Бесплатан софтвер за снимање екрана за Виндовс 10

Free Screen Capture SoftwareКао ИТ стручњак, увек сам у потрази за бесплатним софтвером за снимање екрана за Виндовс 10. Пронашао сам неколико заиста добрих и мислио сам да их поделим са вама. Први је СнапЦраб. Ово је одличан мали алат који вам омогућава да снимите екран, уредите слике, а затим их поделите са другима. Веома је једноставан за коришћење и бесплатан је! Следећи је Снагит. Ово је напреднији алат за снимање екрана који вам омогућава да снимате видео као и слике. Мало је скупљи од СнапЦраб-а, али се исплати ако су вам потребне додатне функције. Коначно, ту је Греенсхот. Ово је мој лични фаворит, и то је оно што најчешће користим. Бесплатан је, једноставан за коришћење и има много функција које друга два немају. Ево га, три одлична алата за снимање екрана за Виндовс 10. Сада изађите и снимите невероватне слике и видео записе!Ако тражите бесплатно Софтвер за снимање екрана за ваш Виндовс рачунар, онда ће вас овај пост сигурно занимати. ИН маказе у Виндовс 10/8/7 дозвољава направите снимке екрана у оперативном систему Виндовс 10 . Али ако тражите програм за снимање екрана богат функцијама, али бесплатни програм, можете испробати неке од њих – укључујући нашу бесплатну верзију – Виндовс алатка за снимање екрана . Можда ће неки од њих постати достојна алтернатива СнагИту.

стеам неће покренути игре Виндовс 10

Бесплатан софтвер за снимање екрана за Виндовс 10

Прегледаћемо следећи бесплатни софтвер за снимање екрана за Виндовс 10: 1. Греенсхот
 2. СнапЦраб
 3. Бесплатна алатка за снимање екрана
 4. Сцреенсхот Цаптор
 5. Сцреенпресоо
 6. снимање уживо
 7. ФастСтоне Цаптуре
 8. Одмах
 9. ПицПицк Тоолс
 10. Гадвин ПринтСцреен
 11. ДуцкЛинк снимање екрана
 12. И још!

1] Греенсхот

Греенсхот је софтвер отвореног кода за снимање екрана за Виндовс оперативни систем, оптимизован за продуктивност. Вреди оставити!

2] СнапЦраб

СнапЦраб алатка за снимање екранаСнапЦраб омогућава вам да лако направите снимке екрана вашег рачунара у неколико кликова. А са уграђеним друштвеним функцијама, такође можете да делите свој екран на друштвеним медијима и да га учините видљивим својим пријатељима или људима на вашој мрежи.

3] Бесплатна алатка за снимање екрана

алат за снимање екрана

Бесплатно снимање екрана је моћан алат за снимање екрана који је једноставан за коришћење. Може вам помоћи да правите снимке екрана, сликате са веб камере, бирате боје екрана, контролишете осветљеност, итд. Такође укључује алате као што су угломер, лењир екрана, лупа који ће вам помоћи да прецизније правите снимке екрана.

Можете да направите снимак екрана целог екрана, прозора или дела екрана - све у неколико једноставних корака. Такође вам омогућава да правите снимке екрана у облику елипсе и снимке екрана са временским одмаком. Кориснички интерфејс изгледа прилично цоол и укључује чаробњака који ће вас водити кроз алатку. Можете приступити алату и свим његовим функцијама тако што ћете кликнути десним тастером миша на његову икону у системској траци послова. Преузмите овде.

4] Цаптор Сцреенсхот

Сцреенсхот Цаптор поједностављује управљање више снимака екрана у исто време и омогућава корисницима да сачувају слику активног прозора, режима целог екрана или било које правоугаоне области као датотеку слике. Подржава неке основне функције за уређивање као што су исецање, истицање и промена величине. На неки начин, Сцреенсхот Цаптор вам помаже да направите снимке екрана уз минималну интервенцију.

5] Сцреенпресоо

Сцреенпресо омогућава вам да правите, уређујете и чувате снимке екрана, скролујете прозоре, видео записе и постављате их директно на сајтове друштвених мрежа.

6] Снимање уживо

снимање уживо

ЛивеЦаптуре омогућава вам да правите снимке екрана преко целог екрана, активне снимке екрана прозора, снимке екрана за управљање прозорима, снимке екрана изабраних области, снимке екрана фиксне области. Такође укључује свестрани алат за снимање, лупу, бирач боја, бирач боја, уређивач, лењир и још много тога!

7] ФастСтоне Цаптуре

Фастстоне

ФастСтоне Цаптуре је популаран моћан, флексибилан и интуитиван услужни програм за снимање екрана. Омогућава вам да снимите све на екрану, укључујући прозоре, објекте, цео екран, правоугаоне области, ручно изабране области и прозоре/веб странице које се могу померати. Тренутно је схареваре, али можете преузети најновију бесплатну верзију са наведене везе.

8] Брзо

инстант бесплатни софтвер

бесплатни впн софтвер

Одмах омогућава вам да правите снимке екрана као и да уређујете слике. Ако сте напредни корисник који такође жели да направи снимак екрана + уређивач слика, можете га испробати. Међутим, кориснички интерфејс и иконе вас можда неће импресионирати јер изгледају застарело.

9] ПицПицк Тоолс

ПицПицк Тоолс има моћан алат за снимање, уређивач слика, бирач боја, палету боја, лењир пиксела, угломер, крстић, таблу итд.

10] Гадвин принт сцреен

Гадвин ПринтСцреен може да сними цео Виндовс екран, активни прозор или одређено подручје када се притисне интервентни тастер. Подразумевани интервентни тастер је тастер ПринтСцреен, али корисници могу дефинисати и друге тастере за покретање снимања.

11] ДуцкЛинк снимање екрана

ДуцкЛинк снимање екрана је бесплатни алат за снимање екрана богат функцијама и једноставан за коришћење који има четири режима снимања који олакшавају снимање вашег екрана! Снимите цео екран, прозор на екрану, део екрана или садржај веб странице која се брзо помера.

Има ли још!

 • 7 напор даје чисте заобљене слике.
 • Сниптоол Снимање екрана савршено за прављење снимака екрана на свој начин
 • лагани снимак такође олакшава дељење слика на мрежи
 • Фрее ВинСнап за Виндовс ПЦ
 • Вежите га Услужни програм је услужни програм за снимање екрана за Виндовс који ради са само два тастера, наиме СХИФТ и ТИЛДА.
 • гоСцреенЦаптуре поједностављује размену.
 • Снајпер омогућава вам да снимите појединачне компоненте корисничког интерфејса.
 • ЦхрисПЦ Сцреен Рецордер ово је друга опција. Омогућава вам да правите снимке екрана, снимате екран и уређујете видео записе.
 • ЦлоудСхот тако да не правите снимке екрана, белешке или чувате у Дропбок-у.
 • Сцреенсхотс то је бесплатан софтвер за прављење снимака екрана.
 • СхареКс Алат за снимање екрана олакшава дељење.

Јавите ми ако сам пропустио ваш омиљени бесплатни алат за снимање екрана!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Овај пост на Бесплатан софтвер за снимање гласа на рачунару и за снимање екрана такође може да вас занима.

Популар Постс