Аеро не ради на Виндовс-у? Обришите и поново омогућите Аеро кеш!

Aero Not Working WindowsАеро не ради на Виндовс-у? Обришите и поново омогућите Аеро кеш! Ако имате проблема са Аеро интерфејсом у оперативном систему Виндовс, једно потенцијално решење је да обришете и поново омогућите Аеро кеш меморију. Овај процес је релативно једноставан и може се завршити у само неколико корака. Прво отворите уређивач регистра тако што ћете притиснути тастере Виндовс + Р, откуцати 'регедит' у дијалог Покрени и притиснути Ентер. Затим идите на следећи тастер: ХКЕИ_ЦУРРЕНТ_УСЕРСофтвареМицрософтВиндовсДВМ Када сте у кључу ДВМ, потражите вредности АццентЦолор и АццентЦолорИнацтиве. Ове вредности треба да буду подешене на 0. Ако нису, двапут кликните на сваку редом и унесите 0 у поље података о вредности, а затим кликните на ОК. Са вредностима АццентЦолор постављеним на 0, затворите уређивач регистра и поново покрените рачунар. Када се рачунар поново покрене, поново отворите уређивач регистра и вратите се на ДВМ кључ. Овог пута потражите вредности ЕнаблеАероПеек и ЕнаблеАероГласс. Ако је вредност ЕнаблеАероПеек подешена на 0, двапут кликните на њу и промените податке о вредности на 1, а затим кликните на ОК. Урадите исто за вредност ЕнаблеАероГласс. Затворите уређивач регистра када извршите ове промене и поново покрените рачунар. Након што следите ове кораке, Аеро интерфејс би требало да ради исправно. Ако и даље имате проблема, можда постоји озбиљнији проблем са вашим системом који ће захтевати даље решавање проблема.Виндовс 7 сам по себи не подржава ефекат Аеро Гласс. Такође, морате да проверите да ли ваша верзија Виндовс 7 подржава Аеро Феатуре или не. Ако установите да ваша функција Аеро није омогућена или не ради у оперативном систему Виндовс 10/8/7, испробајте следеће кораке за решавање проблема.

Аеро не ради на Виндовс-у

1] Уверите се да ваша верзија Виндовс 10/8/7 подржава Аеро. Аеро подржанУлтимате, Хоме Премиум, Бусинессиздања.

2] Уверите се да ваша графичка картица подржава ВДДМ (Виндовс Дисплаи Дривер Модел).3] Десним тастером миша кликните на радну површину и изаберите Персонализуј. Кликните на Теме и изаберите подразумеване Виндовс теме. Затим у Виндовс Цолор & Аппеаранце проверите Омогући транспарентност проверено.

Омогући транспарентност

4] Отворите прозор Рун, откуцајте Сервицес.мсц и притисните Ентер да отворите Сервицес Манагер. Уверите се да је услуга „Десктоп Виндовс Манагер“ подешена на „Аутоматиц“.5] Упркос свему овоме, и даље ћете открити да Аеро не ради или је ваш Аеро престао да ради, само копирајте и налепите следећу команду у ЦМД прозор и притисните Ентер.

|_+_|

То ће бити поново омогућите Аеро тако што ћете га испрати .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Чак и ако откријете да је ваш Флид3Д неисправан или онемогућен, можете испробати ове кораке.

Погледајте и ове постове на Промена времена прегледа Виндовс Аеро Пеек радне површине и Аеро тема не ради на Виндовс-у .

Популар Постс