Како повећати иконе брзог покретања у оперативном систему Виндовс Виста

How Enlarge Quick Launch Toolbar Icons Windows VistaКао ИТ стручњак, често ме питају како да повећам иконе за брзо покретање у оперативном систему Виндовс Виста. Ево кратког водича како да то урадите.Прво отворите контролну таблу оперативног система Виндовс Виста и идите на одељак „Изглед и персонализација“. Одавде кликните на опцију „Трака задатака и мени Старт“.

Када сте у подешавањима траке задатака и менија Старт, потражите картицу „Старт мени“ при врху прозора. На картици Старт менија биће одељак под називом „Величина менија Старт“. У овом одељку можете изабрати да иконе за брзо покретање буду велике или мале.

минецрафт виндовс 10 се не преузима

Ако желите да повећате своје иконе за брзо покретање, једноставно изаберите опцију „Велике иконе“. Када то урадите, кликните на 'ОК' на дну прозора да бисте сачували промене.То је све! Повећање икона за брзо покретање у оперативном систему Виндовс Виста је брз и лак процес који свако може да уради.

вишеструки свцхост еке

Па, то је један мали и једноставан савет за који сам сигуран да сте можда пропустили. За оне од вас којима су иконе за брзо покретање премале за употребљивост, постоји једноставан начин да их повећате.Повећајте иконе за брзо покретање

Прво кликните десним тастером миша на траку задатака и откључајте је. Након што сте то урадили, померите курсор на празну област на траци за брзо покретање. Трака за брзо покретање је област између две вертикалне, готово невидљиве испрекидане линије поред дугмета за покретање у левом окну.

Кликните десним тастером миша на ову област и видећете контекстни мени. Ако не откључате траку задатака, нећете видети овај мени. Овде изаберите Виев> Велике иконе .

Трака за брзо покретање ће сада приказати велике иконе. Трака задатака ће се удвостручити и покрити стартну лопту. Међутим, дугмад картице и иконе на траци задатака ће остати исте величине.

Ако желите да додате текст овим иконама, само изаберите Прикажи текст опција такође.

Након што завршите подешавања, закључајте траку задатака.

виндовс 10 пин вс лозинка
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Говорећи о иконама на траци задатака као што су Центрирајте иконе траке задатака такође може да вас занима.

Популар Постс