помоћу уграђеног уређивача и да додате напомене или стрелице да бисте истакли важне делове. ЛигхтСхот је одличан начин да поделите свој рад са другима или само да покажете своје снимке екрана. Једноставан је за употребу и има много сјајних функција.не могу уклонити Виндовс 10 са Блуетоотх уређаја

Ако пишете техничку документацију или радите са пуно снимака екрана, биће вам потребно софтвер за снимање екрана . Иако се држим МС Паинт-а већину времена јер прилично брзо мења величину, са правим софтвером за снимање екрана, омогућиће вам да коментаришете, уређујете и још много тога! У овом посту гледам лагани снимак , бесплатни софтвер за снимање екрана са богатим функцијама. Прва ствар коју треба да знате о алатки ЛигхтСхот је да се нуди прнтсцр.цом је сајт за слике популаран међу онима који деле снимке екрана.ЛигхтСхот Преглед

ЛигхтСхот Преглед

Након што преузмете и инсталирате софтвер, он ће бити регистрован помоћу пречице ПртСцн. Нека користи софтвер на најпогоднији начин. Када се алатка покрене, изаберите област са које желите да направите снимак екрана. Када то урадите, видећете и кутију са алаткама. Садржи  • Могућност штампања.
  • Пронађите сличну слику на Гоогле-у.
  • Преузмите на Прнтсцр.цом
  • Копирајте и сачувајте.

ЛигхтСхот алатке за белешке

Осим тога, имате алатке за белешке које укључују могућност додавања текста, одабира боје, употребе оловке, слободног руковања, цртања правоугаоника, итд. Најбољи део је што то можете да урадите док правите снимак екрана. Не отвара додатни уређивач, али нуди уређивање у реалном времену. Ако икада пожелите да промените област избора, можете то да урадите. Међутим, када једном почнете да уређујете, нема повратка.

Ако одлучите да отпремите датотеку на Прнтсцр.цом, мораћете да се региструјете на веб локацији. Када отпремите снимак екрана и одете на локацију, одатле можете да управљате свим снимцима екрана. Поред тога, када се преузимање заврши, имаћете опцију да копирате УРЛ или директно отворите веб локацију.Да бисте видели цео снимак екрана, кликните десним тастером миша на икону системске палете и кликните Моја галерија. Преузмите га одавде. Ово је одличан алат ако желите да делите снимке екрана на мрежи, посебно на друштвеним медијима!

Ако сте случајно отпремили снимак екрана осетљивих података, можете га ручно избрисати. Ако не ради, контактирајте подршку.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Да ли тражите још таквих алата? Погледајте нашу листу софтвер за снимање екрана који вам омогућава да делите слике на мрежи .

Популар Постс