Како поправити одјек микрофона на Ксбоку

Kak Ispravit Eho Mikrofona Na Xboxнедефинисан

Одјек са вашег микрофона на Ксбок-у може бити невероватно фрустрирајући. Не само да је то сметња за вас, већ може бити збуњујуће и потпуно досадно за свакога са ким покушавате да комуницирате. Ево неколико савета који ће вам помоћи да поправите ехо микрофона на вашем Ксбок-у. Прво проверите подешавања звука да бисте се уверили да микрофон није искључен и да ли је јачина звука појачана. Ако користите слушалице, треба да будете сигурни да су слушалице правилно прикључене на контролер. Ако и даље имате проблема, покушајте да искључите слушалице, а затим их поново укључите. Ово може помоћи да ресетујете везу и решите све потенцијалне проблеме са звуком. Ако користите спољни микрофон, као што је самостални микрофон или веб камера са уграђеним микрофоном, покушајте да га померите ближе устима. Ово може помоћи да се смањи или елиминише било који ехо који се може појавити. Коначно, ако и даље имате проблема, можете покушати да повежете микрофон са другим портом на вашем Ксбок-у. Ово може помоћи да се искључе потенцијални хардверски проблеми који би могли да изазову ехо. Ако и даље осећате одјек микрофона након што сте испробали све ове савете, можда ћете морати да замените микрофон. Срећом, постоји низ одличних микрофона доступних за Ксбок који могу помоћи да се елиминише ехо и обезбеди јасан звук за вас и ваше пријатеље.Неки корисници су искусили ефекат одјека када су ћаскали са својим пријатељима на Ксбок Ливе Парти-у. Ксбок Ливе Парти вам омогућава да позовете људе да ћаскају једни са другима док гледају филмове и играју игрице. Можете позвати до 7 људи на Ксбок Ливе журку. Ако је ваш микрофон изазива ехо на Ксбок-у , можете испробати решења наведена у овом посту да бисте их се решили Проблем са одјеком Ксбок микрофона .Како поправити одјек микрофона на Ксбоку

Како поправити одјек микрофона на Ксбоку

Споменули смо неке од поправки у наставку. Пре него што испробате ове исправке, препоручујемо вам да искључите УСБ слушалице са Ксбок или ПЦ конзоле, а затим их поново укључите. Погледајте да ли ово решава проблем. Ако имате бежичне слушалице, искључите их, а затим их поново укључите. Такође проверите батерије бежичних слушалица. Ако проблем и даље постоји, испробајте решења у наставку.гиф у анимирани пнг
 1. Искључите и поново укључите своју Ксбок конзолу
 2. Ажурирајте свој Ксбок фирмвер
 3. Ажурирајте своје слушалице
 4. Подесите поставке излаза ћаскања за забаву на Ксбок-у.
 5. Проверите јачину звука микрофона или ТВ-а

Погледајмо сва ова решења детаљно.

1] Искључите и поново укључите своју Ксбок конзолу.

Први корак који треба да покушате је да искључите и поново укључите своју Ксбок конзолу и видите да ли то помаже. Кораци за исто су наведени у наставку:

 1. Притисните и држите дугме Ксбок да бисте искључили своју Ксбок конзолу.
 2. Искључите све каблове за напајање из зидне утичнице.
 3. Сачекајте неколико минута.
 4. Повежите све каблове у зидну утичницу и укључите своју Ксбок конзолу.

Сада се придружите Ксбок Ливе Парти-у и видите да ли чујете ехо. Ако јесте, покушајте са следећим решењима.2] Ажурирајте свој Ксбок фирмвер

Ако је фирмвер ваше Ксбок конзоле застарео, можда ћете имати проблема са њим. Због тога се увек препоручује ажурирање уређаја. Уверите се да је ваша Ксбок Оне конзола повезана на интернет. Пратите доле написане кораке:

 1. Притисните дугме Ксбок да бисте отворили водич.
 2. Иди на ' Профил и систем > Подешавања ».
 3. сада иди на ' Систем > Ажурирања и преузимања > Конзола за ажурирање ».
 4. Ако је ажурирање доступно, видећете Ажурирај конзолу порука. У супротном, видећете ' Ажурирање конзоле није доступно ' порука.

Инсталирајте ажурирања (ако су доступна) и проверите да ли је проблем решен.

Такође можете да подесите своју конзолу да аутоматски прима ажурирања. Да бисте то урадили, следите ова упутства:

 1. Отворите водич притиском на дугме Ксбок.
 2. Иди на ' Профил и систем > Подешавања ».
 3. сада иди на ' Опште > Режим напајања и покретање ». Дијета треба поставити на Тренутна активација . Ако није, поставите га на режим Инстант-он.
 4. Сада се вратите притиском Б на свом контролеру и идите на ' Систем > Ажурирања и преузимања ».
 5. Укључити ' Нека моја конзола буде ажурирана ' поље за потврду.

3] Обновите сет

Проверите да ли су ваше слушалице ажуриране. Када повежете слушалице са Ксбок конзолом, од вас ће можда бити затражено да ажурирате слушалице ако им је фирмвер застарео. Такође можете ручно да проверите и инсталирате најновија ажурирања фирмвера на слушалицама. Да бисте то урадили, идите на екран подешавања слушалица и притисните Ажурирање сада . Ако не видите опцију Ажурирај одмах, фирмвер ваших слушалица је већ ажуриран.

Како да инсталирате драјвер и опциона ажурирања у Виндовс 11

хромова тапета

Да бисте ажурирали слушалице на Виндовс рачунару, отворите страницу Опционална ажурирања у подешавањима оперативног система Виндовс 11/10 и погледајте да ли је ажурирање доступно за њих. Ако јесте, инсталирајте ажурирање.

како додати белу листу гооглеупдате еке

4] Подесите поставке излаза ћаскања за забаву на Ксбок-у.

Важно је правилно конфигурисати поставке излаза тимског ћаскања. У супротном, можете добити проблеме. Пратите упутства у наставку.

Подесите излазне опције тимског ћаскања на Ксбок Оне

 1. Отворите свој Ксбок Оне Подешавања .
 2. Иди на ' Екран и звук > Јачина звука ».
 3. Кликните на Излаз групног ћаскања падајућу листу и изаберите слушалице.
 4. Сада кликните на Цхат Микер и подесите га само на слушалице.

Ово би требало да поправи ефекат еха у вашим слушалицама.

5] Проверите јачину звука микрофона или ТВ-а.

Можда ћете чути ефекат еха ако је јачина звука микрофона слушалица или ТВ-а висока. Утишавање звука телевизора и микрофона решиће проблем. Следећи кораци ће вам помоћи да смањите улазну јачину микрофона у оперативном систему Виндовс 11/10.

Подесите јачину звука микрофона у Виндовс-у

 1. Отворите подешавања оперативног система Виндовс 11/10.
 2. Иди на ' Систем > Звук ».
 3. Изаберите свој микрофон испод Пријавите се одељак.
 4. Потез улазна јачина звука клизач улево да смањите улазну јачину микрофона.

читати : Нажалост, тренутно не можемо да прикажемо Гаме Пасс игре. .

Како да натерам свој Ксбок микрофон да престане да одјекује?

Ако ваш Ксбок микрофон изазива ехо, проверите његову улазну јачину звука. Микрофон може створити ефекат еха ако је његова улазна јачина превисока. Смањите јачину звука улаза микрофона и погледајте да ли то помаже. Остале поправке које можете покушати су ажурирање вашег Ксбок фирмвера, искључивање и поновно укључивање ваше Ксбок конзоле, ажурирање слушалица итд.

здраво одблокирај

Како поправити ехо микрофона?

Микрофон може да изазове проблеме са ехом ако је микрофон или аудио уређај постављен близу зида или рефлектујуће површине која не апсорбује звук. У том случају, требало би да померите микрофон или звучник од зида или рефлектујуће површине. Ако је јачина улаза микрофона велика, можда ћете чути ехо. Да бисте решили овај проблем, смањите јачину звука на улазу микрофона. Ажурирајте драјвер микрофона и видите да ли то помаже.

Онемогућите појачање микрофона

Још једна ствар коју треба да проверите је да отворите Спецификације микрофона из Контролна табла и идите на Нивои Погледајте да ли таб Појачање микрофона укључено. Ако јесте, онемогућите га. Ако постоји клизач, померите га улево док не покаже 0,0 дБ.

Надам се да ово помаже.

Опширније : Грешка 0к800488ФЦ приликом пријављивања на Ксбок Оне конзолу. .

Микрофон изазива ехо на Ксбок-у
Популар Постс