Како ручно покренути Виндовс 10 алатку за процену компатибилности

How Manually Run Windows 10 Compatibility AppraiserАко сте извршили измене на рачунару и желите да Виндовс 10 Евалуатор компатибилности одмах поново провери ваш систем, покрените ову команду.

Алатка за процену компатибилности са Виндовс 10 је одличан начин да проверите да ли је ваш систем компатибилан са Виндовс 10. Ево како да га покренете ручно. 1. Отворите командну линију као администратор. 2. Унесите следећу команду и притисните Ентер: винсат формал 3. Алат ће сада почети да ради и биће потребно неко време да се заврши. 4. Када се то заврши, видећете извештај који ће вам рећи да ли је ваш систем компатибилан са Виндовс 10 или не.Пре тебе резервишите своју копију надоградње на Виндовс 10 , можда би било добро да проверите да ли рачунар има компатибилност уређаја и апликација са Виндовс 10. Ако постоји проблем са уређајем повезаним са рачунаром, то значи да ваш рачунар можда ради Виндовс 10 , али након ажурирања уређај неће радити исправно јер није у потпуности компатибилан. Ако је апликација наведена, то значи да ваш рачунар можда ради под оперативним системом Виндовс 10, али можда постоји проблем са апликацијом и мораћете да је деинсталирате касније.Ручно покрените Виндовс 10 алатку за компатибилност

рун-виндовс-10-цомпатибилити-ацраисер

читати : Виндовс 10 хардверски захтеви .Ако сте унели промене у свој систем и сада желите да приморате Алатка за компатибилност са Виндовс 10 Да бисте одмах поново проверили систем, можете да урадите следеће.

ову датотеку није могуће прегледати због грешке у програму Мицрософт Ворд Виевер

Отворите повишени прозор командне линије, откуцајте следећу команду и притисните Ентер:

уклањање кредитне картице са паипал-а
|_+_|

Када то урадите, будите стрпљиви јер може потрајати и до 15 минута да проценитељ скенира и заврши посао.Ако отворите Преузмите апликацију за Виндовс 10 сада ће се приказати нове ажуриране информације о компатибилности.

САВЕТ : Уверите се да је ваш ОЕМ рачунар заиста спреман за Виндовс 10.

Ако процењивач не покренете ручно на овај начин, он ће и даље радити самостално у задато време и ажурирати информације о компатибилности. Некима је помогло и подешавање Виндовс сата на неко време у будућности.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Погледајте овај пост ако добијете Виндовс 10 неће радити на овом рачунару порука.

Популар Постс