Како направити анкету за дискорд

Kak Sozdat Opros V DiscordДисцорд је комуникациона апликација за играче која вам омогућава лако гласовно ћаскање, дељење фотографија и видео записа и придруживање каналима са пријатељима. Такође можете креирати сопствени сервер и позвати људе да вам се придруже. Ако сте власник сервера, можда бисте желели да направите анкету да видите шта ваши чланови мисле о нечему. Ево како да то урадите: 1. Отворите апликацију Дисцорд и идите на сервер на коме желите да креирате анкету. 2. Кликните на име сервера, а затим кликните на опцију 'Канал'. 3. Изаберите опцију „Креирај канал“, а затим изаберите тип канала „Анкета“. 4. Унесите назив за своју анкету, а затим кликните на дугме 'Креирај'. 5. Унесите питање које желите да поставите у поље „Питање“, а затим додајте неке опције у поље „Избори“. 6. Такође можете додати датум истека за анкету тако што ћете кликнути на поље „Истек“, а затим изабрати датум. 7. Када завршите, кликните на дугме „Креирај анкету“. Ваша анкета ће сада бити креирана и људи на вашем серверу ће моћи да гласају на њој.У овом посту ћемо вам показати како направите анкету о раздору . Када је у питању учење о мишљењима, преференцијама и ставовима других људи, један од најбољих начина да то урадите је коришћење анкете. У већини случајева добићете искрене повратне информације, посебно ако анкета не открива личне податке о кориснику.

Како направити анкету за дискорд

како приступити датотекама из другог корисничког налога Виндовс 10

Како направити анкету о раздору

Људи који су чланови Дисцорд-а и који су заинтересовани да сазнају више о осећањима других чланова заједнице могу да искористе предности предложене функције анкете. Платформа нам даје неколико начина да креирамо анкете. На пример, људи могу да користе ботове да лако креирају анкете или да искористе оно што канали нуде. Сада да видимо како да креирате анкете у Дисцорд-у користећи горе наведене методе преко десктопа.како закачити парне игре на траку задатака
 1. Направите Дисцорд анкете користећи Емоји реакције
 2. Креирајте Дисцорд анкете помоћу Симпле Полл Бота

1] Направите Дисцорд анкете користећи емоји реакције.

Анкета дискорд канал

Прво решење вашег проблема је креирање анкете користећи емоји реакције. Овај метод не захтева употребу ботова и најлакши је, барем са наше тачке гледишта.

 • Отворите апликацију Дисцорд на рачунару.
 • Погледајте леви панел апликације.
 • Одатле кликните на иницијале или слику профила сервера који желите да користите.
 • Затим морате креирати канал.
 • Само кликните на знак плус поред ТЕКСТОВИ КАНАЛИ.
 • Дајте каналу име, а затим кликните на дугме „Креирај канал“.
 • Сада морате да кликнете на икону „Подешавања“ поред назива канала.
 • Изаберите везу „Дозволе“ у левом окну.
 • Померите се надоле до „Прочитајте историју порука
Популар Постс