Није вам потребан сервисни пакет 1 да бисте инсталирали Интернет Екплорер 9 на Виндовс 7.

You Don T Need Service Pack 1 Install Internet Explorer 9 Windows 7



Ако користите Виндовс 7, није вам потребан инсталиран сервисни пакет 1 да бисте инсталирали Интернет Екплорер 9. Међутим, ако користите старију верзију Виндовс-а, мораћете да инсталирате СП1 пре него што наставите. Инсталирање Интернет Екплорер-а 9 је прилично једноставан процес. Прво се уверите да имате инсталирана најновија ажурирања за Виндовс 7. То можете учинити тако што ћете отворити контролну таблу и кликнути на икону „Виндовс Упдате“. Када добијете сва најновија ажурирања, преузмите инсталатер за ИЕ 9 са Мицрософт-ове веб локације. Покрените инсталатер и пратите упутства. ИЕ 9 ће аутоматски заменити вашу постојећу верзију ИЕ (под претпоставком да користите ИЕ 8 или старију). Када се инсталација заврши, моћи ћете да покренете ИЕ 9 и почнете да га користите као и сваки други претраживач. Имајте на уму да је ИЕ 9 у току, тако да можете наићи на неке грешке ту и тамо. Али све у свему, то је прилично солидан претраживач и вреди проверити ако га већ не користите.



Видео сам много веб локација и блогова који говоре да вам је потребан СП1 да бисте инсталирали Интернет Екплорер 9 бета на Виндовс 7. Поента је да не морате да инсталирате СП1 на Виндовс 7 да бисте могли да инсталирате Интернет Екплорер 9!





Виндовс 10 ресетовање мреже

Интернет Екплорер 9 има минималне захтеве за следеће оперативне системе:





  • Виндовс Виста (к86 и к64) СП 2 или новији
  • Виндовс 7 (к86 и к64) или новији
  • Виндовс Сервер 2008 (к86 и к64) СП 2 или новији
  • Виндовс Сервер 2008 Р2 к64 или новији

Ако користите Виндовс Виста или Виндовс Сервер 2008 испод сервисног пакета 2, инсталирајте најновији сервисни пакет.



Немам инсталиран СП1 на својим Виндовс 7 и Интернет Екплорер 9 бета верзијама и ради одлично овде!

Можда би објашњење било прикладно.

КБ2409089 – Како да решите проблеме са инсталирањем Интернет Екплорер-а 9, наведени су системски захтеви:



Интернет Екплорер 9 има минималне захтеве за следеће оперативне системе:
Виндовс Виста (к86 и к64) СП 2 или новији
Виндовс 7 (к86 и к64) или новији
Виндовс Сервер 2008 (к86 и к64) СП 2 или новији
Виндовс Сервер 2008 Р2 к64 или новији

Међутим, знам и следеће:

Често постављана питања о Интернет Екплорер-у 9 Бета за ИТ професионалце

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Када Мицрософт објави Интернет Екплорер 9, да ли ће му бити потребан Виндовс 7 СП1?
Да. Интернет Екплорер 9 ће захтевати Виндовс 7 сервисни пакет 1 (СП1). Према томе, организације треба да планирају, пилотирају и примене Интернет Екплорер 9 као део или након примене Виндовс 7 СП1.

Колико сам схватио, ИЕ9 бета захтева инсталирање 4 закрпе пре него што се може инсталирати. Међутим, његов инсталатер их тренутно преузима и затим инсталира ИЕ9 Бета. Чак и након деинсталирања ИЕ9 бета, ове исправке ће остати на вашем систему. Или можда то може да уради и коначни ИЕ9 ​​инсталатер, у ком случају СП1 можда неће бити потребан, или можда није, у ком случају СП1 може бити потребан.

удаљена радна површина не може да пронађе рачунар

АЖУРИРАЊЕ: МИЦРОСОФТ ПОТВРЂЕНО ШТО СМО ГОРЕ РЕКЛИ.

Када Мицрософт објави Интернет Екплорер 9, да ли ће му бити потребан Виндовс 7 СП1?

Не. Интернет Екплорер 9 ће бити инсталиран на системима који имају инсталиран Виндовс 7 РТМ или Виндовс 7 СП1. Када инсталирате Интернет Екплорер 9 на систем са инсталираним Виндовс 7 РТМ, додатне компоненте оперативног система су укључене као део инсталације Интернет Екплорер 9. Када инсталирате Интернет Екплорер 9 на систем који има инсталиран Виндовс 7 СП1, ове додатне компоненте су већ присутне у Виндовс 7 СП1 и не треба их поново инсталирати када инсталирате Интернет Екплорер 9. Из тог разлога, поновно покретање система није потребно када се Интернет Екплорер 9 инсталира на систем са инсталираним Виндовс 7 СП1.

Популар Постс