Како искључити картицу у Мицрософт Едге-у у оперативном систему Виндовс 10

How Mute Tab Microsoft Edge Windows 10Под претпоставком да желите да ИТ стручњак представи функцију искључивања звука картице Мицрософт Едге: Ако сте као већина људи, вероватно имате много отворених картица у вашем претраживачу у било ком тренутку. А ако сте као већина људи, вероватно ћете открити да су неке од тих картица досадније од других. Можда неко пушта видео, или можда има оглас који се аутоматски репродукује. Шта год да је случај, сада можете да искључите те картице у Мицрософт Едге-у. Ево како: 1. Отворите Мицрософт Едге и пронађите картицу коју желите да искључите. 2. Кликните десним тастером миша на картицу и изаберите „Игнориши картицу“. 3. Картица ће сада бити искључена. Да бисте га укључили, једноставно кликните десним тастером миша на картицу и изаберите „Укључи звук картице“. То је све! Сада можете уживати у искуству прегледавања без потребе да слушате те досадне картице.Са Виндовс 10, Мицрософт је направио многа побољшања свог главног претраживача - Мицрософт ивица . На пример, прегледач има нове алатке које вам омогућавају да прегледате и одложите картице. Међутим, велики проблем са наследником Интернет Екплорер-а је аутоматско пуштање видео записа који почињу да пуштају музику или дијалог ниоткуда. Ово може бити невероватно неугодно, посебно када слушате музику на рачунару док претражујете веб. Иако не постоји једноставан директан начин да се то уради, постоји радно решење за искључивање звука веб локација или картица у Мицрософт Едге-у у оперативном систему Виндовс 10.

Виндовс 10 верзија 17035 а касније нека ти онемогући картице селективно са траке картица у Мицрософт Едге-у.

Искључите звук картице у Мицрософт Едге-у у оперативном систему Виндовс 10Можете да кликнете на икону Аудио на картици, или можете да кликнете десним тастером миша на картицу и изаберете Искључи звук картице .

Али док се ова функција не уведе за све, Виндовс 10 в1709 корисници могу да прате ову процедуру.

Искључите звук картице у Едге претраживачу

Мицрософт је обезбедио Едге в миксер запремине . Дакле, све картице отворене у претраживачу ће бити приказане испод њега. Овде можете подесити нивое јачине звука за појединачне веб локације или апликације. Набројаће све картице са њиховим именима које имају аудио репродукцију.Отворите миксер за јачину звука. Да бисте то урадили, кликните десним тастером миша на икону јачине звука која је видљива у области траке задатака и изаберите опцију Опен Волуме Микер. Алтернативно, можете их отворити користећи опцију претраживања на траци задатака.

Дијалог који се отвори ће приказати све отворене картице. За лакшу идентификацију, миксер ће приказати назив картице на којој се покреће видео/аудио.

Искључите звук картице у Едге претраживачу

која је разлика између модема и рутера

Кликните на икону јачине звука/звучника одмах испод картице да бисте је искључили. Видећете да картице Едге које репродукују аудио или видео постају нечујне.

Укратко, само кликните на икону јачине звука на картици да бисте искључили звук једног или свих.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Овде је важно напоменути да је ова функција доступна само за Едге претраживач који ради на Виндовс рачунару. Не можете га пронаћи за иОС, Андроид или верзију паметног телефона.

Популар Постс