Пријавите се помоћу локалног налога, а не Виндовс 10.

Sign With Local Account Instead Option Missing Windows 10Ако опција „Пријави се помоћу локалног налога“ недостаје током подешавања Виндовс 10, креирате локални налог пратећи овај водич.

Ако сте ИТ стручњак, знате да је коришћење локалног налога увек боље од пријављивања са Виндовс 10. Постоји неколико разлога за ово: 1. То је сигурније. Када користите локални налог, ваши подаци за пријаву се чувају локално на вашем рачунару. То значи да ако би неко хаковао ваш рачунар, не би могао да приступи вашем налогу. 2. Брже је. Када користите локални налог, не морате да чекате да се Виндовс 10 повеже са сервером и потврди аутентичност ваше пријаве. Ово вам може уштедети много времена, посебно ако користите спору интернет везу. 3. Поузданије је. Ако радите ван мреже или ако је ваша интернет веза нестабилна, и даље можете да се пријавите на рачунар помоћу локалног налога. Ово може бити спас ако треба хитно да приступите рачунару. Дакле, ако сте ИТ стручњак, обавезно користите локални налог уместо Виндовс 10. Безбеднији је, бржи и поузданији.За најбоље искуство у оперативном систему Виндовс 10, препоручујемо да се пријавите на рачунар. са Мицрософт налогом . Иако понекад, из овог или оног разлога, можда ћете желети да се пријавите на рачунар користећи Локални кориснички налог - ако желите, можете приметити Уместо тога, пријавите се помоћу локалног налога опција недостаје. Дакле, у данашњем посту ћемо вам рећи како да вратите ову функцију. Овај пост вам такође може помоћи ако видите Уместо тога, подесите локални налог или Уместо тога, пријавите се са својим Мицрософт налогом поруку или ако Пријавите се без Мицрософт налога опција недостаје.Пријавите се помоћу локалног налога, уместо тога недостаје опција

Пријавите се помоћу локалног налога, уместо тога недостаје опција

Како ефикасно решити овај проблем зависи од два сценарија.оненоте искључити проверу правописа

Прво, требаће вам то отворен Контролна табла напредних корисничких налога да проверите да ли постоји локални кориснички налог.Ево како:

  1. Притисните тастер Виндовс + Р.
  2. У дијалогу Покрени откуцајте нетплвиз и притисните тастер Ентер.
  3. Добићете резултат као што је приказано у наставку.

Пријавите се помоћу локалног налога, уместо тога недостаје опција

Као што видите горе, имам три наведена налога; први је уграђени администраторски налог, други је Мицрософт налог, а трећи је локални налог.Сценарио 1

Дакле, што се проблема тиче, имамо при руци да ли је локални кориснички налог на листи, али ' Уместо тога, пријавите се помоћу локалног налога “, онда је ово вероватно случај оштећених Виндовс системских датотека – у том случају ћете морати да покушате да извршите СФЦ / ДИСМ скенирање. Урадите следеће:

Копирајте и налепите наредбу испод у Нотепад.

|_+_|

Сачувајте датотеку са именом и додајте .један екстензија датотеке - на пример; СФЦ_ДИСМ_сцан.бат

Покрените батцх датотеку као администратор неколико пута (кликните десним тастером миша на сачувану датотеку и изаберите Покрени као администратор из контекстног менија) све док не пријави грешке - након тога можете поново покренути рачунар и видети да ли је опција враћена.

Ако опција „Пријави се помоћу локалног налога“ још увек није доступна, можете да покренете Виндовс 10 ажурирање са враћањем на место . Ова процедура ће задржати све ваше инсталиране апликације, личне поставке и личне датотеке/документе, али ће све оштећене или оштећене системске датотеке заменити новим копијама.

Сценарио 2

Ако у аплету Кориснички налози не постоји локални кориснички налог, то значи да налог није креиран. па ти треба креирајте локални кориснички налог . Алтернативно, можете да креирате нови локални кориснички налог у оперативном систему Виндовс 10 преко конзоле за додавање рачунара за управљање рачунаром.

Ево како:

  • Десни клик Почетак и изаберите Управљање рачунаром .
  • У прозору кликните на шеврон укључен Локални корисници и групе да се сруши део. Кликните Корисници .
  • Сада кликните десним тастером миша на средњу колону и изаберите Нови корисник .

  • Пратите упутства на екрану да бисте унели детаље о новом кориснику.
  • Када завршите, поново покрените рачунар.

Опција „Пријави се са локалним налогом“ би сада требало да буде доступна и требало би да будете у могућности да се пријавите користећи локални кориснички налог који сте управо креирали.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

То је то момци. Надам се да ово помаже!

Популар Постс