Поправите грешку за чување на земаљској грани

Ispravit Osibku Sohranenia Na Nazemnoj Vetkeнедефинисан

Као ИТ стручњак, од мене се често тражи да исправим грешке у чувању на земаљској грани. Ово је релативно чест проблем који може бити узрокован низом ствари. У овом чланку ћу прећи на неке од најчешћих узрока овог проблема и како да их решим.Један од најчешћих узрока овог проблема су грешке у дозволама. Ако налог на који сте пријављени нема дозволу за писање у датотеку за чување, видећете ову грешку. Решење за ово је да доделите одговарајуће дозволе налогу који користите.Још један уобичајени узрок овог проблема је оштећење датотеке за чување. Ово се може догодити из више разлога, али најчешћи узрок је неправилно гашење игре. Када се то догоди, датотека за чување може постати оштећена и видећете ову грешку. Решење за ово је да избришете датотеку за чување и покренете игру испочетка.

Коначно, овај проблем може бити узрокован и бројним другим факторима, као што су проблем са кодом игре, проблем са хардвером или чак проблем са оперативним системом. Ако видите ову грешку и не можете да откријете узрок, можда ћете морати да контактирате програмера игре или тим за подршку за помоћ.У закључку, грешка за чување на земаљској грани је релативно чест проблем који може бити узрокован низом ствари. У већини случајева, то се може поправити давањем одговарајућих дозвола налогу који користите, брисањем датотеке за чување или контактирањем програмера игре или тима за подршку за помоћ. Хвала за читање!

како поново поделити хард диск

Многи корисници пријављују да виде Чување није успело на Приземна грана током игре. Проблем значи да игра не може да сачува ваш напредак. У овом посту ћемо видети како можете да решите ову поруку о грешци Гроунд Бранцх. Испод је тачна порука о грешци.Уверите се да имате приступ за писање
Е:/Програмске датотеке/ГроундБранцх
Можда ћете морати да додате бинарне датотеке Гроунд Бранцх на листу искључења било ког антивирусног или антивирусног софтвера који користите.

нвидиа драјвер руши Виндовс 10 2018

Поправите грешку за чување на земаљској грани

Порука о грешци не указује јасно на узрок овог проблема, али прочитајте детаљно објашњење у наставку, а затим пређите на водич за решавање проблема.

Зашто видим грешку при чувању када играм Гроунд Бранцх?

Код грешке Саве Фаилед на Гроунд Бранцх значи да се ваш напредак не чува. Ово се може десити из различитих разлога. Неке од њих смо споменули у наставку.

 • Ваш антивирус или заштитни зид блокира датотеке игара. Ово је веома чест проблем са којим се суочавају многи корисници. Пошто Гроунд Бранцх уписује податке у фасциклу, безбедносне апликације грешком сматрају вирусом и блокирају приступ.
 • Игра нема потребне дозволе. Међутим, ова дозвола се може добити покретањем игре као администратор. Ако постоји одређена фасцикла у коју се може писати (као што је наведено у поруци о грешци), можда ћете морати да промените њена својства.
 • Напредак можда неће бити сачуван ако постоје оштећене датотеке игре. Ова штета се може поправити помоћу самог покретача.

Ако желите да решите проблем, идите на водич за решавање проблема.

Како да поправите грешку при чувању у земаљској грани

Ако видите поруку „Сачување у земаљску грану није успело“ у оперативном систему Виндовс 11/10, испробајте следеће кораке.

 1. Дозволите игру кроз заштитни зид
 2. Отворите Гроунд Бранцх са администраторским правима
 3. Уверите се да ГроундБранцх има пун приступ
 4. Провера интегритета датотека игре

Хајде да причамо о њима детаљно.

1] Дозволите игру кроз заштитни зид

Браве Веб Бровсер Фиревалл

Почнимо тако што ћемо дозволити игру кроз Виндовс заштитни зид. Ово се помиње у поруци о грешци, а ако је проблем зато што ваш антивирус мисли да је Гроунд Бранцх вирус, ово ће обавити посао за вас.

еасиус тодо бацкуп бацкуп 10

Да бисте дозволили Гроунд Бранцх преко Виндовс заштитног зида, покушајте следеће кораке.

 1. отворен Виндовс безбедност апликацију тако што ћете претражити старт мени.
 2. Иди на Заштита заштитног зида и мреже.
 3. Притисните Дозволите апликацију кроз заштитни зид.
 4. Кликните на дугме Промени подешавања.
 5. Дозволите Гроунд Бранцх преко приватних и јавних мрежа.
 6. Ако не можете да пронађете апликацију, кликните Дозволи другу апликацију > Преглед > идите до локације извршног фајла Гроунд Бранцх, требало би да буде нешто попут стеамаппсцоммонГроунд БранцхГроундБранцхБинариесВин64ГроундБранцх-Вин64-Схиппинг.еке и додајте га.

Сада покушајте да играте игру. Ако користите антивирус треће стране, покушајте да ставите апликацију на белу листу. Надам се да је проблем решен

2] Отворена грана са администраторским правима

Затим покушајте да отворите Гроунд Бранцх као администратор и уверите се да игра има администраторска права. Можете да кликнете десним тастером миша на игру или Стеам покретач и изаберете „Покрени као администратор“. Ако желите да подесите апликацију тако да се увек отвара са потребном дозволом, испробајте следеће кораке.

 1. Десни клик Гроунд грана или Стеам.
 2. Изаберите Својства.
 3. Идите на картицу Компатибилност, означите поље Покрените овај програм као администратор.
 4. Притисните Примени > Ок.

Надам се да вам ово помаже.

3] Уверите се да ГроундБранцх има пун приступ

Као што можете видети у поруци о грешци, приступ писању у фасциклу ГроундБранцх треба пажљиво проверити. Дакле, морате да одете на локацију поменуту у поруци о грешци и уверите се да имате пун приступ. Ако немате никакве дозволе, покушајте да му дате потребне дозволе.

4] Проверите интегритет датотека игре.

Оштећене системске датотеке су још један фактор који може спречити вашу игру да сачува своје датотеке. Обично, када су читаве датотеке игре оштећене, игра неће ни да почне. Међутим, у овом случају, одређена датотека мора да недостаје или да је оштећена. Проверићемо интегритет датотека игре и видети да ли ће то помоћи. Пратите прописане кораке да урадите исто.

 1. отворен Припремите се за пар.
 2. Иди на Библиотека.
 3. Кликните десним тастером миша на игру и изаберите Својства.
 4. Идите на картицу „Локалне датотеке“ и изаберите Проверите интегритет датотека игре.

Може потрајати, али након што га проверите и поправите, ваша игра би требало да ради добро.

пријавите се локалним налогом уместо да недостаје

Надам се да можете да решите проблем.

Читати: Гроунд Бранцх се неће покренути или покренути на рачунару

Како да решим проблеме са перформансама са земаљском граном?

Проблеми са перформансама Гроунд Бранцх-а као што су рушења, замрзавање, низак ФПС итд. могу се појавити ако ваш рачунар једва испуњава системске захтеве. Међутим, многи корисници моћних рачунара жале се на ове проблеме. Зато смо направили водич који ће вам помоћи у проблемима са перформансама Гроунд филијале.

Прочитајте такође: Микрофон Гроунд Бранцх не ради.

Поправите грешку за чување на земаљској грани
Популар Постс