Поправљање ручне кочнице која не ради или се отвара на Виндовс 11/10

Ispravlenie Togo Cto Handbrake Ne Rabotaet Ili Ne Otkryvaetsa V Windows 11/10Као ИТ стручњак, поделићу са вама неколико савета о томе како да поправите да ХандБраке не ради или се отвара на Виндовс 11/10. Пре свега, уверите се да имате инсталирану најновију верзију ХандБраке-а. Ако не, можете га преузети са званичне веб странице. Када инсталирате најновију верзију, покушајте да поново покренете рачунар. Ово ће помоћи да се систем освежи и може да реши проблем. Ако поновно покретање не помогне, следећа ствар коју можете покушати је да поново инсталирате ХандБраке. Ово ће помоћи да се софтвер ресетује и може да поправи све оштећене датотеке које могу да изазову проблем. Ако и даље имате проблема, следећа ствар коју треба да покушате је да избришете датотеку са подешавањима ХандБраке. Ова датотека се налази у следећем директоријуму: Ц:Усерс[ваше корисничко име]АппДатаРоамингХандБраке Када избришете датотеку са подешавањима, покушајте поново да отворите ХандБраке. Ово ће ресетовати софтвер на подразумеване поставке и можда решити проблем. Ако и даље имате проблема, следећа ствар коју треба да покушате је да онемогућите антивирусни софтвер. Ово понекад може ометати ручну кочницу и узроковати да она не ради исправно. Ако и даље имате проблема, следећа ствар коју треба да покушате је да избришете кључ регистратора ХандБраке. Ово се налази у следећем директоријуму: ХКЕИ_ЦУРРЕНТ_УСЕРСофтверХанд Браке Када избришете кључ регистратора, покушајте поново да отворите ХандБраке. Ово ће ресетовати софтвер на подразумеване поставке и можда решити проблем. Ако и даље имате проблема, следећа ствар коју треба да покушате је да контактирате ХандБраке тим и затражите помоћ. Они би могли да вам помогну да решите проблем.ручна кочница је бесплатан видео конвертер отвореног кода који можете да користите на Виндовс и Мац рачунарима. Користе га милиони корисника широм света због моћних могућности видео конверзије, бољих од многих плаћених видео претварача. Једном када научите да га користите, нема повратка. То је моћан и вишенаменски алат за компримовање, исецање и конвертовање видео записа. Пошто су га развили волонтери широм света, његов код је јавно доступан за преглед. Неки корисници ХандБраке-а суочавају се са проблемима на свом рачунару. У овом водичу ћемо вам показати како поправите да ручна кочница не ради или се отвара у оперативном систему Виндовс 11/10 .

Поправљање ручне кочнице која не ради или се отвара на Виндовс 11/10

Поправите да ручна кочница не ради или се отвара на Виндовс-у

Ако ХандБраке не ради или се не отвара на вашем рачунару са оперативним системом Виндовс 11/10, можете да пратите исправке у наставку да бисте решили проблем. 1. Уверите се да ваш рачунар испуњава минималне системске захтеве
 2. Покрените ХандБраке као администратор
 3. Надоградите ручну кочницу
 4. Инсталирајте најновији Мицрософт .НЕТ Фрамеворк.
 5. Избришите конфигурационе податке и унапред подешене поставке ХандБраке

Хајде да уронимо у детаље сваке методе и решимо проблем.

1] Уверите се да ваш рачунар испуњава минималне системске захтеве.

За сваки програм који користимо на нашем рачунару, постоје минимални системски захтеви које постављају програмери да би радио без проблема. Уверите се да ваш рачунар испуњава минималне захтеве система за ручну кочницу.

Минимални системски захтеви за ручну кочницу:екцел нема довољно системских ресурса за потпуно приказивање
 • процесор:
  • Интел Цоре и3 или бољи
  • АМД ФКС / 2014+ АПУ или бољи
 • Слободна меморија:
  • 512 МБ за СД видео транскодирање (480п/576п)
  • 1,5 ГБ за ХД видео транскодирање (720п/1080п)
  • 4 ГБ или више за транскодирање видео записа ултра високе дефиниције (2160п 4К).
 • Системско складиште:
  • 100 МБ за апликацију ХандБраке
  • 2 ГБ или више се препоручује за обраду и складиштење ваших нових видео записа.
 • Резолуција екрана:
  • Минимално 1024×768, пропорционално више када је екран скалиран

Ако користите Виндовс 11, ваш рачунар ће вероватно премашити минималне системске захтеве за ХандБраке. Уверите се да имате довољно слободне меморије за покретање програма, чишћење привремених датотека и смећа на рачунару.

2] Покрените ХандБраке као администратор

Други начин да покренете ХандБраке на Виндовс рачунару је да га покренете као администратор. Кликните десним тастером миша на пречицу на радној површини ХандБраке или на програм ХандБраке у менију Старт и изаберите Покрени као администратор. Ако ради добро, конфигуришите га тако да увек ради као администратор.

3] Надоградите ручну кочницу

Важне датотеке потребне за покретање ХандБраке-а могу бити оштећене или недостају. Такође могу постојати грешке из претходног ажурирања које узрокују да ручна кочница не ради на вашем рачунару.

Преузмите најновију верзију ХандБраке-а са званичне веб странице и инсталирајте је на свој рачунар. Пошто је то софтвер отвореног кода, неки лажни ХандБраке програми су доступни на Интернету. Чувајте се таквих програма и преузимајте их само из поузданих извора и инсталирајте их на свој рачунар.

Читати: Најбољи бесплатни софтвер за видео конвертер отвореног кода за Виндовс рачунар

4] Инсталирајте најновији Мицрософт .НЕТ Фрамеворк.

За рад ручне кочнице је потребан Мицрософт .НЕТ Фрамеворк 4.8 или новији. .НЕТ платформа инсталирана на вашем рачунару је можда оштећена. Морате да инсталирате најновију верзију да бисте решили проблем са ХандБраке-ом. Или можете да вратите постојећу верзију користећи алатку за враћање .Нет Фрамеворк-а. Ако алатка за поправку то не поправи, преузмите .НЕТ Фрамеворк од Мицрософта и инсталирајте га на рачунар.

5] Избришите конфигурационе податке и унапред подешене поставке ручне кочнице.

Неке датотеке са подацима о конфигурацији ручне кочнице и унапред подешене датотеке се аутоматски чувају када се користи програм. Могу бити оштећени или сломљени, спречавајући рад ручне кочнице. Морате да их уклоните да бисте решили проблем и почели да користите ХандБраке од нуле. Изгубићете унапред подешене поставке које сте раније сачували овом методом. Идите на следеће путање на рачунару и избришите садржај фасцикли. Замените своје корисничко име својим корисничким именом на рачунару.

 • Ц:УсерсусернамеАппДатаРоамингХандБраке
 • Ц:УсерсусернамеАппДатаЛоцалХандБраке

Ово су различити начини на које можете да решите проблеме када ХандБраке не ради или се не отвара на вашем рачунару са оперативним системом Виндовс 11/10.

Да ли ХандБраке ради са Виндовс 11?

Да, ХандБраке одлично ради са Виндовс 11. Можете користити неке од његових функција без икаквих проблема. Преузмите најновију верзију ручна кочница са званичне веб странице и инсталирајте га на свој Виндовс 11 рачунар. Радиће као и сваки други софтвер који сте инсталирали.

Како поправити софтвер ХандБраке?

Ако наиђете на било какве проблеме са софтвером ХандБраке на рачунару, уверите се да је оригинална и најновија верзија софтвера. Преузмите га само из званичног и поузданог извора. Уверите се да имате инсталиран .НЕТ Фрамеворк 4.8 или новији да бисте покренули ХандБраке. Такође обришите конфигурационе податке и унапред подешене поставке ручне кочнице у локалним фасциклама.

Читати: Алтернативни софтвер ХандБраке за копирање ДВД-ова на Виндовс-у.

Поправите да ручна кочница не ради или се отвара на Виндовс-у
Популар Постс