Како да поправите грешку током извршавања 1004 у Мицрософт Екцел-у

How Fix Runtime Error 1004 Microsoft ExcelАко сте ИТ стручњак, знате да грешке током извршавања могу бити мукотрпне. Али не брините, ми вас покривамо. У овом чланку ћемо вам показати како да поправите грешку током извршавања 1004 у Мицрософт Екцел-у.Грешка током извршавања 1004 се јавља када макро или функција у Екцел-у не успе да се изврши правилно. Ово може бити узроковано бројним факторима, укључујући нетачну синтаксу, оштећене датотеке или некомпатибилне верзије програма Екцел.

Да бисте исправили грешку током извршавања 1004, прво проверите своју синтаксу. Уверите се да су све ваше заграде и наводници на исправним местима и да нема размака између зареза и тачке и зареза. Ако је ваша синтакса исправна, покушајте поново да покренете макро или функцију.

Ако макро или функција и даље не раде, покушајте да поправите своје Екцел датотеке. Да бисте то урадили, отворите Екцел и идите на Филе > Опен. Изаберите датотеку коју желите да поправите, а затим кликните на дугме Поправи. Екцел ће покушати да поправи датотеку и ако успе, требало би да будете у могућности да покренете свој макро или функцију без икаквих проблема.грешка у времену извођења 1004 екцел 2010

Ако Екцел не може да поправи вашу датотеку или ако и даље добијате грешку током извршавања 1004, вероватно имате некомпатибилне верзије програма Екцел инсталиране на рачунару. Да бисте ово поправили, деинсталирајте све верзије програма Екцел осим оне коју тренутно користите. Затим поново инсталирајте Екцел и покушајте поново да покренете свој макро или функцију.

Пратећи ове кораке, требало би да будете у могућности да поправите грешку током извршавања 1004 и да ваши Екцел макрои и функције поново раде исправно.

уторрент не радиМицрософт Екцел је једна од најпопуларнијих табела које се користе широм света и за личне и за пословне сврхе. То је место на једном месту за складиштење, организовање и обраду података на организован начин. МС Екцел долази углавном са две екстензије, тј. КСЛС и КСЛСКС формат. Међутим, поред њихове невероватне популарности, грешке током извршавања су уобичајена сметња за толико корисника Виндовс-а, а једна од најчешћих је грешка. Грешка у току рада 1004 .

Рунтиме Еррор 1004 у Екцел-у

У овом водичу ћемо разговарати о овој уобичајеној грешци током извршавања 1004 и неким од најбољих исправки за њено једноставно решавање.

Шта је Рунтиме Еррор 1004 у Екцел-у?

Рунтиме Еррор 1004 је код грешке везан за Мицрософт Висуал Басиц за који је познато да смета корисницима Мицрософт Екцел-а. Свака верзија МС Екцел-а као што је Екцел 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 суочава се са овом грешком. Ниједна верзија Мицрософт Екцел-а није имуна на претњу Рунтиме Еррор 1004.

Ову грешку углавном доживљавају корисници када раде на Екцел датотеци или покушавају да креирају макро у Екцел документу. Ово може изазвати озбиљне проблеме при раду са Висуал Басиц апликацијама и довести до потпуног пада програма или чак целог система; понекад може довести до замрзавања система спречавање корисника да било шта раде на свом систему.

цхроме не чува лозинке 2016

Врсте порука о грешци

Поруке о грешци које се најчешће повезују са овом грешком током извршавања су следеће:

Оутлоок није конфигурисан да има подразумевани профил
 • ВБ: грешка током извршавања '1004': грешка апликације или објекта
 • Екцел ВБА рунтиме еррор 1004 'Грешка при избору методе класе опсега'
 • рун-тиме еррор 1004 опсег метода објекта _глобал фаилед Висуал Басиц
 • Екцел макро „Грешка у току рада“ 1004?
 • Рунтиме Еррор 1004 Отварање методе књиге објеката није успело
 • Грешка у току извођења „1004“: Метода радног листа објекта „Рангер“ није успела
 • „Метода није успела у ПРОГРАМУ ОБЈЕКТА АПЛИКАЦИЈЕ.“

Ако наиђете на било коју од ових грешака, можете је поправити помоћу нашег водича.

Који су разлози?

Грешка 1004 је генерички код повезан са МС Екцел-ом, али није повезан са једним специфичним узроком. Стога, у овом случају, тачан разлог зашто се ова грешка може појавити ће се разликовати од случаја до случаја и од околности до околности. Од проблема са конфигурацијом до проблема са софтвером, у наставку смо навели кратак преглед уобичајених узрока Рунтиме Еррор 1004 у Екцел-у:

 • МС Екцел икона на радној површини је можда оштећена
 • Екцел ВБА датотека је у сукобу са другом апликацијом
 • Због грешке апликације или објекта
 • Због недостајуће зависне датотеке
 • Због вируса, тројанца или малвера
 • Због неважећих кључева регистратора итд.

Ово су били неки од најчешћих разлога за добијање Рунтиме Еррор 1004 у МС Екцел-у; Хајде сада да се позабавимо разним исправкама.

Поправите грешку током извршавања 1004 у Екцел-у

Овде смо детаљно описали ручна и аутоматска решења за поправку Рунтиме Еррор 1004. Можете користити било који од следећих метода да бисте решили проблем.

 1. Направите нови Екцел шаблон
 2. Покрените скенирање вируса
 3. За ВБ: грешка времена извођења '1004
Популар Постс