Лавасофт Веб Цомпанион: Бесплатан софтвер за безбедност веб претраживача

Lavasoft Web CompanionЛавасофт Веб Цомпанион је бесплатан безбедносни програм без траке са алаткама за Виндовс који може да одржава чисте ваше прегледаче, заштити их од претњи и убрза.

Лавасофт Веб Цомпанион је бесплатни безбедносни софтвер веб претраживача који помаже у заштити вашег рачунара од онлајн претњи. Дизајниран је да блокира злонамерни софтвер и веб локације да заразе ваш рачунар. Такође помаже у спречавању крађе ваших личних података. Лавасофт Веб Цомпанион је драгоцена алатка за свакога ко користи интернет. Једноставан је за употребу и може се подесити да ради аутоматски. Важно је да заштитите рачунар од претњи на мрежи, а Лавасофт Веб Цомпанион вам може помоћи у томе.Интернет је најчешћи вектор који нападачи користе за испоруку бројних злонамерних програма и зато је веома важно заштитити свој рачунар од разних интернет претњи. Лавасофт Веб Цомпанион је дизајниран да обезбеди додатни слој заштите за ваш систем кроз напредну веб заштиту. Нуди бесплатну заштиту од крађе идентитета и блокира покушаје отмице претраживача.Лавасофт Веб Цомпанион

веб пратиоци 2

На основу блокирања УРЛ-ова злонамерног софтвера Лавасофт, Веб Цомпанион ће постати прави пријатељ вашег рачунарског система. Покреће га технологија филтрирања у реалном времену и открива злонамерне УРЛ адресе без посете и блокира их пре него што могу да нашкоде вашем рачунару. Пружа безбедност ван претраживача, баш као и безбедносна трака са алаткама.Нема више преузимања и инсталирања досадних и тешких трака са алаткама, Веб Цомпанион пружа моћну заштиту од веб претњи и злонамерних УРЛ адреса. Ово је бесплатан програм који се лако подешава. Можете да прилагодите подешавања своје почетне странице као и претраживаче.

Ово је веома лагана апликација која лако улази у системску палету и упозорава вас на сваку злонамерну веб локацију пре него што је посетите. Ове претње на мрежи можете избећи једноставним кликом на дугме „Повратак на безбедност“, а ако желите да наставите на сопствени ризик или ако сте сигурни да је било која одређена веб локација безбедна, можете да кликнете на „Иди на локацију“.

Веб Цомпанион долази у малој датотеци од 5МБ и тренутно се учитава. Током инсталације, програм ће од вас тражити да изаберете своју подразумевану почетну страницу и претраживач. Можете да промените подешавања у било ком тренутку и да искључите Веб заштиту директно са иконе Веб Цомпанион у системској палети.веб пратилац 1

ЦПУ з стрес тест

Најбоља ствар код Веб Цомпанион-а је то што је компатибилан са било којим антивирусним програмом и стога може побољшати заштиту вашег Виндовс-а заједно са вашим постојећим антивирусним програмом. Ово.

Укратко, Веб Цомпанион добро функционише са свим верзијама оперативног система Виндовс, укључујући Виндовс 8.1, одржавајући прегледаче чистим и заштићеним од претњи. Преузмите га Ево и јавите нам ако вам се свиђа. Ради са Интернет Екплорер-ом, Цхроме-ом и Фирефок-ом.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ако волите такве алате, погледајте ове Скенери УРЛ адреса веб локација и додаци за проверу веза Исти.

Популар Постс