Како повезати лиценцу за Виндовс 10 са Мицрософт налогом

How Link Windows 10 License Microsoft AccountКао ИТ стручњак, често ме питају како да повежем лиценцу за Виндовс 10 са Мицрософт налогом. Ево кратког прегледа како то учинити. Прво, мораћете да креирате Мицрософт налог ако га већ немате. То можете да урадите тако што ћете отићи на хттпс://аццоунт.мицрософт.цом/ и пратити упутства. Када имате Мицрософт налог, можете га повезати са својом лиценцом за Виндовс 10 тако што ћете отићи на Подешавања -> Ажурирање и безбедност -> Активација и изабрати „Додај Мицрософт налог“. Унесите адресу е-поште повезану са вашим Мицрософт налогом и пратите упутства. Када се ваш налог повеже, моћи ћете да активирате Виндовс 10 на било ком уређају који користи тај налог. То је све! Повезивање ваше лиценце за Виндовс 10 са Мицрософт налогом је брз и лак начин да пратите статус активације и да увек можете да активирате своју копију оперативног система Виндовс 10.Захваљујући дигитално право Мицрософт вам сада даје дигиталну лиценцу за ваш Виндовс 10 као и други Мицрософт софтвер који можете да ускладиштите у облаку тако што ћете га повезати са својим Мицрософт налогом тако да се ОС аутоматски активира са сваком новом инсталацијом Виндовс-а.

Ако користите локални налог за пријављивање, ваша лиценца можда неће бити сачувана на мрежи. Да бисте то урадили, мораћете да предузмете посебне кораке Повежите лиценцу за Виндовс 10 производ са својим Мицрософт налогом . Хајде да видимо како то можете да урадите у оперативном систему Виндовс 10.

Повежите своју лиценцу за Виндовс 10 са својим Мицрософт налогом

повежите лиценцу за Виндовс 10 са Мицрософт налогомУ менију Старт отворите Подешавања > Ажурирање и безбедност > Активација.

Док сте овде, кликните на Додајте Мицрософт налог . Отвориће се следећи прозор.

мс ацнтОвде ћете морати да се пријавите помоћу Мицрософт налога са којим желите да повежете лиценцу. Ако га немате, можете Креирај .

Једном када их повежете, увек ћете видети поруку: Виндовс се активира дигиталном лиценцом повезаном са вашим Мицрософт налогом. .

Било би лепо да их повежете заједно ако већ нисте.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

читати : Како се статус лиценцирања за Виндовс 10 мења када се промени конфигурација хардвера .

Популар Постс