Исправите грешку 0к80070661 Виндовс Упдате

Ispravite Gresku 0k80070661 Vindovs UpdateУ овом чланку ћемо видети како да поправимо Грешка Виндовс Упдате 0к80070661 . Када је доступно ажурирање за Виндовс подсистем за Линук, корисници га могу инсталирати преко Виндовс Упдате-а. Приликом инсталирања доступне исправке за Виндовс подсистем за Линук, корисници су примили ову грешку. Покушали су поново, али Виндовс је приказао исту поруку о грешци. Ако сте у таквој ситуацији, користите решења наведена у овом чланку. Исправите грешку 0к80070661 Виндовс Упдате

Ова грешка се може јавити и на Виндовс 11 и на Виндовс 10 оперативним системима. Страница Виндовс Упдате приказује следећу поруку о грешци:

Ажурирање Виндовс подсистема за Линук – <број верзије>
Грешка при инсталацији – 0к80070661С друге стране, инсталирање ВСЛ ажурирања преко командне линије приказује следећу поруку о грешци:

Овај процесор не подржава инсталациони пакет. Контактирајте свог продавца производа.

софтвер за прављење резервних копија е-поште

Исправите грешку Виндовс Упдате 0к80070661

Прве четири цифре грешке, 0к8007, значе да је грешка Вин32, а последње четири, 0к0661 хек = 1633 Дец декодирају као „ Овај инсталациони пакет не подржава овај тип процесора. ” Чини се да постоји грешка у ажурирању ВСЛ-а због које се АРМ 64 пакет ажурирања за ВСЛ гура на к64 системе. Стога, због разлике у архитектури, Виндовс приказује ову поруку о грешци. Међутим, могу постојати и други узроци ове грешке.Следећа решења ће вам помоћи поправите грешку 0к80070661 Виндовс Упдате .

 1. Покрените алатку за решавање проблема Виндовс Упдате
 2. Ресетујте компоненте Виндовс Упдате
 3. Покушајте поново након неколико дана
 4. Ручно преузмите пакет за ажурирање ВСЛ-а

У наставку смо детаљно објаснили све ове поправке.

1] Покрените алатку за решавање проблема Виндовс Упдате

Алати за решавање проблема су аутоматизоване алатке које су унапред инсталиране на Виндовс рачунарима. Када наиђете на проблем, можете покренути одговарајућу алатку за решавање проблема да бисте решили проблем. Ови алати су корисни у решавању неких уобичајених проблема на Виндовс рачунарима.

 Покрените алатку за решавање проблема Виндовс Упдате

Отворите подешавања оперативног система Виндовс 11/10 и идите на Додатни алати за решавање проблема страна. Сада, покрените алатку за решавање проблема Виндовс Упдате да бисте решили проблеме са ажурирањем Виндовс-а. Види да ли помаже.

2] Ресетујте компоненте Виндовс Упдате

Ресетовање компоненти Виндовс Упдате на подразумеване вредности помаже у решавању проблема са ажурирањем Виндовс-а. Можете испробати овај метод и видети да ли помаже.

3] Покушајте поново након неколико дана

Ако сте испробали горња два поправка, али грешка се и даље јавља, постоји могућност да се проблем јавља због грешке у ажурирању ВСЛ-а. У овом случају, можете сачекати неколико дана и пустити Мицрософт да сам реши проблем. У супротном, можете ручно да инсталирате ажурирање за ВСЛ. Ово смо објаснили у следећем решењу.

4] Ручно преузмите пакет ажурирања за ВСЛ

Можете ручно да инсталирате пакет за ажурирање ВСЛ-а на свој систем. Ручна инсталација Виндовс ажурирања преко Мицрософт Упдате каталога обично функционише. Стога би ручно инсталирање ажурирања за ВСЛ преко Мицрософт Упдате Цаталога такође требало да функционише.

Прођите кроз следећа упутства:

 1. Отворите свој веб претраживач и идите на веб локацију Мицрософт Упдате Цаталог .
 2. Преузмите најновију верзију ВСЛ ажурирања која је доступна тамо. Или преузмите верзију ажурирања ВСЛ-а приказану у поруци о грешци.
 3. Од вас ће бити затражено да преузмете АРМ 64 или к64 верзију ВСЛ пакета ажурирања. Изаберите верзију у складу са архитектуром вашег система.
 4. Датотека за ажурирање је датотека Цабинет са екстензијом .цаб. Извуците датотеку кабинета и покрените инсталациони фајл. Алтернативно, можете користити Софтвер за извлачење датотека из кабине .

Можете пробати и ово. Двапут кликните на датотеку Цабинет. Када се датотека Цабинет отвори, видећете датотеку за инсталацију тамо. Кликните десним тастером миша на инсталациони фајл и изаберите Екстракт . Сада изаберите локацију за распакивање инсталационе датотеке. Након што то урадите, идите на локацију на којој сте распаковали инсталациону датотеку и покрените датотеку за инсталацију.

Ово би требало да реши проблем.

Како да поправим грешку Виндовс Упдате 0к80073701?

Тхе Грешка Виндовс Упдате 0к80073701 спречава Виндовс да инсталира исправке на ваш систем. Када наиђете на овај код грешке током инсталирања Виндовс ажурирања, можете покушати неке ствари као што су поправка системских датотека, покретање алатке за решавање проблема Виндовс Упдате итд. Такође, проверите да ли Виндовс Упдате успешно ради у стању чистог покретања или не.

уклоните онедриве из брзог приступа

Како да поправим грешку 0к800701б1 на Виндовс-у?

„ Грешка 0к800701б1, Наведен је уређај који не постоји ” се обично јавља током преноса датотека између УСБ уређаја за складиштење и рачунара. Неки уобичајени узроци ове грешке укључују оштећене управљачке програме и проблеме са дозволама. Такође можете покушати поново да скенирате своје дискове преко управљања дисковима и видите да ли ради.

Прочитајте следеће : Исправите грешку 0к80070643 Виндовс Упдате .

 Исправите грешку 0к80070661 Виндовс Упдате
Популар Постс